Uw kunstbloemenspecialist

Bent u op zoek naar bloemen die niet kapot te krijgen zijn? Bij tuincentrum Rebel kunt u terecht voor mooie zijden boeketten tegen een scherpe prijs! Van kunstbloemen heeft u ontzettend veel en lang plezier. U kunt de meest mooie combinaties maken, afgestemd op uw interieur of op het seizoen. Maak uw eigen boeket of laat u adviseren door één van onze medewerkers.

Waarom kunstbloemen?

Gezellig voor thuis of een leuk cadeau voor familie, vrienden of buren! Zeg het met bloemen... Kunstbloemen hebben vele voordelen!

  • Het staat gezellig! 
  • Duurzaam
  • Onderhoudsvrij
  • Kleine kunstwerkjes
  • Kunnen op donkere plekken staan

Onze afdeling zijden bloemen is uitgebreid!

Bloemen van zijde | Tuincentrum Rebel

Niet van echt te onderscheiden!

Zijden bloemen kopen | Tuincentrum Rebel

Diverse soorten zijden bloemen

U kunt bij tuincentrum Rebel te Huizen terecht voor enorm veel verschillende soorten zijden bloemen in verschillende kleuren. Onze bloemist is erop getraind altijd creatief te zijn én oog te hebben voor de meest unieke en originele creaties. Zeg nu eerlijk.. wie houdt er niet van een bos bloemen in huis? Wat u onder andere bij ons kunt vinden, zijn:

  • Boeketten
  • Losse bloemen
  • Gelegenheidswerk
  • Kunstplanten

Kunstplanten

Alle kleuren en maten

Zijden bloemen | Tuincentrum Rebel

Zijden planten

Zijden planten | Tuincentrum Rebel

Zijden bloemen en planten als woonaccessoire 

Tegenwoordig kunnen we niet alleen genieten van de klassiekere boeketten en bloemen, maar zijn ook de wildere boeketten en gemixte veldboeketten helemaal hot & happening. Of deze boeketten nu van zijde of echte bloemen zijn: adembenemend zijn ze hoe dan ook, vooral als deze worden samengesteld door een specialist.

Als u bloemen van zijde koopt of gekregen heeft, dan wilt u hier natuurlijk zolang mogelijk van genieten. Natuurlijk blijven deze zonder water goed. Maar stof wilt u liever niet tussen de zijden blaadjes hebben. Vraag gerust aan Silvana of José op de afdeling hoe u deze het beste stofvrij kunt houden en eventueel ander vuil kunt verwijderen.

Woonaccessoires

Combineer erop los

Onze zijden boeketten kunt u zelf samenstellen. Ook kunt u gewoonweg een aantal losse bloemen kopen en deze zelfs combineren met een paar echte bloemen. Als u hulp wilt van onze specialisten en een bepaald boeket voor ogen heeft, kunt u op de afdeling in onze woonwinkel vragen naar Silvana of José. Zij maken graag met u een boeket naar uw wensen op. Het is uiteraard helemáál leuk om elk jaargetijde of feestdag een nieuwe toevoeging aan uw kunstbloemenboeket te doen: voeg met Koningsdag wat oranje bloemen toe, ga met Valentijnsdag voor rode rozen en ga rond de herfst- of kerstperiode los met winterse takken. Zo voelt uw boeket altijd als nieuw!

Potten en vazen

Elk seizoen een bloem

Kunstbloemen kopen in Huizen

Een huis zonder (kunst)bloemen of planten is haast niet meer voor te stellen. Of u nu één blikvanger wil neerzetten of een oase van groen of kleur wil creëren, in ons tuincentrum is genoeg inspiratie op te doen.

MEER INFORMATIE OVER KUNSTBLOEMEN?

Meer weten over ons assortiment bloemen? Voor allerlei mooie kunstbloemen kunt u bij ons terecht. Leuk als verjaardagscadeau of om iemand een hart onder de riem te steken. Kom langs in ons tuincentrum en vraag ons om advies of neem contact met ons op. Wie wordt er nu niet blij van een bos bloemen? Ons grote aanbod vazen, potten en manden maken het geheel af. Tot snel!