De leukste woonaccessoires en cadeaus

Een huis wordt pas echt een thuis met de juiste woonaccessoires. U kunt bij ons niet alleen terecht voor de bekende merken als Woodwick, Light & Living en Countryfield, ook bieden wij de meest verrassende decoratieartikelen voor in uw huis. Elk hoekje in huis wordt sfeervol en gezellig. Van kleurrijke kunstbloemen tot en met de meest luxe Riverdale tafeldecoratie. Onze woonartikelen gaan altijd met de trend mee, zodat er sowieso een accessoire is dat bij uw interieur past.

Woonaccesoires kopen | Tuincentrum Rebel

Uw huis wordt een thuis

Woonaccessoires maken het huis tot een gezellige plek. Niemand is blij met een lege woon- of slaapkamer. Zelfs de meest minimalistische interieurs fleuren op van een mooi kussen, een sfeervolle lamp of een decoratieve kaars. En wat dacht u van geur? Geurkaarsen en interieurparfum zorgen ervoor dat uw huis heerlijk ruikt. Leuk voor uzelf en uw gasten. Komt u langs op onze sfeerafdeling om ons aanbod te ontdekken? Wij hebben woonaccessoires om te kussen!

Kussens

Stylingtips

Om het u wat makkelijker te maken om uw huis meer sfeer te geven, hebben wij een aantal interieurtips die wij graag met u delen. Deze tips zorgen voor een woonkamer, hal of slaapkamer waar iedereen zich thuis voelt. 

  1. Woonaccessoires zijn eigenlijk allemaal losse producten, maar als u deze groepeert wordt het een echt geheel. Eigenlijk kan alles bij elkaar, maar zorg wel voor een diversiteit in hoogte, breedte, vorm en kleur. Anders wordt het zo een saai geheel.
  2. Oneven aantallen van woonaccessoires zijn eigenlijk altijd beter, dit zorgt voor een speelse indruk. Ook is het niet bedoeling dat alles er symmetrisch uitziet. 
  3. Woonaccessoires in een mand of in een schaal zijn hartstikke hip. Zo groepeert u de woonaccessoires. Zet bijvoorbeeld een aantal verschillende kleuren kaarsen op een gouden schaal. U bent van sfeer verzekerd!

Kaarsen

inspiratie

Eigenlijk vindt u alle woonstijlen erg leuk, maar wat past er bij u én in uw woonruimte? Daar helpen wij u uiteraard graag mee. Onze in- en verkopers hebben inzicht in de huidige interieurtrends. Binnenshuis, maar ook in de tuin maken we het graag voor u gezellig. Ze gaan we voor u de meest inspirerende beurzen af, op zoek naar de nieuwste trends in de mooiste producten en te gekke kleuren. Ieder seizoen mogen wij u hiermee weer verrassen! Wist u dat geurparfum momenteel ook enorm in is? Laat uw huis lekker ruiken, zo is het betreden van uw woning altijd een feestje.

Geurparfums

Onze sfeer- en kamerplantenafdeling

Woonaccessoires kopen in Huizen

Een bank ziet er comfortabeler uit met kussens en een salontafel brengt meer sfeer met een aantal kaarsen. Woonaccessoires maken van uw huis een thuis. Breng uw woonkamer, slaapkamer of keuken naar een gezelliger niveau met de juiste accessoires die passen bij uw interieurstijl. 

MEER INFORMATIE OVER WOONACCESSOIRES?

Kom langs en ontdek ons brede en gevarieerde assortiment woonaccessoires in ons tuincentrum in Huizen, nabij Blaricum en Hilversum. Kom langs in en vraag ons om advies of neem contact met ons op. Onze experts laten u graag de verschillende interieuraccessoires zien die passend zijn voor uw huis. Tot snel!