Kaarsen voor iedere plek

Kaarsen zijn ideaal tijdens de donkere dagen en erg gezellig om extra sfeer binnen- én buitenshuis te creëren. Met behulp van kaarsen maakt u eenvoudig van elke plek een sfeervol en romantische omgeving. Wij leveren een bijzonder breed assortiment kaarsen van het merk Bolsius en van het knetterende Woodwick. Leuk om uzelf mee te verblijden, maar ook erg gezellig om eens cadeau te geven aan een bijzonder iemand.

Kaarsen kopen | Tuincentrum Rebel

Kaarsen als woonaccessoire 

Kaarsen kopen | Tuincentrum Rebel

Verschillende soorten kaarsen

Zet uw huis én tuin in de spotlight met de mooiste kaarsen. Wij hebben zeer scherp geprijsde kaarsen staan van onder meer de kwaliteitsmerken Bolsius, Woodwick en Living Colors. Een diner wordt net wat romantischer bij kaarslicht en uw winterbarbecue is net even wat gezelliger met wat flikkerende lichtjes. Vlammen brengen sfeer! Heeft u liever LED verlichting? Net als een echte kaars geven ze het knusse en warme flikkerende licht maar zijn ze velen malen veiliger dan een echte kaars. Dit is natuurlijk ideaal als u kleine kinderen of huisdieren heeft.

Geurkaarsen van Bolsius

U bent vast wel bekend met het volgende scenario: u geeft een feestje thuis, er wordt binnen gerookt en de volgende dag is uw hele huis vergeven van de stank. Steek een aantal van de Bolsius geurkaarsen aan - ook tijdens het feestje - en u heeft vrijwel nergens last van! En daarnaast zijn geurkaarsen erg trendy en stijlvol om te zien. Wist u trouwens ook dat geurkaarsen een rustgevende werking hebben? De Bolsius Aromatic-lijn is ontwikkeld op basis van natuurlijke geuren uit zuivere ingrediënten, die variëren van bloemen tot fruitgeuren. Dit zijn aangename, geurende rustieke stompkaarsen die u makkelijk kunt aansteken. De kaarsen zijn niet alleen bedoeld om de woonkamer op te frissen. Ze zijn daarnaast ook geschikt om uw kantoor, caravan, serre, slaapkamer of zelfs toilet heerlijk te laten ruiken. 

Geurkaarsen

Een lekker huis

Kaarsen kopen | Tuincentrum Rebel

Milieuvriendelijk

Kaarsen kopen | Tuincentrum Rebel

Duurzame kaarsen

Bolsius streeft ernaar om altijd de hoogste kwaliteit kaarsen te ontwikkelen en uiteraard doen ze dat al jarenlang! Duurzaamheid wordt steeds belangrijker, waardoor de Misson Green is gedefinieerd. Zo zijn duurzame citronella kaarsen, patiolights en rustiek kaarsen.

 1. Plantaardige was: ze kopen hun grondstoffen zo dicht mogelijk bij huis in, om onnodige uitstoot door vervoer te voorkomen.

 2. Geuren op basis van natuurlijke extracten: de geurkaarsen van Bolsius worden geproduceerd op basis van natuurlijke producten: zeg maar dag tegen de onnodige chemicaliën.

 3. Milieuvriendelijke verpakking: geen plastic meer, maar gebruikmaken van een gerecycled glas voor de ultieme milieuvriendelijke verpakking. 

Diverse soorten kaarsen

Prachtig om te zien

Kaarsen, geurkaarsen en diffusers

Kaarsen kopen | Tuincentrum Rebel

Kaarsen voor iedere gelegenheid

Kaarsen zorgen voor sfeer in huis! Of u nu kaarsen koopt om uw tuin sfeervol en romantisch te maken of omdat u uw winterse huis extra gezellig wilt maken: er is altijd een reden om een kaarsje aan te steken. Denk maar eens aan sfeervolle en romantische kaarsen voor in uw huis of tuin, horecakaarsen of unieke kaarsen met opdruk. U kunt ook bijvoorbeeld kiezen voor goedkope kaarsen met een kerstopdruk of voor kaarsen met typische Hollande souvenirs erop. Ook hebben wij chique interieurkaarsen, verjaardagskaarsen, LED kaarsen en geurkaarsen. Wie wil er nu niet op bezoek komen in een huis dat heerlijk ruikt?

Geurparfum

Kaarsen als woonaccessoire 

Wij zijn van mening dat er in geen enkel huishouden een kaars mag ontbreken: het is namelijk één van de meest sfeervolle woonaccessoires in huis! U maakt met diverse soorten kaarsen uw eigen huis en woonomgeving een heel stuk leuker, gezelliger én warmer! Kaarsen zijn namelijk onlosmakelijk verbonden met gezelligheid, sfeer, romantiek en feest. Aan de andere kant kunnen kaarsen ook kracht en rust geven. Of ze kunnen gebruikt worden als herinnering aan een dierbare, als 'waakkaars'. Voor vrijwel ieder interieur en  gelegenheid kunt u bij ons de geschikte kaarsen kopen. U kunt bij ons ook terecht voor mooie rustieke kleuren, die passen bij elk interieur, voor een leuke prijs. Door de kaarsen bijvoorbeeld in een doorzichtige kaarsenhouder te plaatsen, creëert u een mooi vlammenspel. 

Kussens

Gezellig & sfeervol

Kaarsen kopen | Tuincentrum Rebel

Woodwick

Woodwick kaarsen kopen | Tuincentrum Rebel

Woodwick kaarsen

In ons assortiment vindt u ook het prachtige merk: Woodwick terug. Het merk staat bekend om haar unieke, luxe en grote kaarsen met heerlijke geuren. Het merk heeft daarnaast ook nog eens iets unieks: zo bestaan de lonten van de kaarsen uit hout, waardoor er een  prettig knisperend geluid ontstaat. Woodwick kaarsen zijn erg gevarieerd: van frisse geuren tot aan de meest kalmerende varianten. 

Tips voor Woodwick kaarsen:

 • Laat de Woodwick kaars tenminste 1 tot 3 uur branden.
   
 • Zet de brandende kaars op de deksel en voorkom hiermee dat u uw ondergrond beschadigt.
   
 • De lont van uw Woodwick candle dient niet te lang te zijn. Wij adviseren om deze te trimmen tot 0,5 cm boven de kaars voor een optimale branding.

   

Rustik Lys kaarsen

De producten van Rustik Lys vindt u nu ook in ons assortiment. Ze worden liefdevol, eerlijk en ambachtelijk gemaakt en dat zie je terug. Ze hebben een fantastische kleur die niet snel vervaagd, brander langer en walmen of spetteren niet. De kaarsen zijn er in meerdere vormen en formaten zodat er altijd wel een kaars is die bij uw wensen past.

Duurzaam

De kaarsen worden nog voor een groot deel op traditionele wijze en deels met de hand gemaakt. Daar worden uiteraard de beste en meest duurzame grondstoffen en fabricagemethodes voor gebruikt. De kaarsen zijn dus van hoge kwaliteit en de producten worden op een eerlijke en humane manier geproduceerd.

Rustik Lys

Rustik Lys kaarsen kopen | Tuincentrum Rebel

Kaarsen kopen in Huizen

Met kaarsen brengt u direct gezelligheid aan in huis. Ze zien er mooi uit en ruiken in sommige gevallen ook nog eens heerlijk. Zeker in de donkere maanden van het jaar zijn onze kaarsen de lichtpuntjes in uw interieur.

MEER INFORMATIE OVER KAARSEN?

Van groot tot klein, van neutraal tot kleurrijk: in ons tuincentrum in Huizen vindt u onze uitgebreide collectie kaarsen van onder andere Bolsius en Woodwick. Kom langs in en vraag ons om advies of neem contact met ons op. Tot snel!