Laat uw huis heerlijk ruiken

Wie vindt het niet leuk om te horen dat zijn of haar huis lekker ruikt? Ook is het veel fijner om op bezoek te gaan bij iemand waar een heerlijk frisse scent aanwezig is. Met een geurparfum haalt u binnen no time een heerlijke geur in huis. Van fruitig tot aan een meer houtachtige geur: welke geuren vindt u lekker? Op onze sfeer en cadeau afdeling vindt u tal van diverse geurparfums die bij uw smaak passen. Ook leuk om cadeau te doen!

Fleur uw huis op

Geurkaarsen kopen | Tuincentrum Rebel

Dat ruikt goed!

Gezellige woonaccessoires zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de hedendaagse huiskamers. Wie wil er immers niet met wat leuke kussens, kaarsen, bloemen en potterie een eigen stijl creëren? Nu kan een huis er wel heel leuk uit zien, maar de neus wil zich er natuurlijk ook thuis voelen. Een kattenbak, een koelkast, een wasmachine of een vuilnis... Er kunnen zich behoorlijk wat nare geurtjes in huis voordoen. Er zijn verschillende soorten methodes om lekkere geurtjes af te geven in huis. 

  • Geurkaarsen
  • Geurstokjes
  • Huisparfum of roomspray

Geurkaarsen

Met een geurkaars slaat u twee vliegen in één klap: een geurkaars zorgt met name in de donkere dagen van het jaar voor een flinke portie sfeer én het laat uw huis dus lekker ruiken. Het mooie is dat er oneindig veel geurvariaties bestaan. Zo is er altijd wel een geur die bij u past! Houdt u van fruitig of bent u dol op wat minder zoete geuren? U kunt de kaars op het seizoen afstemmen. Zo houdt u uw woning altijd spannend en wordt u niet geurenblind. Wij hebben onder andere geurkaarsen van de merken Bolsius en Woodwick. De Bolsius Aromatic-lijn is ontwikkeld op basis van natuurlijke geuren uit zuivere ingrediënten, die variëren van bloemen tot fruitgeuren. De Woodwick kaarsen geven een knetterend geluid af waardoor de kaarsen niet alleen een genot voor het oog, de neus, maar ook het oor zijn.

Kaarsen

Bolsius

Geurstokjes kopen | Tuincentrum Rebel
 

Van fruit tot hout

Geurstokjes kopen | Tuincentrum Rebel

Geurstokjes

Naast geurkaarsen zijn ook geurstokjes fijne woonaccessoires. Ze geven uw huis een soort chique uitstraling en verspreiden daarnaast een heerlijke geur. Ze zitten vaak in een mooie vaas of fles die er decoratief uitziet. Hoe het werkt? Heel erg simpel: de stokjes van de geurdiffuser staan in een elegant flesje met geurvloeistof. De stokjes nemen op natuurlijke wijze de vloeistof op en zullen vervolgens een heerlijke geur in het huis verspreiden. Vindt u de geur iets te sterk? Haal dan wat stokjes uit het vaasje. Op deze manier kunt u zelf bepalen hoe sterk de geur moet zijn. We hebben onder andere geurstokjes van het merk Bolsius.

Kunstbloemen

 

Aroma diffusers

Bent u al bekend met een aroma diffuser? Deze mini luchtbevochtigers verspreiden een heerlijke geur en zijn in verschillende sfeervolle kleuren en designs verkrijgbaar. Sommige varianten kunnen zelfs van kleur veranderen. Het water in de aroma diffusers wordt omgezet in stoom door middel van hoge frequentie trillingen. Hierdoor ontstaat een koude verneveling. We hebben onder andere diffusers van het merk Boles d'Olor en Ultransmit.

Een heerlijke aroma

Geurparfum kopen | Tuincentrum Rebel

Mmm...

Geurparfum kopen | Tuincentrum Rebel

Roomspray

U ziet ze steeds vaker: interieurparfums. U heeft met zo’n roomspray zelf de controle over de verspreiding van een lekkere geur. Zet bijvoorbeeld in elke kamer een andere spray neer voor een verrassend effect. Zo zal de geur niet snel vervelen. Bij bezoek kunt u altijd een beetje bijsprayen – of natuurlijk als u net de vuilnisbak heeft geleegd. Zo'n spray moet u niet verwarren met een luchtverfrisser. Een luchtverfrisser worden vaak gebruikt in het toilet, terwijl huisparfum echt is geschikt voor in woonkamers en slaapkamers.

Woonaccessoires

Geurparfum kopen in Huizen

Tover uw huis niet alleen om in een sfeervol, maar ook een fris en fruitig paradijsje met de geurproducten van tuincentrum Rebel! Het is nu eenmaal zo dat waar het lekker ruikt, mensen zich prettig voelen en langer blijven. Welke geur vindt u het lekkerst?

MEER INFORMATIE OVER GEURPARFUM?

Een leuk cadeau om te geven én te krijgen! In ons tuincentrum in Huizen vindt u onze uitgebreide collectie geurkaarsen, geurstokjes en geurparfums. Kom langs in en vraag ons om advies of neem contact met ons op. Zien we u snel?