VUURWERK (WEB)SHOP HUIZEN

De jaarwisseling komt er weer aan en dat betekent dat u weer vuurwerk in huis mag halen! Tijdens de jaarwisseling zorgt vuurwerk voor plezier voor jong en oud. Bij ons tuincentrum in Huizen kunt u uiteraard ook dit jaar weer terecht voor prachtig vuurwerk. Tuincentrum Rebel in Huizen is immers al jaren uw vuurwerkspecialist!

Onze vuurwerkverkoop is gesloten. Houd de website en socials in de gaten voor updates! 

Wij hebben Categorie 1 kindervuurwerk en Categorie 2 vuurwerk in ons assortiment. Daarnaast kunt u uiteraard ook voor veiligheidsbrillen en andere beschermende producten bij ons tuincentrum terecht.

Oudjaarsavond 2022: vuurwerk online bestellen

LET OP: DE VUURWERKVERKOOP IS GESLOTEN!

Liever online bestellen? Ook dat kan! Het vuurwerk is tot 31 december 2022 online te bestellen. Vervolgens kunt u het vuurwerk op 29, 30 of 31 december komen afhalen in ons tuincentrum. Heel gemakkelijk dus! Uiteraard kunt u ook zo bij ons binnenlopen. 

Oudjaarsavond | Tuincentrum Rebel in Huizen

Namens het hele team van tuincentrum Rebel wensen wij u alvast fijne feestdagen en een voorspoedig 2023 toe! 

Oud en Nieuw | Tuincentrum Rebel

Hoe zit het met het vuurwerkverbod?

In 2020 en 2021 hadden we te maken met een vuurwerkverbod vanwege de te hoge druk op de ziekenhuizen. Het ziet er vooralsnog rooskleurig uit wat betreft de jaarwisseling van 2022/2023. We mogen eindelijk weer knallen, spuwen en tollen. Dit jaar hebben we niet te maken met een algemeen vuurwerkverbod, maar bepalen gemeentes zelf of ze knalvuurwerk en siervuurwerk wel of niet toestaan tijdens Oud en Nieuw. Gemeente Huizen hanteert (vooralsnog) GEEN vuurwerkverbod.

Tip! Ondanks dat we dit jaar geen vuurwerkverbod hebben, is het natuurlijk niet de bedoeling dat er vuurwerkgewonden vallen. Zet daarom altijd een vuurwerkbril op en maak gebruik van een aansteeklont. Zo'n lont zorgt voor een gecontroleerde warmtebron zodat het vuurwerk veilig ontvlamt. 

Kerst

Sterretjes vuurwerk en meer

Al met al lijkt het er dus op dat we de komende jaarwisseling gewoon weer als vanouds (pre-COVID) vuurwerk mogen kopen en afsteken. In ons tuincentrum in Huizen kunt u daarom, naast Categorie 1 vuurwerk, binnenkort ook weer het mooiste sier- en knalvuurwerk bestellen. Categorie 1 vuurwerk brengt weinig tot geen gevaar met zich mee, mag het hele jaar door worden afgestoken en is daarom nu al verkrijgbaar. Vuurwerk in categorie F2 (onder andere cakes, compoundboxen en fonteintjes) is naar alle waarschijnlijkheid ook gewoon beschikbaar. Wel zal er een verbod blijven op het zogeheten F3-vuurwerk.

Kerstverlichting

Oudjaarsavond vieren met vuurwerk

Wilt u deze jaarwisseling eindelijk weer eens inluiden (of afsluiten) met indrukwekkende compoundboxen, prachtige fonteintjes en kleurrijke cakes? Bestel dan uw vuurwerk bij tuincentrum Rebel. Maak de buren jaloers! Hoe? Met een compoundbox van ons tuincentrum in Huizen. 

  • Zet de compoundbox op een veilige afstand van andere bewoners.
  • Steek de compoundbox aan en ga op een veilige afstand staan.
  • Geniet minutenlang van uw eigen vuurwerkshow met prachtig siervuurwerk in alle kleuren. 

Compoundboxen schieten automatisch één voor één de mooiste vuurpijlen de lucht in die elk op zijn eigen manier knallen. Bent u niet zo’n fan van vuurpijlen, dan zijn fonteinen de perfecte keuze! Een fontein geeft een prachtige waterval aan vuurwerk in elke soort kleur en tegen elk gewenst budget. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden. Wij laten u graag zien wat er voor uw budget mogelijk is.

Kunstkerstbomen

Vuurwerk kopen | Tuincentrum Rebel

Vuurwerk kopen in Huizen

Oudjaarsavond zonder vuurwerk is eigenlijk geen jaarwisseling te noemen. Wij kijken ernaar uit om iedereen weer te verwelkomen in onze (online) vuurwerkshop. Naast inspiratie geven we u uiteraard ook graag informatie over alles wat met vuurwerk te maken heeft. Zien we u eind december?

Meer weten over ons assortiment?

Vergeet ook niet een bezoek aan ons ruim opgezette kerstshow te brengen. U komt immers ogen tekort door alle fonkelende kerstitems. Uiteraard bent u voor kamerplanten, tuinplanten, woonaccessoires en potterie ook nog steeds bij ons aan het juiste adres. We hebben tevens alles in huis om uw planten - ook uw kerstboom - blij en gezond te houden. Tot snel!

Openingstijden & contact