Vuurkorf kopen

Wilt u een vuurkorf kopen? Ons vuurkorf assortiment is opgenomen in ons assortiment barbecues en terrashaarden. Kom naar ons tuincentrum en maak het buiten zitten nog aangenamer met een vuurkorf, terrashaard of terrasverwarmer. In ons tuincentrum kunt u simpele vuurkorven kopen op een standaard of exclusieve vuurkorven van diverse A-merken. 

Vuurkorf kopen

Als u een vuurkorf wilt kopen is het van belang u goed te laten adviseren door ons personeel. Wij hebben verschillende groottes in verschillende prijsklassen. Voor het brandhout hebben wij altijd leuke aanbiedingen en ook voor accessoires kunt u bij ons tuincentrum in Huizen terecht. Bent u op zoek naar een specifieke vuurkorf? Neem dan contact op via [email protected] of bel 035-5250221. Wij helpen u graag. 

       

Barbecues A-merken

Verder hebben wij een uitgebreide keuze in Weber, Cobb, Barbecook en Garden Grill barbecues. Wij hebben een met zorg samengesteld assortiment waarin u de keuze heeft in gasbarbecues, houtskoolbarbecues en electrische barbecues.

Contactgegevens tuincentrum Rebel

Wil je de tuin opfleuren én warmte creëren? Maak dan gebruik van van een betaalbare vuurkorf of vuurschaal van Tuincentrum Rebel. Op de afdeling barbecues is altijd iemand aanwezig om u te adviseren als u een vuurkorf wilt kopen

Klik hier voor onze adresgegevens, routebeschrijving en openingstijden en / of het contactformulier