Vuurkorf kopen

Een hoge kwaliteit vuurkorf kopen kan ook voor een voordelige prijs! Een vuurkorf in de tuin is romantisch, gezellig en lekker warm! We hebben zelfs vuurkorven die u met een accessoire ook als barbecue kunt gebruiken. Bij Tuincentrum Rebel hebben wij vuurkorven, vuurschalen en tuinhaarden om de loungeplek in uw tuin helemaal af te maken, kom dus langs bij ons tuincentrum in Huizen en bekijk ons assortiment in het echt!

Vuurkorf of tuinhaard?

Ons vuurkorf assortiment is opgenomen in ons assortiment barbecues en terrashaarden. Voor het creëren van een gezellige plek in uw tuin waar het tot in de late uren lekker warm is, kunt u kiezen voor:

  • Een vuurkorf kopen voor het echte kampvuur gevoel. In ons tuincentrum kunt u simpele vuurkorven kopen op een standaard of exclusieve vuurkorven van diverse A-merken;
  • Wilt u liever een grotere haard, die zelfs bij uw tuinmeubelen kan passen? Bekijk dan onze luxe buitenhaarden. Onze buitenhaarden op gas zijn gemakkelijk aan en uit te zetten, zodat u eenvoudig kunt genieten van de warmte van de haard;
  • Ook vindt u diverse terrasverwarmers in ons assortiment. Met een terrasverwarmer maakt u de temperatuur bij uw loungeplek buiten snel en eenvoudig aangenaam.

Kom naar ons tuincentrum en maak het buiten zitten nog aangenamer met een vuurkorf, terrashaard of terrasverwarmer. Verder hebben wij een uitgebreide keuze in Weber, Cobb, Barbecook en Garden Grill barbecues. Wij hebben een met zorg samengesteld assortiment waarin u de keuze heeft in gasbarbecues, houtskoolbarbecues en elektrische barbecues.

       

Vuurkorf kopen bij Tuincentrum Rebel

Wil je de tuin opfleuren én warmte creëren? Maak dan gebruik van van een betaalbare vuurkorf of vuurschaal van Tuincentrum Rebel. Op de afdeling barbecues is altijd iemand aanwezig om u te adviseren als u een barbecue, tuinhaard of vuurkorf wilt kopen. Als u een vuurkorf wilt kopen is het van belang u goed te laten adviseren door ons personeel. Wij hebben verschillende groottes in verschillende prijsklassen. Voor het brandhout hebben wij altijd leuke aanbiedingen en ook voor accessoires kunt u bij ons tuincentrum in Huizen terecht. Kom dus langs bij Tuincentrum Rebel voor een vuurkorf of brandhaard en alle toebehoren!