Betaalwijzen en cadeaukaarten

Bent u benieuwd hoe u kunt betalen bij ons tuincentrum en welke cadeaukaarten wij accepteren? Klik dan hier!

Welke betaalmethoden zijn er mogelijk in het tuincentrum?

Bij ons tuincentrum kunt u betalen met contant geld, de PIN, cadeaubonnen van Tuincentrum Rebel, VVV bonnen, de Nationale Tuinbon en de Huisdieren Cadeaubon. Wij accepteren géén creditcard. Het is niet mogelijk extra geld te pinnen. Biljetten van € 200,- en € 500,- worden niet geaccepteerd door onze kassamedewerkers. 

Verkoopt Tuincentrum Rebel cadeaukaarten?

Jazeker! Wij verkopen zowel onze eigen cadeaukaart, Nationale Tuinbon en de Huisdieren Cadeaubon. Deze cadeaubonnen zijn verkrijgbaar bij onze kassa.

De Rebel cadeaukaart is exclusief te besteden bij ons tuincentrum. De kaart wordt bij de kassa geactiveerd en geladen met een bedrag tussen de € 7,50 en € 150,-. Het bedrag op onze cadeaukaart is onbeperkt geldig en kan in delen besteed worden. 

De Nationale Tuinbon kan zowel bij Tuincentrum Rebel als bij andere aangesloten tuincentra besteed worden. Ook deze kaart wordt bij de kassa geactiveerd en geladen met een bedrag tussen de €10,- tot €150,- en kan in delen besteed worden. De Nationale Tuinbon is 3 jaar geldig. Meer weten over de Nationale Tuinbon? Kijk dan op de website!

Ook de Huisdieren Cadeaubon kan bij zowel Tuincentrum Rebel als bij andere aangesloten winkels besteed worden. Ook deze kaart wordt bij de kassa geactiveerd en geladen met een bedrag tussen de €10,- tot €150,- en kan in delen besteed worden. De Huisdieren Cadeaubon is 3 jaar geldig. Meer weten over de Huisdieren Cadeaubon? Kijk dan op de website!

Het bedrag op uw cadeaubon is niet inwisselbaar voor contanten.