Tuinverlichting

Breng uw tuin, balkon of terras tot leven met een goede dosis tuinverlichting. Met de juiste lampen kunt u onder andere prachtige beplanting uitlichten, een sfeervol zithoekje creëren of om praktische redenen uw tuinpad in de spotlights zetten. Laat uw tuin stralen! Met ons brede assortiment zijn de mogelijkheden eindeloos. Verleng uw zachte zomeravond of creëer een veilig gevoel in de winter met passende tuinverlichting. We verkopen onder andere de verlichting van kwaliteitsmerk Luxform. Kom langs en bekijk ons assortiment.

Tuinverlichting van Luxform kopen | Tuincentrum Rebel

Tuinverlichting kopen | Tuincentrum Rebel

Tuinverlichting kiezen

Tuinverlichting is er in vele soorten en maten. Naar welke stijl bent u op zoek? Gaat u voor lampen met een antiek, design, industrieel, klassiek, landelijk of modern uiterlijk? Verlichting die past bij de stijl van uw tuin is natuurlijk het mooist. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het uitzoeken van buitenverlichting. Wanneer u de stijl heeft bepaald, kunt u gaan kijken naar verschillende type lampen. Bij ons koopt u onder andere:

  • Sensorlampen
  • Spots
  • Staande lampen
  • Wandlampen
  • Solarlampen

Het doel van uw verlichting bepaalt het soort lamp. Waar bent u naar op zoek?

Tuinverlichting kiezen

Welk materiaal kiest u?

Zoals gezegd is er veel te kiezen op het gebied van tuinverlichting. Zo ook in materiaal. We verkopen in ons tuincentrum lampen van onder andere:

  • Kunststof
  • Aluminium
  • RVS 

Kunststof buitenverlichting is kras- en slagbestendig, en gaat hierdoor lang mee. De meeste buitenverlichting is echter gemaakt van aluminium. Dit materiaal is namelijk goed verwerkbaar, licht in gewicht en 100% recyclebaar. Vraag altijd na of er een poedercoating is aangebracht, dan weet u zeker dat uw verlichting niet gaat roesten. RVS staat vooral bekend om de uitstraling en roestwerende eigenschappen. Er zijn echter meer keuzes te maken: welk doel dient de verlichting en kiest u voor verlichting in 220 volt of gaat u  juist voor zwakstroom. 

Tuintips: tuinverlichting

Koop moderne tuinverlichting | Tuincentrum Rebel

Tuinverlichting kopen | Tuincentrum Rebel

De plek van uw tuinverlichting

Denk goed na over de plek waar u de verlichting wilt gaan plaatsen. Een goed verlichtingsplan is belangrijk, zeker wanneer u nog in de beginfase van de aanleg van uw tuin bent. De één vindt het mooi om verlichting op te hangen, terwijl de ander toch liever kiest voor staande lampen of lantaarns. Dit is een kwestie van smaak. Daarnaast moet u er rekening mee houden dat niet ieder type verlichting geschikt is voor iedere tuin. Kom binnenkort eens langs in ons tuincentrum, zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken! Met foto's kunnen onze medewerkers goed inschatten op welke plekken u tuinverlichting nodig heeft. 

Tuininrichting: bloempotten

Zwakstroom-, solar en sensorverlichting

Bent u op zoek naar energiebesparende buitenverlichting? Ga dan voor verlichting met een sensor. Deze lampen branden alleen als er iemand in de buurt is. Dit geeft ook nog eens een veilig gevoel. Zwakstroom is tegenwoordig heel populair. Deze lampen zijn eenvoudig te installeren, hebben een laag energieverbruik en ze zijn heel veilig. Ook solarverlichting moet genoemd worden. Solarverlichting is enorm duurzaam, omdat de lampen worden 'opgeladen' door de zon. Wanneer het donker wordt, gaat de solarlamp automatisch shinen. Wanneer de zon weer opkomt, is het weer tijd om op te laden. Solarverlichting is dus energiezuinig en kan daarnaast overal geplaatst worden, zonder gedoe met graafwerk vanwege kabels.

Solarverlichting kopen | Tuincentrum Rebel

TUINVERLICHTING KOPEN IN HUIZEN

Maak uw tuin gezelliger, functioneler én veiliger met de juiste tuinverlichting. U kunt zo ook op donkere, winterse dagen genieten van alles dat groeit en bloeit in de tuin. Ook kunt u veel fijner genieten van die lange zomeravonden. Wat voor soort verlichting u ook aan wilt schaffen, onze medewerkers helpen u graag met de knoop doorhakken. Wij verkopen onder andere de lampen van Luxform met perfecte prijs-kwaliteitsverhouding. Ontdek het zelf!

MEER INFORMATIE OVER TUINVERLICHTING?

Bent u op zoek naar sfeervolle, maar effectieve tuinspots, lantaarns, lichtslingers, lampsnoeren of andere soort verlichting? Kom gerust langs bij tuincentrum Rebel in Huizen, nabij Naarden, Valkenveen, Blaricum en Hilversum. Stel uw vraag aan één van onze medewerkers of neem contact met ons op. Graag tot ziens!