Tuinplanten kopen

Wilt u tuinplanten kopen? In ons tuincentrum kunt u alles op het gebied van vaste planten, klimplanten, rozen, struiken, bomen, heesters, kruiden, coniferen en fruitbomen kopen. Slechts op enkele minuten afstand van Blaricum, Laren, Naarden, Bussum én Hilversum vindt u hét tuincentrum om al uw tuinplanten te kopen. Tuincentrum Rebel is de specialist van 't Gooi op het gebied van tuinplanten. Wij hebben ons assortiment zo overzichtelijk mogelijk ingedeeld, zodat u op een gemakkelijke manier de juiste tuinplanten kunt kopen. Zo zijn er schaduwplanten, water- en moerasplanten en planten die graag in de zon staan.

Tuinplanten kopen

Voordat u tuinplanten gaat kopen raden we u aan uw tuin eerst grondig te testen en te letten op zaken zoals de hoeveelheid zon, schaduw en wind. Ook is het belangrijk om te weten of uw grond drassig of juist goed gedraineerd is. Als u deze informatie eenmaal heeft, weet u precies welke tuinplanten waar geplant kunnen worden. De medewerkers van tuincentrum Rebel (Noord Holland) helpen u graag verder met al uw vragen over welke tuinplanten u het beste kunt kopen.Ook in onze plantengids vindt u veel informatie terug over tuinplanten en kunt u ook een lijstje maken met gewenste planten die u wilt kopen

Contactgegevens tuincentrum Rebel

Meer weten over ons assortiment tuinplanten? Kom langs in ons gezellige tuincentrum op tuinplanten te kopen! Bekijk hier onze openingstijden en contactgegevens voordat u voor een dichte deur staat. Ook vindt u hier een routebeschrijving.