Tuinplanten kopen

Bij Tuincentrum Rebel vindt u tuinplanten voor iedere soort grond en plek in de tuin. Zo zijn er schaduwplanten, waterplanten en moerasplanten en planten die graag in de zon staan. Wij hebben de planten in ons assortiment overzichtelijk ingedeeld, waardoor u tijdens een bezoek aan ons tuincentrum van alle gemakken bent voorzien! De beste planten voor uw perk, die ene schaduwplek in de tuin en zelfs voor in uw vijver vindt u op deze manier eenvoudig in onze verschillende plantenkassen. Kom ook eens wandelen door ons ruime tuincentrum en geniet van een dagje weg tussen de mooiste planten voor binnen en buiten!

Een groene tuin het hele jaar door

Perkplanten, vaste planten, siergrassen, heesters en klimplanten zijn nog maar een handjevol van het aantal soorten tuinplanten. Het grote aanbod tuinplanten kan het moeilijk maken om te kiezen welke planten geschikt zijn voor uw tuin. Daarom raden wij aan eerst te bepalen welke planten het beste groeien in uw tuin:

  • Het is belangrijk rekening te houden met de hoeveelheid zon, schaduw en wind in uw tuin. Niet iedere plant heeft immers dezelfde behoefte en niet iedere plant kan daardoor op elke plek in de tuin groeien;
  • Voordat u tuinplanten gaat kopen raden we u aan de grond in uw tuin eerst te testen om te bepalen of aanvullende voedingsstoffen nodig zijn voor een goede grond voor de planten om op te groeien;
  • Ook is het belangrijk om te weten of uw grond drassig of juist goed gedraineerd is.

Als u deze informatie eenmaal heeft, weet u precies welke tuinplanten waar geplant kunnen worden. Wilt u weten wat voor uw tuin van toepassing is of welke planten het meest geschikt zijn? Onze medewerkers bij Tuincentrum Rebel helpen u graag verder met al uw vragen over welke tuinplanten u het beste kunt kopen.

Persoonlijk advies voor tuinaanleg

Bij Tuincentrum Rebel kunt u niet alleen terecht voor alles om uw tuin te veranderen in uw droomtuin, onze medewerkers staan ook 7 dagen per week voor u klaar met persoonlijk advies voor uw tuinaanleg. Ook in onze plantengids vindt u veel informatie terug over tuinplanten en kunt u ook een lijstje maken met gewenste planten die u wilt kopen. Wilt u weten welke plant het beste groeit op een schaduwplek in uw tuin? Of bent u benieuwd naar de beste methode voor uw gazon aanleg? Onze experts geven u graag persoonlijk advies en tips! Kom langs bij Tuincentrum Rebel nabij Blaricum voor tuinplanten, potterie, woonaccessoires en nog veel meer.

Tuinplanten bij Tuincentrum Rebel

Wilt u tuinplanten kopen? In ons tuincentrum kunt u alles op het gebied van vaste planten, klimplanten, rozen, struiken, bomen, heesters, kruiden, coniferen en fruitbomen kopen. Slechts op enkele minuten afstand van Blaricum, Laren, Naarden, Bussum en Hilversum vindt u hét tuincentrum om al uw tuinplanten te kopen. Tuincentrum Rebel is de specialist van 't Gooi op het gebied van tuinplanten. Wilt u advies over welke planten het meest geschikt zijn voor uw tuin? Onze medewerkers bij Tuincentrum Rebel vertellen u graag welke tuinplanten u het beste kunt kopen!