Specialist in tuinplanten

Met meer dan 15.000 m2 groenplezier bent u bij tuincentrum Rebel verzekerd van de juiste tuinplanten. Er is altijd wel een plant die bij u en uw tuinwensen past. Een groene tuin is immers de basis voor een groenere toekomst. Draag daar uw steentje aan bij door uw buitenplek in een groener jasje steken. Wij geven u graag advies! Onze groenexperts kunnen u immers alles over de diverse tuinplanten vertellen. Wilt u weten welke planten het goed in de schaduw of juist in de volle zon doen? Heeft u een probleem met een plant? Wilt u elk seizoen een kleurrijke tuin? Kom langs bij tuincentrum Rebel in Huizen, nabij  Blaricum, Bussum, Naarden, Laren en Hilversum, en ontdek onze vernieuwde tuinplantenafdeling.

Alle soorten tuinplanten kopen

Til uw tuin naar een groener niveau met ons breed scala aan tuinplanten. De ene tuinplant is de ander niet, dus het is goed om vast na te denken met welke planten u uw tuin of terras wilt verblijden. Wilt u een paar potten opleuken met voorjaarsbloeiend perkgoed en kuipplanten of wilt u een border aanleggen die ook in de herfst en winter groen blijft? Misschien wilt u van uw tuin letterlijk een heerlijk plekje maken met fruitbomen, kruiden en een moestuin? Van siergrassen & bamboe tot klimplanten en van heesters tot bloembollen: in ons tuincentrum in 't Gooi kunt u uw hart ophalen. Onze groenspecialisten matchen u graag aan de juiste planten en vertellen u graag over de perfecte combinaties. Het combineren van verschillende soorten tuinplanten kan immers heel erg goed. Dit zorgt voor een mooi geheel en geeft een natuurlijke uitstraling. We hebben elk seizoen weer een prachtige selectie kwaliteitsbeplanting die uw buitenplek een flinke oppepper geeft.

Vaste planten

Tuinplanten kopen | Tuincentrum Rebel

Onze tuinplantenafdeling!

We potten uw gekozen planten gratis voor u op!

Perkgoed kopen | Tuincentrum Rebel

Meer groen? Doen!

Of u nu zelf hét perfecte beplantingsplan wilt samenstellen of met hulp van onze gespecialiseerde medewerkers het mooiste groen wilt uitzoeken, u bent van hart welkom in ons tuincentrum in Huizen, het hart van 't Gooi. Vanwege ons ruime assortiment vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. Daarnaast kunnen we u adviseren welke tuinplanten passen bij uw situatie. Heeft u een grote tuin en zoekt u naar planten met body? Dan zoeken we samen met u naar de juiste tuinplanten. Heeft u juist een klein balkon? Ook dan geven we u graag allerhande tips and tricks. U kunt immers met wat perkplanten en een aantal potten al een heel vrolijk plaatje neerzetten. Vrolijk bloeiende eenjarige planten zorgen elk seizoen voor geur en kleur in de tuin. Maak dan ook zeker even een stop bij ons perkgoed.

Perkplanten

Tuinplanten voor elk seizoen

Niet alleen de lente en zomer zijn momenten om de tuin leuk en groen in te richten, ook in de herfst en winter is er genoeg te zien en doen. Elk seizoen kunt u uw tuin vergroenen met ons aanbod tuinplanten. Zo zijn er tal van herfst- en winterbloeiers die uw tuin tijdens de donkere dagen van het jaar kleur kunnen geven. Bij ons vindt u planten met verschillende bloeiperiodes, dus ook planten die hun bladeren niet verliezen en tegen kou en regen kunnen. Denk bijvoorbeeld eens aan deze wintergroene heesters:

  • Viburnum (Sneeuwbal)
  • Cotoneaster (Dwergmispel)
  • Skimmia
  • Gaultheria (Bergthee)
  • Rhododendron

Heesters

Wintergroen kopen | Tuincentrum Rebel

Klimplanten kopen | Tuincentrum Rebel

Verzorging van uw tuinplanten

Iedere tuinplant vraagt een beetje liefde en aandacht van zijn plantenbaasje, maar niet iedere tuinplant vraagt om dezelfde verzorging. In ons tuincentrum vindt u verschillende producten om uw tuinplanten te verzorgen. Denk daarbij aan plantenvoeding, potgrond en meststoffen, maar ook aan hydrokorrels, gieters en tuingereedschap. Sommige producten zijn universeel, maar we hebben ook producten die bedoeld zijn voor een specifieke plant. Zo hebben bepaalde klimplanten bijvoorbeeld een steuntje in de rug nodig. Zet onder andere klimrozen altijd goed vast, want ze hechten zichzelf niet zoals bijvoorbeeld de Hedera en Kardinaalsmuts dat wel doen. Investeer in het verzorgen van tuinplanten, des te langer heeft u er namelijk plezier van. Kweek dus die groene vingers en ga aan de slag!

Klimplanten

Een lekkere tuin

Maak van de tuin een heerlijk paradijsje. Perfect voor de thuiskoks onder ons! Zet een aantal heerlijke fruitbomen of -planten in de tuin of kweek met behulp van onze uitgebreide selectie zaden de heerlijkste kruiden. Zo hebben we biologisch geteelde kruiden van Puur met het EKO-keurmerk. Het assortiment biologische kruiden bestaat uit zowel vaste, als één-jarige en tweejarige kruidenplanten. Ook voor groenteplantjes bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben alles in huis om uw moestuinavontuur tot een groot succes te maken. Moestuinieren is immers duurzamer en lekkerder, maar ook nog eens erg leerzaam en goed voor lichaam en geest. Ook voor diverse hulpmiddelen bij het kweken, zoals kweekbakken, meststoffen en gereedschap kunt u bij ons terecht.

Kruiden

Kruiden en groenteplanten kopen | Tuincentrum Rebel

Planten en potten kopen | Tuincentrum Rebel

Bloempotten en plantenbakken voor al uw tuinplanten

Zoekt u een mooie bloempot of plantenbak voor uw tuinplanten? Logisch, want uw plant komt immers het beste tot zijn recht in een mooie pot. Met een aantal potten van verschillende stijlen, materialen kleuren en hoogtes zet een bijzonder speels en vrolijk tafereel neer. Wij adviseren u graag welke bloempot het meest geschikt is voor uw tuinplant. Zorg wel dat u onderin de plantenbak altijd genoeg hydrokorrels strooit. Door hydrokorrels in de pot te gooien, wordt een drainagelaag gecreëerd die ervoor zorgt dat uw planten niet zullen verdrinken en uiteindelijk wegrotten. Wilt u de planten direct laten oppotten? Dan kan! Kies een mooie pot op onze potterie afdeling uit of neem uw eigen pot mee naar het tuincentrum. Wij helpen u graag!

Buitenpotten

Tuinplanten kopen bij tuincentrum Rebel

Zet uw tuin, terras of balkon in bloei! Daar wordt u toch vrolijk van? Daarnaast is het ook goed voor onze planeet om die terrastegels in te ruilen voor een flinke portie groen. Met al die planten bezoeken insecten, vogels en tuindieren uw tuin graag en dat is essentieel voor onze biodiversiteit. Het levert daarnaast een levendig beeld op! Kom dus langs bij tuincentrum Rebel in Huizen, in de buurt van Laren, Bussum, Naarden, Blaricum en Hilversum, voor de mooiste tuinplanten van het seizoen. 

MEER INFORMATIE OVER TUINPLANTEN?

U kunt in ons tuincentrum in Huizen terecht voor alles op het gebied van tuinieren. Dan zijn een aantal prachtige buitenplanten natuurlijk ook onmisbaar. We hebben voor elke tuin en elk balkon geschikte beplanting. Kom langs en vraag ons om advies of neem contact met ons op. Onze groenspecialisten helpen u graag uw buitenplek te vergroenen met onze verse beplanting. Zien we u snel?

Openingstijden & contact