Tuinmeubelen Noord Holland

De specialist in tuinmeubelen in omgeving Noord Holland is Tuincentrum Rebel. Wij bieden tuinmeubelen in verschillende kleuren, uitvoeringen en designs. De tuin wordt steeds meer een beleving en wordt meer dan ooit als een verlengde van de huiskamer gezien. Tuinmeubelen moeten comfortabel zitten en aan uw wensen voldoen. Ons ruime assortiment in Noord Holland biedt voor iedere tuin een gepaste oplossing van losse stoelen tot complete loungesets.

Tuinmeubelen kopen in Noord Holland

Vanaf het prille voorjaar staan de mooiste tuinmeubelen in ons tuincentrum in de provincie Noord Holland naar u te lonken. Een ruime keuze in kunststof tuinmeubelen maar ook hardhout en de combinatie aluminium met hardhout. Ook de (kunststof) rotan tuinmeubelen hebben wij in Noord Holland op voorraad: niet van echt te onderscheiden en onderhoudsvrij.

 

Neem contact op met tuincentrum Rebel

Neem alvast een kijkje op onze assortimentpagina voor een kleine greep uit ons tuinmeubelen assortiment en natuurlijk wensen we u van harte welkom in ons tuincentrum in Noord Holland. Laat u verrassen door onze gevarieerde assortiment aan tuinmeubelen en laat u goed adviseren door onze deskundige medewerkers. Bekijk onze openingstijden en contactgegevens op de contactpagina.

Ga naar de Routebeschrijving / Contactformulier.