Tuinmeubelen Noord Holland

Met onze tuinmeubelen uit Noord-Holland maakt u van uw tuin de perfecte plek om even uit te rusten en genieten van de frisse lucht. Met tuinmeubelen passend bij de stijl van uw huis, kunt u van uw huis en tuin een geheel maken. Uw tuin is immers het verlengde van uw woonkamer! Met de juiste tuinmeubelen kunt u een plek creëren voor gezelligheid voor uw huishouden en iedereen die op bezoek komt. Laat u verrassen door ons gevarieerde assortiment aan tuinmeubelen bij Tuincentrum Rebel in Noord-Holland en laat u adviseren door onze deskundige medewerkers.

Uw eigen tuinset samenstellen

Tuinmeubelen moeten comfortabel zitten en aan uw wensen voldoen. Afhankelijk van uw tuin en het aantal zitplekken dat u wilt creëren zijn er verschillende mogelijkheden voor het samenstellen van uw tuinset. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Luxe loungesets met fijne tuinkussens om op te zitten of te liggen;
  • Een tuintafel met tuinstoelen om aan te eten;
  • Voor de kleinere tuin, de voortuin of bijvoorbeeld een balkon hebben wij ook verschillende tuinbanken in allerlei soorten en maten;
  • Kom langs voor onze diverse andere tuinmeubels in ons tuincentrum Noord-Holland, van losse stoelen tot complete diningsets.

Sommige tuinsets zijn uitgerust met een geïntegreerd kussenopbergsysteem, zodat u geen ruimte in uw tuin kwijt bent aan een opbergruimte voor de kussens. Ons ruime assortiment in Noord-Holland biedt voor iedere tuin een gepaste oplossing!

Tuinmeubelen van wicker, hout en aluminium

Vanaf het prille voorjaar staan de mooiste tuinmeubelen in ons tuincentrum in Noord-Holland voor u klaar. U vindt bij ons een ruime keuze in kunststof tuinmeubelen, maar ook van hardhout en de combinatie aluminium met hardhout vindt u veel verschillende tuinmeubelen in ons assortiment. Kunststof tuinmeubelen zijn qua uiterlijk niet van natuurlijke materialen onderscheiden en onderhoudsvrij! Hout en aluminium tuinmeubelen geven een andere uitstraling aan uw tuin, maar vergen wel enig onderhoud om een lange levensduur van het meubilair te garanderen. Wilt u weten hoe u uw nieuwe tuinmeubilair het beste kunt onderhouden? Vraag onze medewerkers naar wat u wel en juist niet moet doen om uw tuinmeubels lang mooi te houden!

Tuinmeubelen kopen in Noord-Holland

De specialist in tuinmeubelen in omgeving Noord-Holland is Tuincentrum Rebel. Wij bieden tuinmeubelen in verschillende kleuren, uitvoeringen en designs. Neem alvast een kijkje op in ons assortiment tuinmeubilair voor een kleine greep uit ons tuinmeubelen assortiment en natuurlijk bent u van harte welkom in ons tuincentrum in Noord Holland. Kies een van onze luxe tuinmeubel sets of stel uw eigen tuinset samen met diverse losse tuinmeubelen. Het is zelfs mogelijk uw eigen tuinset te maken van het luxe tuinhout in ons assortiment. Kom langs bij Tuincentrum Rebel en bekijk de mogelijkheden voor uw tuinmeubelen in Noord-Holland.