Tuinhout tuincentrum

Bent u op zoek naar tuinhout, maar weet u nog niet wat u wil? Als tuinhout specialist biedt ons tuincentrum alles op het gebied van schuttingen, tuinschermen, pergola’s, balken, palen, planken (doe-het-zelf), speeltoestellen, wilgen/heide en rietmatten, gaas en meer! 

Hillhout en Woodvision tuinhout

In ons tuincentrum bieden wij met name tuinhout artikelen van Hillhout en Woodvision. Bekijk de brochures op onze website om alvast ideeën op te doen om kom langs in ons tuincentrum voor het complete assortiment tuinhout én een goed advies! Wij helpen u graag.

      

Duurzaam tuinhout in ons tuincentrum

Tuinhout van Hillhout staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Op tuinhout van Hillhout wordt tien jaar (!) garantie gegeven tegen houtrot. Dat móet duurzaam zijn. Op het gebied van tuinhout vindt u een ruime keuze in tuinschermen en -hekken in ons tuincentrum. Uiteraard verkopen wij ook de bijbehorende palen en andere afwerkingmaterialen. Voor een aangeklede tuin: neem dan eens een kijkje op de afdeling tuinhout in ons tuincentrum!

Verder hebben wij een grote keuze in houtverdelingsproducten zoals schuttingen, pergola's en hekjes. Deze kunnen in allerlei kleuren gebeitst worden.

Naast de houten tegels van 50 x 50 cm hebben we in ons tuincentrum nu ook tegels van 1 x 1 meter, makkelijk te verwerken en verrassend mooi. Ook voor bevestigingsmateriaal van het tuinhout kunt u bij ons tuincentrum terecht.

Lees meer over ons assortiment tuinhout in ons tuincentrum.

Onderhoud tuinhout

Binnen het tuinhout assortiment van ons tuincentrum vindt u onder andere vurenhout dat is bewerkt met een nieuw impregneringssysteem. Daardoor is het vurenhout goed verduurzaamd en vergt het weinig onderhoud. Ook is composiet heel populair doordat er bijna geen onderhoud nodig is. Je kunt de composiet schuttingen schoonspuiten en klaar. 

Contactgegevens tuincentrum Rebel

Kom naar ons tuincentrum in Huizen om het tuinhout zelf te bewonderen en een idee te krijgen wat u wil. Ons personeel helpt u graag met beslissingen nemen. Bekijk onze openingstijden en contactgegevens voordat u voor een dichte deur staat.