Tuinhout tuincentrum

Bent u op zoek naar tuinhout? Dan zit u bij Tuincentrum Rebel goed! Als tuinhout specialist bieden wij bij Tuincentrum Rebel alles op het gebied van schuttingen, tuinschermen, pergola’s, balken, palen, planken voor uw eigen unieke project, speeltoestellen, rietmatten en nog veel meer! Bekijk de brochure op onze website om alvast ideeën op te doen en kom langs in ons tuincentrum voor het complete assortiment tuinhout én persoonlijk advies. Wij helpen u graag!

Tuinhout voor alle tuinklussen

Een schutting maken, tuinschermen aanleggen, uw eigen houten tuinset maken – het kan allemaal. Niet alleen vindt u bij ons los tuinhout voor uw eigen projecten, ook voor kant en klare tuinhout producten kunt u bij ons terecht:

  • Op het gebied van tuinhout vindt u een ruime keuze in tuinschermen en tuinhekken in ons tuincentrum;
  • Verder hebben wij een grote keuze in houten verdelingsproducten, zoals schuttingen, pergola's en hekjes. Deze kunnen in allerlei kleuren gebeitst worden;
  • Uiteraard verkopen wij ook de bijbehorende palen en andere afwerkingsmaterialen om uw tuinproject zo eenvoudig mogelijk te maken!

Wilt u uw tuin verbouwen of een element toevoegen, zoals een terras of uw zelfgemaakte tuinmeubels? Met tuinhout maakt u wat u voor ogen heeft en creëert u een natuurlijke sfeer in uw tuin. Hout zorgt voor een fijne en rustige sfeer, zeker in combinatie met diverse tuinplanten!

Duurzaam hout van Hillhout en andere topmerken

In ons tuincentrum bieden wij met name tuinhout artikelen van Hillhout en Woodvision. Tuinhout van Hillhout staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Op tuinhout van Hillhout wordt wel tien jaar garantie gegeven tegen houtrot! Zo bent u er niet alleen zeker van dat het tuinhout van hoge kwaliteit is, maar ook dat het duurzaam is. Binnen het tuinhout assortiment van ons tuincentrum vindt u onder andere vurenhout dat is bewerkt met een nieuw impregneringssysteem. Daardoor is het vurenhout goed verduurzaamd en vergt het weinig onderhoud. Een ander duurzaam materiaal is composiet. Composiet is heel populair, omdat het bijna geen onderhoud vergt en lang mooi blijft. U kunt uw composiet schuttingen simpelweg schoonspuiten en meer is niet nodig!

      

Maak het zelf met tuinhout van Tuincentrum Rebel!

Voor ieder project kunt u bij ons het geschikte tuinhout vinden. Weet u niet precies wat u nodig hebt om een terras aan te leggen, een overkapping te bouwen of om een ander project te realiseren? Onze medewerkers bij Tuincentrum Rebel kunnen u niet alleen advies geven over het beste materiaal voor uw project, maar kunnen ook persoonlijke tips geven voor uw tuinproject. Kom naar ons tuincentrum in Huizen om ons ruime assortiment tuinhout zelf te bewonderen en een idee te krijgen wat u wilt!