Tuincentrum Noord Holland

Het leukste tuincentrum van Noord-Holland is Tuincentrum Rebel! Bij ons kunt u namelijk niet alleen 6 dagen per week terecht voor een ruim assortiment voor binnen en buiten, maar organiseren wij ook diverse activiteiten het hele jaar door. Bij ons kunt u wandelen tussen onze kassen met tuinplanten, kamerplanten, tuinmeubelen (in het voorjaar) en nog veel meer voor een fijne sfeer binnen en buiten. Kom dus langs bij Tuincentrum Rebel in Noord-Holland en haal de sfeer in huis!

Een ruim assortiment tuinplanten en kamerplanten

Een grote groene kamerplant in de woonkamer, bloeiende perkplanten in de voortuin en kleine cactussen op de slaapkamer zijn slechts enkele voorbeelden van manieren om uw interieur en tuin op te fleuren met wat groen. Kom langs bij Tuincentrum Rebel voor:

  • Bij Tuincentrum Rebel hebben wij een ruim assortiment tuinplanten en kamerplanten in de mooiste kleuren en voor iedere plek in huis of in de tuin;
  • Daarnaast staan onze tuinexperts ook 6 dagen in de week voor u klaar in ons tuincentrum in Noord-Holland voor persoonlijk advies over de beste planten voor u;
  • Ook voor andere interieuraccessoires en zelfs tuinmeubels bent u bij ons aan het juiste adres. Alles voor het omtoveren van uw tuin, serre of loungeplek in één tuincentrum dus!

Alles voor de tuinaanleg die u voor ogen heeft!

Wilt u nieuw tuinmeubilair of uw tuin volledig verbouwen? Kom langs bij Tuincentrum Rebel in Noord-Holland voor persoonlijk advies om uw tuin om te bouwen in uw droomtuin! Onze medewerkers kunnen u adviseren over het beste tuinhout voor uw project, geschikte tuinmeubels, verschillende manieren om een gazon aan te leggen en de mooiste planten voor uw tuin. In onze plantengids kunt u van tevoren online al veel informatie vinden over de verschillende tuinplanten in ons assortiment en kunt u een lijstje maken met de planten die u wilt kopen, dat maakt uw tuinaanleg nog makkelijker!

Tuincentrum Rebel in Noord-Holland

Tuincentrum Rebel in Huizen is dé sfeermaker van 't Gooi. Ons tuincentrum biedt alles op het gebied van huis, tuin en dier: tuinplanten, kamerplanten, graszoden, meststoffen, vijverartikelen, woonaccessoires, tuinhout, barbecues, een complete dierenwinkel en de leukste cadeau artikelen! Voor een dagje ertussenuit en de mooiste planten komt u dus langs bij Tuincentrum Rebel in Noord-Holland!

      

Gegevens tuincentrum

Kom naar tuincentrum Rebel in Huizen, provincie Noord Holland. Hieronder vindt u onze gegevens, kijk voor een routebeschrijving op de contactpagina. Graag tot ziens bij uw tuincentrum in Noord Holland!

Tuincentrum Rebel (Noord-Holland)
Dr. Lelylaan 2
1271LH Huizen

Tel: 035-5250221
[email protected]