Tuincentrum Noord Holland

Tuincentrum in Noord Holland? Tuincentrum Rebel in Huizen is dé sfeermaker van 't Gooi. Ons tuincentrum biedt alles op het gebied van huis, tuin en dier: tuinplanten, kamerplanten, graszoden, meststoffen, vijverartikelen, woonaccessoires, tuinhout, barbecues, een complete dierenwinkel en de leukste cadeau artikelen!

Activiteiten tuincentrum

Op zoek naar leuke activiteiten in Noord Holland? In ons tuincentrum is het altijd gezellig! Wij organiseren vooral op zaterdagen leuke activiteiten als een vijverdag, op de foto met uw huisdier, barbecuedemonstraties, rozendagen en meer. Op donderdag organiseert Rebel Vriendinnochtend met een drankje en goodiebag. Ook kunt u een klantenkaart aanvragen en sparen voor leuke kortingen.

Ook met kerst kunt u genieten van mooie kerstshows en is ons tuincentrum gevestigd in Noord Holland volop in kerstsfeer.

      

Gegevens tuincentrum

Kom naar tuincentrum Rebel in Huizen, provincie Noord Holland. Hieronder vindt u onze gegevens, kijk voor een routebeschrijving op de contactpagina. Wij helpen u graag met vragen, zetten mooie boeketten voor u in elkaar en schenken u graag een kopje koffie. Graag tot ziens bij uw tuincentrum in Noord Holland!

Tuincentrum Rebel (Noord-Holland)
Dr. Lelylaan 2
1271LH Huizen

Tel: 035-5250221
info@tuincentrumrebel.nl