Tuincentrum Hilversum

Op zoek naar een tuincentrum in Hilversum? Tuincentrum Rebel is dé sfeermaker van 't Gooi en specialist op het gebied van tuinplanten, kamerplanten, graszoden, meststoffen, vijverartikelen, woonaccessoires, tuinhout, barbecues en biedt een complete dierenwinkel in het tuincentrum. 

Assortiment tuincentrum in Hilversum

Tuincentrum Rebel is een compleet tuincentrum gevestigd in Huizen op slechts enkele minuten afstand van Hilversum. Met een compleet assortiment bieden wij een tuincentrum, cadeauwinkel, dierenwinkel én vijverwinkel in één! Een deel van ons assortiment kunt u online bestellen in onze webshop. Een bezoek aan ons tuincentrum is zeker de moeite waard!

Activiteiten in omgeving Hilversum

Woont u in Hilversum of omgeving? Vaak op zaterdag organiseren wij de leukste activiteiten in ons tuincentrum. In ons tuincentrum is het altijd gezellig. Naast de leuke activiteiten kunt u ook een klantenkaart aanvragen voor leuke acties en kortingen. Iedere donderdag organiseert Rebel Vriendinnochtend met een drankje en een goodiebag, maar ook zijn er regelmatig leuke activiteiten als een vijverdag, met je huisdier op de foto, orchideeëndokter, rozendagen en meer. 

      

Gegevens tuincentrum Rebel

Tuincentrum Rebel
Dr. Lelylaan 2
1271LH Huizen

Tel: 035-5250221
info@tuincentrumrebel.nl

>> Klik hier voor een routebeschrijving vanuit Hilversum en hier ziet u ook de openingstijden van ons tuincentrum.