Tuincentrum Hilversum

Bent u op zoek naar een tuincentrum nabij Hilversum? Tuincentrum Rebel is dé sfeermaker van 't Gooi en specialist op het gebied van alles voor binnen en buiten. Zo vindt u in ons tuincentrum een ruim assortiment met onder andere tuinplanten, kamerplanten, graszoden, woonaccessoires en barbecues. Daarnaast bevindt zich in ons tuincentrum in Hilversum ook een complete dierenwinkel met alles voor uw huisdier. Alles voor binnen en buiten in één tuincentrum dat 7 dagen per week geopend is!

Alles in één tuincentrum!

Bij Tuincentrum Rebel kunt u terecht voor alles voor uw tuin én ook voor een ruim assortiment planten, interieuraccessoires en nog veel meer:

  • Bij tuincentrum Rebel nabij Hilversum kunt u wandelen tussen onze verschillende plantenkassen gevuld met de mooiste kamerplanten en tuinplanten;
  • Wilt u weten wat de beste planten zijn voor de woonkamer, badkamer of slaapkamer? Of wilt u persoonlijk advies voor uw tuinaanleg? Onze tuinexperts vertellen u graag meer over beste planten en voordelige oplossingen om uw tuin om te toveren in uw droomtuin;
  • Niet alleen voor een fleurig interieur kunt u bij ons terecht, maar ook voor alles voor uw viervoeter, vissen, knaagdieren en vogels;
  • Heeft u alles gevonden? Neem dan even de tijd voor een heerlijk kopje koffie, want in de kamerplanten kas vindt u ook onze gezellige koffiehoek!

ACTIVITEITEN nabij HILVERSUM

Woont u in Hilversum of omgeving? Op zaterdag organiseren vaak wij de leukste activiteiten in ons tuincentrum. Iedere donderdag organiseert Tuincentrum Rebel Vriendinnenochtend met een drankje en een goodiebag, maar er vinden regelmatig nog veel meer leuke activiteiten plaats. Denk bijvoorbeeld aan een vijverdag, de mogelijkheid om met je huisdier op de foto te gaan, een bezoek van een orchideeën dokter, rozendagen. In ons tuincentrum is het altijd gezellig! Naast de leuke activiteiten kunt u ook een klantenkaart aanvragen voor leuke acties en kortingen.

Tuincentrum Rebel nabij Hilversum

Tuincentrum Rebel is een compleet tuincentrum gevestigd in Huizen op slechts enkele minuten afstand van Hilversum. Met een compleet assortiment bieden wij een tuincentrum, cadeauwinkel, dierenwinkel én vijverwinkel in één! Een deel van ons assortiment kunt u online bestellen in onze webshop, maar voor ons volledige assortiment planten, interieuraccessoires, vijverartikelen en nog veel meer brengt u een bezoek aan ons tuincentrum in Huizen. Onze medewerkers helpen u graag met onder andere het kiezen van de beste planten voor uw huis en tuin. Een bezoek aan ons tuincentrum nabij Hilversum is zeker de moeite waard!

      

Gegevens tuincentrum Rebel

Tuincentrum Rebel
Dr. Lelylaan 2
1271LH Huizen

Tel: 035-5250221
[email protected]

>> Klik hier voor een routebeschrijving vanuit Hilversum en hier ziet u ook de openingstijden van ons tuincentrum.