Tuincentrum Blaricum

Op zoek naar een tuincentrum in Blaricum? Tuincentrum Rebel heeft niet voor niets als slogan: dé sfeermaker van 'T Gooi. Ons tuincentrum is gevestigd in Huizen, vlak naast Blaricum. U bent hier op het juiste adres voor alles op het gebied van tuinplanten, kamerplanten, graszoden, meststoffen, vijverartikelen, woonaccessoires. We hebben zelfs een complete dierenwinkel dus kom snel langs in ons tuincentrum nabij Blaricum.

                                                   

Activiteiten in de buurt van Blaricum

Op zoek naar leuke activiteiten in Blaricum? In ons tuincentrum vlakbij Blaricum is het (vooral op zaterdag) altijd gezellig. Wij organiseren leuke activiteiten en u kunt een klantenkaart aanvragen voor leuke acties en kortingen. Iedere donderdag organiseert Rebel Vriendinnochtend met een drankje en goodiebag, maar ook regelmatig leuke activiteiten als een vijverdag, met je huisdier op de foto, orchideeëndokter, rozendagen en meer. 

      

Contactgegevens tuincentrum Rebel

Tuincentrum Rebel is een uitgebreid tuincentrum gevestigd in Huizen, vlakbij Blaricum. De openingstijden van ons tuincentrum zijn: van maandag t/m donderdag van 09.00-18.00 uur. Op vrijdag van 09:00 tot 21.00 uur (koopavond). Op zaterdag zijn wij van 09.00 uur tot 17.00 uur geopend.

Tuincentrum Rebel in 't Gooi
Dr. Lelylaan 2
1271LH Huizen

Tel: 035-5250221
info@tuincentrumrebel.nl

>> Kijk hier voor een routebeschrijving vanaf Blaricum.