Tuincentrum Blaricum

Bent u op zoek naar een tuincentrum nabij Blaricum? Bij Tuincentrum Rebel is onze slogan niet voor niets: dé sfeermaker van 'T Gooi. Ons tuincentrum is gevestigd in Huizen, vlak naast Blaricum. Bij ons tuincentrum bent u aan het juiste adres voor alles voor een groene, bloeiende tuin, maar ook voor een ruim assortiment interieuraccessoires en dierverzorging kunt u terecht bij Tuincentrum Rebel. Wandel tussen onze verschillende plantenkassen en krijg persoonlijk advies voor uw huis & tuin tijdens uw bezoek aan ons tuincentrum nabij Blaricum!

                                                   

Planten voor binnen en buiten

Planten zorgen voor een fijne sfeer binnen en buiten. Zorg ook voor een rustgevende sfeer, een vrolijk interieur en een gezondere lucht in huis met kamerplanten. Maak van uw tuin uw droomtuin met alles veel groen. Door verschillende tuinplanten te combineren kunt u zorgen voor een bloeiende tuin het hele jaar door! Kom langs bij Tuincentrum Rebel nabij Blaricum voor onze vaste tuinplanten en eenjarige planten die van vroeg in de lente tot laat in de herfst bloeien. Wilt u meer weten over de beste kamerplanten en tuinplanten voor u? Onze medewerkers staan 6 dagen per week voor u klaar met persoonlijk advies voor uw huis en tuin!

ACTIVITEITEN IN DE BUURT VAN BLARICUM

Op zoek naar leuke activiteiten in Blaricum? In ons tuincentrum vlakbij Blaricum is het altijd gezellig. Wij organiseren allerlei leuke activiteiten het hele jaar door, zoals een vijverdag, een dag om met je huisdier op de foto te gaan, rozendagen en nog veel meer. Ook met kerst is er van alles te beleven in ons tuincentrum nabij Blaricum, zoals onze jaarlijkse kerstshow!

      

Tuincentrum Rebel nabij Blaricum

Bij Tuincentrum Rebel bent u aan juiste adres voor alles op het gebied van tuinplanten, kamerplanten, graszoden, meststoffen, vijverartikelen, woonaccessoires. U kunt bij ons ook een klantenkaart aanvragen voor leuke acties en kortingen op ons assortiment. Kom een dagje naar het tuincentrum en wandel tussen de mooiste planten voor binnen en buiten. We hebben zelfs een complete dierenwinkel. Kom dus snel langs in ons tuincentrum nabij Blaricum!

Contactgegevens tuincentrum Rebel

Tuincentrum Rebel is een uitgebreid tuincentrum gevestigd in Huizen, vlakbij Blaricum. De openingstijden van ons tuincentrum zijn: van maandag t/m donderdag van 09.30-18.00 uur. Op vrijdag van 09:30 tot 20.00 uur (koopavond). Op zaterdag zijn wij van 09.00 uur tot 17.00 uur geopend.

Tuincentrum Rebel in 't Gooi
Dr. Lelylaan 2
1271LH Huizen

Tel: 035-5250221
[email protected]

>> Kijk hier voor een routebeschrijving vanaf Blaricum.