Bloempot binnen

Een grote bloempot binnen een mooie plek geven? Goed idee, want dat maakt uw interieur een stuk gezellig! Hark zo'n hoge bloempot binnen bij tuincentrum Rebel in Huizen! We hebben echter ook subtiele plantenbakken in een rustige kleur, onbreekbare plantenpotten met een luxe look en stoere potten van aardewerk die u doen denken aan uw vakantiebestemming. Er is voor ieder wat wils, onder andere van topmerken als elho en Capi. Onze binnenpotten zijn enkel van de beste kwaliteit. Let's mix & match!

klare pot-plant-combinatie | Tuincentrum Rebel

Terracotta bloempot, hoge plantenbak of een bloempot op poten?

Koop eens een nieuwe plantenbak of bloempot kopen voor uw kamerplanten. Voor iedere kamerplant bieden wij een passende pot. Bij tuincentrum Rebel in Huizen kunt u terecht voor plantenbakken voor in huis in werkelijk alle soorten, maten, kleuren en materialen. Kom voor ons assortiment langs in onze winkel in 't Gooi en vraag ons gerust om advies! Onze populairste bloempotten voor binnen zijn:

  • Terracotta bloempot: goedkoop en makkelijk te pimpen
  • Een gouden bloempot voor een luxe touch!
  • Extra grote of hoge bloempot voor een XXL kamerplant
  • Een bloempot op poten: hip en uniek!

Kamerplanten

elho bloempot kopen in Huizen

Bent u gek op kamerplanten of droomt u zelfs van een echte urban jungle? Dan is een mooie bloempot binnen natuurlijk onmisbaar. Uw groen verdient immers het mooiste podium. Bent u al bekend met de onbreekbare kunststof potten van elho? Deze design bloempotten worden op duurzame wijze geproduceerd. Leuk voor u én de natuur! De groene kleur van de planten gecombineerd met een felle of basic kleur past goed bij een stoer, klassiek of modern interieur.

Buitenpotten

Binnenpotten kopen | Tuincentrum Rebel

Bloempotten kopen | Tuincentrum Rebel

Bloempotten binnen van elk materiaal

Een plantenbak binnen plaatsen is de manier waarop u op elk moment van de dag van allerhande groenpracht kunt genieten. Wij bieden daarom ook vele soorten bloempotten die u samen met nieuwe planten bij ons kunt kopen. Er zijn vele soorten bloempotten beschikbaar in allerlei kleuren en maten, geschikt voor vrijwel ieder interieur. Van belang is natuurlijk dat de bloempot de juiste grootte voor de kamerplant heeft zodat de plant genoeg water en voeding krijgt. Zo kunt u bij ons terecht voor grote binnenpotten, die zeer geschikt zijn voor grote binnenplanten. Vervolgens moet u ook nadenken over de verschillende materialen van de bloempot, zoals kunststof, RVS, keramiek of plastic binnenpotten. Laat u adviseren in ons tuincentrum zodat u gelijk de juiste keuze maakt.

Wonen

Gratis service: planten oppotten

Heeft u uw plant en pot gevonden? Wij potten het direct voor u op, zodat u met een kant en klare pot-plant-combinatie naar huis kan. Ook leuk als cadeau! Wij hebben plantenpotten voor verschillende budgetten, zo zijn plantenpotten van keramiek over het algemeen iets prijziger en zijn bloempotten van plastic juist relatief goedkope bloempotten. Wij verkopen potten voor alle soorten binnenplanten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een orchidee bloempotten, een hoge bloempot voor een kleine boom of een plantenbak op wielen die u als roomdiver kunt gebruiken? Groot, hoog, zwart, ovaal of van hout; wij hebben het in huis.

Kunstplanten

Potten voor binnenshuis | Tuincentrum Rebel

Potterie afdeling | Tuincentrum Rebel

BLOEMPOT TREND: KLEINE PLANTENPOTJES VOOR MINIPLANTJES

Mini plantenpotjes speciaal voor mini plantjes zijn dé trend van dit jaar. Capi biedt diverse minipotjes in allerlei trendkleuren die u gezellig kunt combineren met leuke vetplantjes of cactussen. In ons tuincentrum kunt u terecht voor het bestellen van allerlei soorten planten waaronder kamerplanten, buitenplanten maar ook kantoor- en kunstplanten. Daarnaast bieden wij ook producten in het tuincentrum waarmee u uw planten kunt verzorgen zoals plantenvoeding en diverse accessoires. 

Bloemen

Bloempotten voor binnen kopen bij tuincentrum Rebel

Bloempotten voor binnen maken het thuis hartstikke gezellig en knus. Daarom mogen vazen en bloempotten zéker niet ontbreken! Met meerdere bloempotten transformeert u de sfeer binnenshuis in een handomdraai. Bij ons vindt u alle denkbare materialen, vormen, afmetingen en kleuren.

MEER INFORMATIE OVER BLOEMPOTTEN?

Bent u op zoek naar mooie bloempotten en plantenbakken of heeft u nog vragen? Komt gerust langs bij tuincentrum Rebel in Huizen nabij Blaricum, Naarden, Bussum, Eemnes, Laren, Hilversum en Muiderberg en stel uw vraag aan één van onze medewerkers of neem contact met ons op via onze contactpagina. Graag tot ziens!