Potterie Huizen

De keuze uit de potterie van Tuincentrum Rebel in Huizen is reuze. Zo hebben we glazen, keramische, kunststof, mandwerk en zinken potten. Een ruime keuze dus en voor ieder wat wils.

Binnen en buiten potterie in Huizen

In ons tuincentrum in Huizen hebben wij een zeer ruime keuze in buiten potterie van verschillende topmerken zoals Artstone, Elho Pure en Clayfibre. Kunststof bloembakken zijn een stuk lichter dan een mooie terracotta pot en daarom erg handig om te gebruiken.

Kunststof past ook vaak bij elk interieur en kan buiten of binnen geplaatst worden. Mandwerk mag niet ontbreken aan uw potterie assortiment! Zet hier leuke plantjes in en u bent klaar. Zinken potten kunnen overigens goed tegen verschillende weersomstandigheden, dus zet ze buiten neer en ze gaan lang mee. Bij ons vindt u ook de nieuwste series en modellen van binnenpotten van Clayfibre. Neem snel een kijkje.

Contact tuincentrum Rebel

Kom langs bij Tuincentrum Rebel in Huizen en bekijk ons complete assortiment in de potterie. Naast potten kunt u natuurlijk bij ons terecht voor een groot aantal huis en tuin artikelen. Voor meer informatie over onze diensten, producten en openingstijden kunt u contact met ons opnemen.

Hieronder staan onder andere Elho potten uit ons assortiment.