Potterie Huizen

Voor potterie nabij Huizen zit u bij Tuincentrum Rebel in Noord-Holland goed! Bij ons vindt u namelijk een ruim assortiment aan buitenpotten voor uw terras of tuin en binnenpotten voor in huis. Voor ieder interieur hebben wij de geschikte potterie, van kunststof bloempotten tot mandwerk plantenbakken. Deze zijn van verschillende bekende merken op het gebied van tuindesign, zoals Elho, Clayfire en Capi. Naast potten kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor een ruim assortiment huis- en tuinartikelen, van de mooiste planten tot alles voor het verzorgen van uw groen.

Aanbod potterie voor binnen en buiten

Potterie is niet alleen een stijlvolle aanvulling op uw tuin of terras, voor sommige planten is het zelfs noodzakelijk om deze in de winter op te potten om de vorst te overleven. In ons assortiment zijn binnenpotten en buitenpotten te vinden gemaakt van verschillende materialen:

  • Kunststof bloembakken zijn een stuk lichter dan een mooie terracotta pot en daarom erg handig om te gebruiken. Kunststof past ook vaak bij elk interieur en kan buiten of binnen geplaatst worden;
  • Mandwerk mag niet ontbreken aan uw potterie assortiment! Zet hier leuke plantjes in en u bent klaar;
  • Zinken potten kunnen goed tegen verschillende weersomstandigheden, dus zet ze buiten neer en ze gaan lang mee.

U kunt uw gekochte planten ook gratis in ons tuincentrum laten oppotten in een nieuwe of meegebrachte pot. Kom dus langs bij Tuincentrum Rebel voor de mooiste planten, hoge kwaliteit potterie en de beste service!

Planten in pot verzorgen

Veel planten zijn niet winterhard en kunt u dus het beste voor de winter oppotten om ze te beschermen tegen de vorst. Planten in potten hebben een betere verzorging nodig dan planten in de grond, kies daarom voor geschikte potgrond voor de plantensoort en de juiste soort pot voor de plant om in te groeien. Niet alleen moet de pot de juiste maat zijn, ook het materiaal van de pot is voor sommige planten van belang. Voor advies over de beste potterie voor uw https://www.tuincentrumrebel.nl/producten/64/kamerplantenkamerplanten en tuinplanten kunt u langskomen in ons tuincentrum in Huizen waar onze medewerkers 7 dagen per week klaar staan om al uw vragen over planten en uw tuin te beantwoorden!

Bloempotten en plantenbakken bij Tuincentrum Rebel in Huizen

Of u nu op zoek bent naar stijlvolle potten in strakke kleuren of juist potterie in allerlei soorten, kleuren en maten, bij Tuincentrum Rebel vindt u wat u zoekt! De keuze uit de potterie bij Tuincentrum Rebel in Huizen is reuze. Zo hebben we glazen, keramische, kunststof, mandwerk en zinken potten. In ons tuincentrum in Huizen hebben wij een zeer ruime keuze in buitenpotterie van verschillende topmerken zoals Artstone, Elho Pure en Clayfibre. Kom langs bij Tuincentrum Rebel en bekijk ons complete assortiment potterie in Huizen!