Ontdek onze bloempotten afdeling

Of u nu een enorm landgoed heeft of het moet doen met een compact balkon, elke buitenplek fleurt op van een aantal mooie bloempotten!  Maar ook binnenshuis zijn ze gewoonweg onmisbaar... Kamerplanten komen pas écht tot hun recht wanneer u ze plaatst in een bloempot die die het groen complementeert. In ons tuincentrum in Huizen heeft u aan keuze geen gebrek. Onze binnen- en buitenpotten zijn enkel van de beste kwaliteit. Kies voor modern, trendy, naturel of industrieel; voor elke smaak, maar ook voor elke portemonnee zijn er bloempotten te vinden van merken als elho, Capi en Artstone. Ontdek het zelf!

Bloempot binnen

Een kamerplant gaat pas écht shinen wanneer u deze een mooi podium geeft. Dat podium is natuurlijk een beauty van een bloempot! Bloempotten voor binnen zijn er in verschillende soorten en maten, dus u heeft behoorlijk wat te kiezen. Gaat u voor kleurrijk, ingetogen, keramiek of een mand en wat voor grootte moet de bloempot hebben? Als u door de kamerplanten het bos even niet ziet, helpen wij u uiteraard graag verder.

Bloempot binnen

Bloempotten voor binnen kopen | Tuincentrum Rebel

Bloempotten voor buiten kopen | Tuincentrum Rebel

Bloempot buiten

Maak van uw terras of balkon een groen paradijsje met behulp van een aantal bloempotten of plantenbakken. Met potten in verschillende hoogtes, in verscheidene kleuren en van meerdere materialen zet u een speels en dynamisch plaatje neer. U zorgt zo voor meer diepte in uw tuin, waardoor deze ook groter zal lijken. Bepaal allereerst wat voor stijl en gevoel u buiten wilt creëren. Een kunststof elho bloempot in wit, zwart of grijs past bijvoorbeeld perfect in een minimalistische tuin, terwijl een blauw keramieken pot van Ter Steege erg goed tot zijn recht komt in een Mediterrane tuin. Vervolgens is het formaat en het aantal nog iets om te overwegen. Twee grote bloempotten kunnen bijvoorbeeld net zoveel indruk maken als vijf kleinere potten. Een hoge plantenbak of bloempot op poten zijn ook het overwegen waard. Aan u de keuze!

Bloempot buiten

Bloempotten en plantenbakken: het verschil

Ziet u een mooie pot op de buitenafdeling, maar wilt u deze eigenlijk gebruiken voor uw kamerplanten? In sommige gevallen is het mogelijk, maar er zal altijd op het materiaal moeten worden gelet. Binnenpotten zijn meestal niet berekend op weersomstandigheden zoals hier in Nederland - al is dit voor onder andere kunststof potten weer anders. Waar zit 'm dan eigenlijk dat verschil in en hoe kunnen buitenpotten van binnenpotten worden onderscheiden? Vaak geeft het gat in de bodem het antwoord. Buitenpotten moeten namelijk een goede afwatering hebben en dus is een gat in de bodem ideaal. Een teveel aan water in de pot kan leiden tot wortelrot. Maar hoe zit dat dan met binnenpotten? Ook kamerplanten houden niet van een overschot aan water. Daarom is het slim om de plant altijd met de plastic pot in uw nieuwe bloempot te zetten. Zo kan het water alsnog uit de plant druppelen. 

Tuinplanten

Bloempotten kopen | Tuincentrum Rebel

Bloempotten kopen | Tuincentrum Rebel

Gratis oppotservice

Heeft u zin om uw huis of tuin te vergroenen met een aantal planten? Goed idee! Ziet u echter op tegen het gedoe met potgrond, schepjes en hydrokorrels? Ook dat kunnen we ergens wel begrijpen. Gelukkig hebben we voor u een gratis oppotservice. Kies een mooie bloeiende, groene, vette, stekelige of luchtzuiverende plant uit en neem vervolgens een kijkje bij de potten. Als u weet aan welke bloempot u uw kamerplant wilt koppelen, helpt een medewerker u graag met het potten van de plant. U betaalt, naast de plant en pot, helemaal niks. Plant in 't bakkie en u heeft geen aarde onder uw nagels. Win win!

Kamerplanten

Bloempot kopen bij tuincentrum Rebel in Huizen

Heeft u zin om uw huis en tuin in een groen jasje te steken? Met een aantal kamer- of tuinplanten én uiteraard een stel beauties van bloempotten is dat zo gepiept. Een kamerplant kan met een bijpassende pot perfect aansluiten bij uw smaak en interieurstijl. Er valt immers tegenwoordig nogal wat te kiezen op het gebied van bloempotten. Zet u een grote bloempot binnen of wilt u meerdere bloembakken buiten? We volgen altijd de trends altijd op de voet! Bloempotten bieden u de vrijheid om te variëren qua opstelling. U kunt het zo nu en dan eens helemaal anders doen, bijvoorbeeld als u een nieuwe tuinset voor op het terras heeft gekocht. Verplaatst de potten binnen een handomdraai en u heeft een heel nieuwe uitstraling.

MEER INFORMATIE OVER ONZE POTTERIE?

Bent u op zoek naar kwalitatieve, bloempotten voor binnen en/of voor buiten? De medewerkers van tuincentrum Rebel in Huizen, nabij Naarden, Valkenveen, Blaricum en Hilversum, verwelkomen u met open armen. Meer weten over ons assortiment? Stel uw vraag aan één van onze experts of neem contact met ons op. We helpen u graag verder met allerlei tips and tricks, ook op het gebied van verzorging. Graag tot snel!