Populaire planten in maart

Zowel voor binnen- als buitenshuis zijn er veel verschillende populaire planten in maart. Het is de maand waarin de lente begint, dus natuurlijk hebben we bij Tuincentrum Rebel in Huizen voldoende aanbod om de lentesfeer naar je toe te halen. Denk aan kleurrijke eenjarige planten in pot, bloembak of perk maar ook betrouwbare vroegbloeiers voor in de tuin of frisse kamerplanten.

Kleurrijke eenjarige planten

Ons tuincentrum is gevestigd in 't Gooi nabij Hilversum, Blaricum, Bussum en Naarden. Kom vooral een langs want dan vind je een rijk assortiment aan eenjarige planten in allerlei soorten, maten en kleuren. Deze planten worden ook wel perkplanten genoemd en zijn geschikt voor zowel bloembakken, potten of tuin. De gekweekte eenjarige planten hebben veelal verleidelijke kleuren, bloeien al vanaf de aankoop en houden dat ook lang vol. Daarom horen eenjarige planten zeker in het rijtje van populaire planten in maart thuis! Let wel op, deze planten kunnen niet tegen vorst dus plant ze niet te vroeg.

 

Populaire planten in maart

Betrouwbare vroegbloeiers voor in de tuin

Omdat we niet altijd zeker zijn van de weersomstandigheden in maart, zijn betrouwbare vroegbloeiers als tuinplant zeer populair. Bijvoorbeeld planten als:

  • Longkruid
  • Kleine maagdenpalm
  • Wolfsmelk
  • Oosterse kerstroos

Deze planten doen het goed in maart ongeacht de weeromstandigheden. Maar bekijk vooral eens ons huidige assortiment tuinplanten waar je nog veel meer planten vindt!
 

Populaire planten in maart

Vergeet de kamerplanten niet

Uiteraard staan we in maart te popelen om de tuin aan te pakken, maar laten we de kamerplanten vooral niet vergeten. Ook daar mag het een bloeiende omgeving zijn! Breng de lentesfeer in huis en ga voor frisse planten met veel kleur. Niet alleen kun je bij ons terecht voor een ruim assortiment aan kamerplanten, we geven je ook graag advies over de verzorging van iedere plant.
 

Populaire planten in maart

Nu je weet welke planten er populair zijn in maart, kun je vast en zeker een mooie selectie maken van de planten die jij een plekje in jouw tuin (of binnenshuis) gunt. Kom vooral eens langs bij ons tuincentrum in Huizen om jouw planten uit te zoeken!