Over ons

Tuincentrum Rebel in Huizen is de sfeermaker van ‘t Gooi! Wij zijn een persoonlijk familiebedrijf dat de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een waar tuinimperium. Een bezoek aan Tuincentrum Rebel is een hele beleving en een volwaardig dagje uit. Kom langs in het tuincentrum en ontdek ons brede assortiment planten, woonaccessoires, dierenproducten en nog veel meer!

Tuincentrum Rebel heeft een breed assortiment

In het tuincentrum vindt u altijd trendy producten omdat wij goed op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied. Natuurlijk verkopen wij de mooiste kamerplanten en tuinplanten, maar u kunt bij ons ook terecht voor een nieuwe barbecue, goede dierenvoeding en prachtige bloempotten. Wilt u de tuin een opknapbeurt geven? Tuincentrum Rebel heeft uitstekende graszoden in het assortiment, net als alles voor uw vijver en tuingereedschap van de beste merken uit de tuinbranche.  

Tuincentrum Rebel Huizen

Onze faciliteiten

Naast een enorm assortiment aan kamerplanten staat Tuincentrum Rebel, nabij Blaricum, Naarden, Bussum, Eemnes, Laren, Hilversum, Huizen of Muiderberg, bekend om het grote woongedeelte met luxe woonaccessoires. Verder hebben onze medewerkers ook een hoog kennisniveau dus vraag gerust om advies. Wij zijn zeer gepassioneerd over ons vak, wij helpen u graag met passende antwoorden en advies op maat. Verder staan ook duurzaamheid en milieuvriendelijkheid bij ons hoog in het vaandel. Om die reden verkopen wij producten die aansluiten bij deze idealen. Zo verkopen wij bijvoorbeeld graszoden die in de buurt gekweekt worden, waardoor deze niet over grote afstanden getransporteerd hoeven te worden. Daarnaast hebben wij een Groen Klimaatplein in de entreehal gerealiseerd. Hier vindt u veel informatie hoe u klimaatvriendelijk tuinieren in uw buitenomgeving kunt aanpakken. 

Tuincentrum Rebel: sfeermaker van ‘t Gooi

Het tuincentrum in Huizen is goed bereikbaar, dus ook als u in de buurt van Blaricum, Naarden, Bussum, Eemnes, Laren, Hilversum of Muiderberg woont bent u met een korte autorit al bij Tuincentrum Rebel. U kunt parkeren op ons terrein en vervolgens de hele dag genieten van een volwaardig dagje uit. Heeft u veel aangeschaft en wilt u dit liever thuisbezorgd hebben? U kunt uw aankopen (voor €25,- in onze regio) laten bezorgen, of een van onze aanhangers (eerste 2 uur gratis) lenen. Wij zijn zes dagen per week geopend. Graag tot snel bij Tuincentrum Rebel!