Online bestellen

   

Welk product uit ons assortiment u ook wilt bestellen: overleg met onze klantenservice en wij bezorgen het gratis bij u thuis!

Beste klant, 

Wegens de lockdown is onze winkel gesloten. De verkoop van ons assortiment kunnen wij door laten lopen en graag bieden wij u de service om artikelen te bestellen via:

  • de telefoon. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m zaterdag vanaf 10.00 uur - 16.00 uur op 035 525 02 21.
  • onderstaand bestelformulier. Dit kan 24/7 ingevuld en verstuurd worden. Vult u het formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op om uw bestelling af te ronden.
  • het e-mailadres [email protected] Omschrijf zo duidelijk mogelijk wat uw wensen zijn en vergeet niet uw telefoonnummer erbij te vermelden. Dan bellen wij u z.s.m. om alles in orde te maken.

Vergeet onze lockdownaanbiedingen niet! Kijk snel bij de aanbiedingen. Als het erbij staat, is het een geldige aanbieding.

 

VIDEOBELLEN

Kijk mee, zoek uw gewenste plant of artikel uit, beslis mee over de opmaak van de gekozen pot.

Wij kunnen ons voorstellen dat u ons assortiment niet uit uw hoofd weet en niet precies weet hoe alle producten heten. Als u hulp bij het kiezen nodig heeft, kunt u (enkel via Whatsapp!) het telefoonnummer 
06 34 000 989 videobellen. Dan nemen wij u mee langs de producten waaruit u wilt kiezen en u kunt meebeslissen en meekijken hoe uw pot opgemaakt wordt. Ook dit nummer is tussen 10.00 uur en 16.00 uur te bereiken.
Echter, weet u al wat u wilt bestellen, maakt u dan gebruik van ons vaste nummer of het bestelformulier op de website. 

GRATIS BEZORGING

Uw bestelling wordt, zolang de winkel gesloten is, gratis bezorgd in Huizen, Laren, Blaricum, Bussum en Naarden. U kunt tijdens de bezorging per pin bij de chauffeur afrekenen of middels een door ons verstuurd betaalverzoek. 

Wij streven naar het bezorgen van maandag t/m zaterdag vanaf 10.00 uur, afhankelijk van de drukte. Tijdens het contact met onze medewerker kunt u een latere datum afspreken. 
Bezorgdagen zijn: 

  • Huizen en Blaricum (gratis): maandag t/m zaterdag
  • Laren en Naarden-Bussum (gratis): dinsdag | donderdag
  • Andere plaatsen in overleg.

 

Wij werken hard aan het verbeteren van onze service. Graag horen wij de tops en tips van u. Bij voorbaat dank!

Bestelformulier

U kunt middels dit formulier uw bestelling doorgeven. Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

In onze privacy policy leest u hoe wij met uw gegevens omgaan.

Velden met * zijn verplicht.