Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Wilt u regelmatig onze digitale nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan!
U bent zo als eerste op de hoogte van onze kortingsacties, nieuwigheden en activiteiten.
 

Velden met * zijn verplicht.

De sfeermaker van ‘t Gooi!

Dat u bij tuincentrum Rebel in Huizen terecht kunt voor alles wat met huis, tuin en dier te maken heeft, moge duidelijk zijn! Wij zijn een familiebedrijf met groen bloed en staan bekend om onze hoogwaardige service en kennis. Een bezoek aan ons tuincentrum is een hele beleving en een volwaardig dagje uit. We hebben een breed, gevarieerd en kwalitatief assortiment met vele A-merken en hebben daarnaast duurzaamheid hoog op de agenda. Wij volgen de laatste trends op de voet en willen u daar graag mee inspireren.

Inspireren & informeren

Onze nieuwsbrieven staan bommetjevol tips en feitjes die elke tuinfan zal waarderen. We geven u advies, inspiratie en vertellen u meer over de activiteiten en nieuwe items die in ons tuincentrum te vinden zijn. We versturen ongeveer elke twee weken een nieuwsbrief. Wij verwerken uw gegevens secuur conform onze privacy policy.

Klantenservice

Join the club! Schrijf u in voor de nieuwsbrief van tuincentrum Rebel!

5x De leukste Vaderdagtips!

We geven graag een aantal Vaderdagcadeautips, voor elk type vader en voor elk budget.  

Lees meer...
Creëer schaduw in een 'coole' tuin

Zie je er ook zo tegenop dat de temperaturen deze zomer mogelijk opeens weer tropisch worden? Geen paniek! Ons tuincentrum heeft allerlei slimme oplossingen en alle benodigdheden om het hoofd (én lichaam) koel te houden.

Lees meer...
15 tuintips voor juni

Juni is doorgaans een van de mooiste tuinmaanden. Ons tuincentrum geeft 15 handige en leuke tips om er volop van te kunnen genieten.

Lees meer...
Zon op je bol: planten die tegen droogte kunnen

Plannen om deze zomer voor langere tijd op vakantie te gaan? Of heb je een tuin op het zuiden met droge, zanderige grond? Wij tippen planten die tegen zonnige (en dus ook droge) omstandigheden kunnen!

Lees meer...
Planten die goed tegen nattigheid kunnen

Het klimaat is duidelijk van slag. Daarom is het slim én duurzaam om bij de keuze van je tuin- en balkonplanten rekening te houden met de omstandigheden waarin ze het best gedijen. Willen ze zon en droge grond of juist meer schaduw en natte voeten? Ons tuincentrum in tipt de beste planten voor vochtige plekken!

Lees meer...
Maak met Pinksteren je eigen bloemweide!

Op zondag 28 en maandag 29 mei is het pinksterweekend. Hopelijk met een fijn lentezonnetje erbij! Het is het moment om de tuin om te toveren tot een weeldige bloemenzee. Hoe? We vertellen het je graag!

Lees meer...