Brand bij tuincentrum Rebel

Brand bij tuincentrum Rebel

HUIZEN - Bij ons Tuincentrum in Huizen aan de Doctor Lelylaan is maandagmiddag 1 oktober 2018 brand ontstaan. De brand ontstond rond half vijf in het magazijn en sloeg uiteindelijk door naar het dak. De brandweer kwam met extra personeel en was er op tijd bij. Hoewel de brand snel onder controle was, bleek er toch veel rookschade te zijn. Daarom is de brandweer gelijk gaan ventileren. 

Doordat wij vanwege de brand nog op noodverlichting draaien, hebben wij te weinig licht om de koopavond doorgang te laten vinden. 5 oktober sluiten wij dan ook om 18:00 uur. Tevens willen wij u op de hoogte brengen van de ophanden zijnde schoonmaakwerkzaamheden. De achterste kap (bij de koffiecorner) zal volledig worden afgesloten. Hierdoor kan het schoonmaakbedrijf ongestoord haar werk kunnen verrichten
en heeft u geen overlast tijdens het winkelen.

Zie foto's voor een impressie.

Wij gaan er van uit dat alles zo snel mogelijk goed komt. Wij houden u op de hoogte! 

                

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

15 Tuintips december

We zijn benieuwd wat Koning Winter dit jaar voor ons in petto heeft, maar we kunnen altijd nog wel wat tuinklusjes doen. En tussen de voorbereidingen voor de feestdagen door kun je binnenshuis ook alvast plannen maken voor het volgende voorjaar en tuinseizoen.

Lees meer...
Meer decembersfeer

Buiten is het donker en kaal. We zijn druk met voorbereidingen voor de feestdagen en maken het binnen graag zo gezellig mogelijk. Bezoek ons tuincentrum in en creëer in een handomdraai meer sfeer in huis, tuin en op het balkon.

Lees meer...
Kerstboom kiezen anno 2018

Het aantal soorten kerstbomen waaruit je kunt kiezen is groter dan ooit. Voor wie durft: een kerstboom van simpele houten planken is ook dit jaar nog helemaal ‘je van het’, passend bij de Scandinavische interieurstijl. Je hebt geen last van uitvallende naalden, maar je mist natuurlijk wel die lekkere dennengeur.

Lees meer...