Brand bij tuincentrum Rebel

Brand bij tuincentrum Rebel

HUIZEN - Bij ons Tuincentrum in Huizen aan de Doctor Lelylaan is maandagmiddag 1 oktober 2018 brand ontstaan. De brand ontstond rond half vijf in het magazijn en sloeg uiteindelijk door naar het dak. De brandweer kwam met extra personeel en was er op tijd bij. Hoewel de brand snel onder controle was, bleek er toch veel rookschade te zijn. Daarom is de brandweer gelijk gaan ventileren. 

Doordat wij vanwege de brand nog op noodverlichting draaien, hebben wij te weinig licht om de koopavond doorgang te laten vinden. 5 oktober sluiten wij dan ook om 18:00 uur. Tevens willen wij u op de hoogte brengen van de ophanden zijnde schoonmaakwerkzaamheden. De achterste kap (bij de koffiecorner) zal volledig worden afgesloten. Hierdoor kan het schoonmaakbedrijf ongestoord haar werk kunnen verrichten
en heeft u geen overlast tijdens het winkelen.

Zie foto's voor een impressie.

Wij gaan er van uit dat alles zo snel mogelijk goed komt. Wij houden u op de hoogte! 

                

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Fleurige bloesemtakken

Haal nu al het voorjaar in huis! In ons tuincentrum in heb je volop keuze uit mooie bloesemtakken of voorjaarstakken met (geurende) bloemen. Slechts een enkele tak in een mooie hoge vaas heeft al een groots en lentefris effect.

Lees meer...
Top 10 lentebloeiers

De lente lijkt, afhankelijk van de weergoden, soms nog heel ver weg. Maar wie goed kijkt ziet al het eerste prille groen: nieuwe scheuten aan kale takken of de voet van plantenstengels en voorjaarsbollen die hun kopjes boven de grond steken. Vervroeg de lente met deze fijne vroegbloeiers in je tuin of op je balkon!

Lees meer...
Een tuincentrum vol Valentijnsverrassingen

Donderdag 14 februari 2019 hangt de liefde in de lucht: het is Valentijnsdag! Een bos rode rozen is natuurlijk altijd een schot in de roos, maar je kunt je (geheime) geliefde op nog veel meer manieren verrassen met een mooi en origineel cadeau voor Valentijn. 

Lees meer...