Brand bij tuincentrum Rebel

Brand bij tuincentrum Rebel

HUIZEN - Bij ons Tuincentrum in Huizen aan de Doctor Lelylaan is maandagmiddag 1 oktober 2018 brand ontstaan. De brand ontstond rond half vijf in het magazijn en sloeg uiteindelijk door naar het dak. De brandweer kwam met extra personeel en was er op tijd bij. Hoewel de brand snel onder controle was, bleek er toch veel rookschade te zijn. Daarom is de brandweer gelijk gaan ventileren. 

Doordat wij vanwege de brand nog op noodverlichting draaien, hebben wij te weinig licht om de koopavond doorgang te laten vinden. 5 oktober sluiten wij dan ook om 18:00 uur. Tevens willen wij u op de hoogte brengen van de ophanden zijnde schoonmaakwerkzaamheden. De achterste kap (bij de koffiecorner) zal volledig worden afgesloten. Hierdoor kan het schoonmaakbedrijf ongestoord haar werk kunnen verrichten
en heeft u geen overlast tijdens het winkelen.

Zie foto's voor een impressie.

Wij gaan er van uit dat alles zo snel mogelijk goed komt. Wij houden u op de hoogte! 

                

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Tuinklussen voor de langste dag

Op 21 juni is het officieel zomer! Op de langste dag van het jaar heb je vast wel tijd voor een paar tuinklussen. Duik de laatste lentedagen of de eerste zomerdagen ook nog even met een snoeischaar de tuin in. Dan ga je gegarandeerd een lange, fleurige zomer met een fijn vakantiegevoel thuis tegemoet.

Lees meer...
Top 10 geurende tuinplanten

Heerlijk, het is bijna zomer! We gaan weer zoveel mogelijk buiten genieten – van de stralende zon, de kleurrijke bloemen, het vele groen, de zoemende bijen, vrolijke vlinders en badderende vogels.

Lees meer...
Rozen en pioenrozen kiezen en verzorgen

In juni bloeien de rozen en pioenrozen in volle glorie. Ze zijn er in alle mogelijke soorten en met allerlei bloemen in tal van kleuren, die ook nog eens een heerlijke geur kunnen verspreiden. Rozen mogen eigenlijk in geen enkele tuin ontbreken.

Lees meer...