Gezien in de folder: proef de lente!

Creëer je eigen mini-moestuin op je terras/balkon of in je tuin! Zo draag je bij aan het vergroenen van je eigen omgeving. Welke soorten groenten, kruiden en fruit kies je? Jij bent de chef!

Mini-moestuin

Zelf kweken en straks oogsten uit eigen tuin wordt wel heel makkelijk met deze kweektafel met bijbehorende kap. De kap zorgt ervoor dat het klimaat constanter is en dat is weer goed voor net ontkiemde plantjes en/of stekjes. Ook als je niet zoveel ruimte hebt, kun je deze kweektafel prima kwijt op een balkon of terras. Zo kweek je op een kleine oppervlakte toch verse groenten, kruiden en fruit. Deze kweektafel is perfect op werkhoogte, hierdoor hoef je tijdens het tuinieren niet te bukken en voorkom je rugklachten. Ideaal voor jou en je plantjes dus! Start dus nu je eigen mini-moestuin.

Snackgroenten

Het is nu de perfecte tijd om zelf te gaan kweken. Kom nu naar ons tuincentrum, we hebben een ruime keuze aan kruiden, groenten en fruitplanten. Start eenvoudig met snackgroenten zoals de plukpaprika, mini-komkommer en pluktomaat. Deze plantjes zijn al kant en klaar en je kunt meteen starten met oogsten. Het komende tuinseizoen kun je er van blijven oogsten. Combineer ze samen met je favoriete kruiden en wat sla en je oogst zo een kraakverse salade uit eigen tuin.

Zomerkoninkjes uit eigen tuin

Heb je weinig ruimte en wil je toch graag je eigen zomerkoninkjes kweken en oogsten? Kies dan voor een grote aardbei in hangpot. Zet hem op je terras of balkon of hang je aardbei aan de pergola. Kortom daar heb je al snel een plekje voor gevonden en je hebt gegarandeerd dit jaar je eigen aardbeien. Rijpen in de zon, oogsten en zo in je mond!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

15 Tuintips december

We zijn benieuwd wat Koning Winter dit jaar voor ons in petto heeft, maar we kunnen altijd nog wel wat tuinklusjes doen. En tussen de voorbereidingen voor de feestdagen door kun je binnenshuis ook alvast plannen maken voor het volgende voorjaar en tuinseizoen.

Lees meer...
Meer decembersfeer

Buiten is het donker en kaal. We zijn druk met voorbereidingen voor de feestdagen en maken het binnen graag zo gezellig mogelijk. Bezoek ons tuincentrum in en creëer in een handomdraai meer sfeer in huis, tuin en op het balkon.

Lees meer...
Kerstboom kiezen anno 2018

Het aantal soorten kerstbomen waaruit je kunt kiezen is groter dan ooit. Voor wie durft: een kerstboom van simpele houten planken is ook dit jaar nog helemaal ‘je van het’, passend bij de Scandinavische interieurstijl. Je hebt geen last van uitvallende naalden, maar je mist natuurlijk wel die lekkere dennengeur.

Lees meer...