Gezien in de folder: rauw blauw!

Rauw Blauw!

De woontrend ‘Rauw Blauw’ is stoer met een ruw randje. Dankzij de toevoeging van aardetinten en kamerplanten wordt het geheel warmer.

Industrieel

Dit industriële woonthema kenmerkt zich door stoere materialen als metaal, blank hout, katoen en puur aardewerk. Hier hebben we een metalen plantentrolley annex serveerwagen gebruikt als basis. Plaats hierop een groepje kamerplanten in onze nieuwste terra cotta potten. Het blauw onderaan in de potten, komt ook terug in het katoenen vloerkleed en de glazen flessen.

Trend

De ananasplant of Ananas comosus ‘Pacifico’ is een prachtige exotische kamerplant en een echte trendplant van dit moment. Ze zijn er in twee varianten, maar wij hebben gekozen voor de variant met een rode ananasvrucht.

Zwarte Zamioculcas

De zamioculcas zamiifolia ‘Raven’ is een prachtige nieuwe zwarte blikvanger in de Zamioculcas-familie. De zwarte Zamioculcas heeft bladeren met een prachtig kleurverloop van zwart naar groen, waaraan hij zijn naam dankt. Deze survivor krijgt het liefst maar af en toe een slokje water en doet het ook op donkere plekken prima.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

15 Tuintips december

We zijn benieuwd wat Koning Winter dit jaar voor ons in petto heeft, maar we kunnen altijd nog wel wat tuinklusjes doen. En tussen de voorbereidingen voor de feestdagen door kun je binnenshuis ook alvast plannen maken voor het volgende voorjaar en tuinseizoen.

Lees meer...
Meer decembersfeer

Buiten is het donker en kaal. We zijn druk met voorbereidingen voor de feestdagen en maken het binnen graag zo gezellig mogelijk. Bezoek ons tuincentrum in en creëer in een handomdraai meer sfeer in huis, tuin en op het balkon.

Lees meer...
Kerstboom kiezen anno 2018

Het aantal soorten kerstbomen waaruit je kunt kiezen is groter dan ooit. Voor wie durft: een kerstboom van simpele houten planken is ook dit jaar nog helemaal ‘je van het’, passend bij de Scandinavische interieurstijl. Je hebt geen last van uitvallende naalden, maar je mist natuurlijk wel die lekkere dennengeur.

Lees meer...