Belangrijke wijzigingen per 1 januari 2024!

Tuincentrum Rebel, een gevestigde naam in 't Gooi op het gebied van o.a. tuinartikelen en -advies, kondigt met trots de overname aan door Ranzijn tuin & dier. Met deze overname zal het tuincentrum een volledige transformatie ondergaan, waarbij het winkelconcept wordt gemoderniseerd en verduurzaamd. Daarnaast zal de formule van Ranzijn tuin & dier worden geïntroduceerd, inclusief de toevoeging van een dierenartspraktijk. De heropening van het vernieuwde tuincentrum staat gepland voor maart 2024.  

Met deze overname zullen er ook enkele zaken wijzigen, waaronder het gebruik van de klantenkaart, het daarbij behorende spaarprogramma en de cadeaukaarten. Lees hieronder welke wijzigingen er zullen plaatsvinden.

Wijzigingen in de klantenkaart 

Per 1 januari 2024 zal de huidige klantenkaart, met daarbij behorende spaarprogramma, worden stopgezet. Houd er rekening mee dat punten die na 1 januari nog in uw spaarprogramma staan, zullen vervallen. Zorg er dus voor dat u uw spaarpunten op tijd inlevert om van de voordelen te genieten. 

Belangrijke informatie over de Rebel cadeaukaart 

We willen u ook op de hoogte brengen van het feit dat onze cadeaukaarten van Tuincentrum Rebel niet langer beschikbaar zullen zijn. Om ervoor te zorgen dat er geen waarde verloren gaat, moedigen we u aan om uw cadeaukaart vóór 1 januari 2024 te verzilveren. En als u de cadeaukaart voor 1 januari 2024 verzilvert, krijgt u van ons nog een leuk item cadeau (op=op).

Lukt het niet om de cadeaukaart voor 1 januari 2024 te verzilveren? Geen zorgen! We bieden u de mogelijkheid om de cadeaukaart voor 1 januari 2024 in te wisselen voor een Ranzijn tuin & dier Cadeaubon met dezelfde waarde.

Maak kennis met Ranzijn tuin & dier 

Tot slot nodigen we u uit om kennis te maken met Ranzijn tuin & dier. 

Het is een bijzonder verhaal: in 1912 begon Ranzijn als bescheiden tuincentrum en dierenspeciaalzaak. Maar inmiddels zijn ze uitgegroeid tot 16 grote vestigingen met 15 hypermoderne dierenartspraktijken. Huisdierbezitters vinden bij Ranzijn de beste producten én de beste zorg onder één dak.

Ranzijn tuin & dier is de winkel voor handig tuingereedschap en de mooiste kamerplanten, voor het favoriete piepspeeltje van uw hond en het enige kattenbakgrit waar de kat wél op wil, voor die fijne geurkaarsen en de sfeervolle tuinhaard. Bij Ranzijn tuin & dier komen mensen die op zoek zijn naar betaalbare kwaliteit. Alle winkels zijn ruim ingericht en het personeel staat altijd klaar voor hun klanten.

Meer weten over Ranzijn tuin & dier? Bekijk dan hier de website. 

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

De geheimen van de Gaultheria

Wij  stellen je graag voor aan een winterse uitblinker: de Gaultheria.

Lees meer...
Ontdek de magie van de kerstster

Ontdek hier waarom de kerstster zo speciaal is en hoe je optimaal geniet van zijn schoonheid bij jou thuis.

Lees meer...
15 tuintips voor december

Hier zijn 15 tuintips voor december om je te begeleiden bij het verzorgen van je tuin gedurende de laatste maand van het jaar.

Lees meer...