Kerstig groen: ontdek onze kerststukjes en amaryllis bollen!

Een kerststukje is eigenlijk een soort miniatuur-kerstboom voor op tafel, inclusief groen, licht en versiering. Een geweldig cadeau voor iedere kerstfan dus! Zo’n kerststuk staat enorm gezellig en geeft een kerstig versierd huis een nóg creatievere look. Of u nu op zoek bent naar een klant-en-klare variant, of juist het materieel zoekt om zelf creabea aan de slag te gaan; bij tuincentrum Rebel in Huizen vindt u het! Naast kerststukjes hebben we ook weer een leuke voorraad amaryllis bollen, zowel zonder als mét wax. Super decoratief en leuk om iemand cadeau te doen. Leer meer over ons groene kerstassortiment…

Kerststukjes maken

Kerst en creativiteit zijn nauw aan elkaar verwant. Aan de mate van versiering in huis is immers al snel af te lezen of iemand die kerstige vibes een beetje in zijn of haar vingers heeft. Bent u zo’n creatief type die maar al te graag mooie dingen maakt? Dan is onze DIY afdeling een must om te bezoeken. U vindt er alles wat u maar nodig kan hebben om zelf een kerststuk te maken, inclusief oase, (kunst)takken en decoratie. Ook voor draad, de juiste tang of een lijmpistool kunt u bij ons terecht.  Het leuke aan zo’n kerststuk is dat het enorm persoonlijk is én dat hoe dan ook iets leuks oplevert.

Onze kerstafdeling

 

Liever een kant-en-klaar kerststuk?

Bent u niet zo creatief aangelegd of heeft u gewoonweg de tijd niet om de handen uit de mouwen te steken? De kerstelfjes van Rebel hebben hun best gedaan de mooiste bloemstukjes voor u te maken. Onze kant-en-klare kerststukjes vindt u zowel in de tuinplantenkas als op de kamerplantenafdeling. Kies de creatie die past bij uw inrichting of de smaak van degene aan wie u ‘m cadeau doet. Er valt immers nogal wat te kiezen! Gaat u voor een grote schaal, een glazen bak of een beauty van een bloempot vol gezelligheid?

Uit uw amaryllis bol!

Heeft u ook onze amaryllis bollen in wax al gespot? Deze kleurrijke types zijn een bijzonder leuke toevoeging aan een kerststuk, maar kunnen ook solo volop de show stelen. Zet ze op de salontafel of geef de bollen een mooie plek op de kast! Het leuke van deze bollen is dat ze geen verzorging nodig hebben. Water geven? Dat kunt u bij deze prachtige bloem overslaan. De met was bedekte amaryllis bol is volledig zelfvoorzienend en bloeit zonder enige zorg. De bol bevat al het water en de voedingsstoffen die de amaryllis nodig heeft om te groeien en bloeien.

Blog: amaryllis overhouden


 

Tip! We hebben echter ook amaryllis bollen zónder jasje. Deze kunt u planten in een vaas of een speciale glazen pot, zonder grond. De wortels van deze bol dienen wel in het water te worden gezet.  Let erop dat het water ook de onderkant van de bol raakt, zodat nieuwe wortels aangemoedigd worden uit de bol te komen.

Wát een kerststuk! Shop kerstig groen bij tuincentrum Rebel in Huizen

Kom langs bij tuincentrum Rebel om uw kerstig groen in huis te halen! Naast de kerstboom zijn er, zoals u kon lezen, nog tal van andere manieren om uw woning gezellig groen aan te kleden. Vergeet ook onze kerststerren niet! Onze groenexperts kunnen u alles over ons assortiment vertellen. Tot snel bij Rebel!

Contact & openingstijden

Tags:

Bekijk deze categorieën

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Herfsttoppers: siergrassen!

Siergrassen zijn in de herfst stralende blikvangers voor in de tuin en op het terras of balkon.

Lees meer...
Wat te doen tegen de buxusmot en de beste buxusvervangers

Ontdek meer over de buxusmot en de beste alternatieve buxusstruiken.

Lees meer...
Tips voor een veilige & kindvriendelijke tuin

Wij geven je tips voor een veilige, kindvriendelijke tuin.

Lees meer...