Het do-it-yourself assortiment van tuincentrum Rebel

Bent u een echte creatieveling? Dan gaat u komende tijd vast aan de slag met een kerststukje, een kerstkrans of een andere leuke najaarscreatie. Wij hebben allerlei gezellige stukken staan waar u inspiratie uit kan putten. Uiteraard hebben we de bijbehorende producten die u helpen een prachtige creatie te fröbelen volop op voorraad. Zo hebben we in onze tuinplantenkas een gezellig ‘marktkraampje’ waar u zelf een zakje gedroogd fruit kunt vullen. U kunt er alle kanten mee op! Leer meer over het do-it-yourself aanbod van tuincentrum Rebel.

Kerst

 

Gedroogd schepfruit

In de tuinplantenkas staat een ‘marktkraampje’ waar u zelf een zakje met gedroogd fruit kan vullen. Maak bijvoorbeeld een potpourri, leg het fruit op een kaarsenplateau, maak een krans of rijg er een slinger van. Al zou u een mix van al die gedroogde items in een simpele doorzichtige vaas stoppen, zou het alsnog heel vrolijk staan. Er zijn dus heel veel mogelijkheden om uw huis helemaal winterproof in te richten. Rondom de marktkraam zijn allerlei voorbeelden te vinden van creaties die u zou kunnen maken. Onze medewerkers geven ook graag tips over hoe u het beste te werk kan gaan. Schroom niet om ons aan te spreken!

DIY producten: van lijmpistool tot draad

Wilt u het helemaal profi aanpakken? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. We hebben een muur vol handige tools die u helpen een kerststuk als nooit tevoren te maken. Denk bijvoorbeeld aan touw, draad, een tang of een lijmpistool. Zo’n lijmpistool is nooit weg, ook als u de feestdagen allang achter u heeft gelaten. U vindt op deze muur ook allerlei hangers die u in een krans kunt verwerken, zoals een slinger van dennenappels of sterren.

DIY schepfruit | Tuincentrum Rebel

Een 'oase' van do-it-yourself items

Ook voor kransen en oaseschuim hoeft u niet verder te zoeken. Steekschuim is hét product voor iedere kerststukjesfanaat. U kunt er allerlei leuke elementen in steken, waaronder bloemen, takjes en ander groen. Omdat de oase nat moet worden gemaakt, en dan ook heel lang vochtig blijft, kunnen plantjes en takken prima tot na de kerstperiode overleven. Kies bijvoorbeeld voor de volgende groenklassiekers:

  • Abies
  • Hulst
  • Mahoniablad
  • Olijfblad
  • Taxus
  • Mos

Tip! In zo’n kerstukje mag een kaars uiteraard niet ontbreken. De kaarsen van Bolsius zijn ook nog eens een duurzame keuze; de collectie is namelijk volledig vernieuwd. De kaarsen bevatten nu géén palmolie meer en zijn grotendeels van natuurlijke ingrediënten gemaakt!

Bezoek de kerstafdeling van tuincentrum Rebel in Huizen

Vergeet uiteraard ook niet om een bezoekje aan de kerstafdeling te brengen. Leuke bellen, ballen, hangers en andere decoratie maakt uw creatie helemaal af! Zo is verlichting op batterij een bijzonder sfeervolle toevoeging aan een krans, guirlande of kerststuk. Draadverlichting biedt u de mogelijkheid een subtiele spotlight op uw nieuwe trots te richten. U kunt het batterijdoosje makkelijk verbergen en de draad zo buigen dat het perfect bij uw creatie past. Kom langs bij tuincentrum Rebel in Huizen en laat u inspireren. Wilt u nu al wat meer weten over ons aanbod DIY producten? We zijn zes dagen per week telefonisch bereikbaar. Tot snel bij Rebel!

Openingstijden & contact

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Wat te doen tegen de buxusmot en de beste buxusvervangers

Ontdek meer over de buxusmot en de beste alternatieve buxusstruiken.

Lees meer...
Tips voor een veilige & kindvriendelijke tuin

Wij geven je tips voor een veilige, kindvriendelijke tuin.

Lees meer...
De mooiste nazomerbloeiers

Ontdek ons aanbod aan nazomerbloeiers om de tuin mee op te fleuren.

Lees meer...