Deze kerstitems móet u hebben!

Heeft u onze sprankelende kerstshow al bezocht? Naast de welbekende kerstballen, kerstverlichting en kunstkerstbomen hebben we u dit jaar nog veel meer moois te bieden. De medewerkers van tuincentrum Rebel hebben de afgelopen tijd keihard gewerkt om u volop te inspireren, bijvoorbeeld met de decoratietafel aan het begin van de kerstshow. Hier voorzien we u van de nodige inspiratie voor uw eigen kerststukje.

Tip! Vergeet ook niet een bezoek aan onze vijverafdeling te brengen. Hier vindt u ons bijzonder gezellige kerstdorp! Maar er is meer… Benieuwd naar 5 items die ook zeker het bekijken waar zijn? We vertellen u er alles over…

Bijzondere kerstballen

Eén van de leukste trends van dit moment zijn de bijzondere, of voor sommige mensen 'foute' kerstballen. Ontdek dus snel onze wand met kerstornamenten! U vindt er speciale ballen in allerlei vormen die fantastisch zijn om cadeau te doen. Wie wordt er immers niet vrolijk van een pizzapunt, een glas wijn of een fototoestel in de kerstboom? Geef iemand die net een klushuis heeft gekocht bijvoorbeeld een grappige boormachine. Een leuk, maar ook persoonlijk cadeau!

Onbreekbare kerstballen

Gelukkig is een groot gedeelte van bovengenoemde kerstballen gemaakt van kunststof. Heeft u jonge kinderen of vrolijke huisdieren rondlopen? Ga dan voor onze ‘shatterproof’ plastic kerstballen. Net zo mooi en het scheelt een hoop scherven! Naast het feit dat plastic kerstballen gewoonweg handiger zijn, is ook de fijne prijs een leuke bijkomstigheid. Kunststof ballen zijn namelijk een stuk goedkoper dan glazen kerstballen. 

Tip! Geef uw kinderen dit jaar hun eigen mini kerstboom en laat ze deze zelf decoreren met de kerstballen waar hun sneller van gaat kloppen.

Kerstversiering

 

Vlaggenmast kerstboom

Waarom zou u het dit jaar alleen binnenshuis gezellig maken? Met de vlaggenmast verlichting van Fairybell maakt u ook buiten van deze kerstperiode iets heel bijzonders. De energiezuinige LED verlichting is makkelijk te bevestigen aan een mast om zo een spectaculaire alternatieve kerstboom te creëren. Geen mast? Geen zorgen! De LED kerstboom versies onder de 6 meter hebben een eigen mast, inclusief grondpin om ‘m eenvoudig te bevestigen. Wist u dat LED de meest energiezuinige optie wat betreft kerstverlichting is? U hoeft zich dus niet druk te maken over het stroomverbruik.

Kom kerstartikelen shoppen! | Tuincentrum Rebel in Huizen

Lumineo verlichting op batterijen

En over energiezuinige verlichting gesproken... Met ons Lumineo Durawise assortiment weet u zeker dat u de kerstlampjes ook dit jaar volop kan laten schitteren. Uw boom 8 uur volop laten branden kost u nog geen euro. Een fijne bijkomstigheid van deze batterijverlichting is dat gedoe met verlengkabels verleden tijd is. Daarnaast bent u niet afhankelijk van een onhandig geplaatst stroompunt. Durawise brandt wel tot 30 dagen op één set batterijen.

Kerstverlichting

 

Kunstbloemen in de boom

Doe het dit jaar eens helemaal anders en ga voor zijden elementen in de boom! Combineer een aantal knappe kerstballen met bijzondere zijden bloemen of takken. U steekt de kunstbloemen gewoon in de boom en u heeft een beeldschoon effect gecreëerd. In ons tuincentrum vindt u uiteraard prachtige voorbeelden! Sowieso zijn kunsttakken een bijzonder goed idee:

  • Ze kunnen overal staan;
  • Ze hebben geen verzorging nodig;
  • Ze blijven een leven lang mooi;
  • U kunt er veel creatieve dingen mee doen.

Kom langs bij tuincentrum Rebel in Huizen, nabij Hilversum en Laren, om ons geweldige kerstassortiment te ontdekken. Nog heel even wachten en de eerste kerstbomen zijn er weer! Wij kunnen niet wachten tot de feestdagen... Kom langs voor inspiratie en advies van onze kerstelfjes. Tot snel bij Rebel!

Contact & openingstijden

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Wat te doen tegen de buxusmot en de beste buxusvervangers

Ontdek meer over de buxusmot en de beste alternatieve buxusstruiken.

Lees meer...
Tips voor een veilige & kindvriendelijke tuin

Wij geven je tips voor een veilige, kindvriendelijke tuin.

Lees meer...
De mooiste nazomerbloeiers

Ontdek ons aanbod aan nazomerbloeiers om de tuin mee op te fleuren.

Lees meer...