De kersttrends van tuincentrum Rebel

Kersttrends 2022 | Tuincentrum Rebel in HuizenU bent van harte welkom op de kerstshow van tuincentrum Rebel! Ons team heeft ook dit jaar weer keihard gewerkt om u op schitterende wijze de meest prachtige kerstartikelen aan te kunnen bieden. Onze kerstelfjes zijn nog even bezig om de lichtpuntjes op de i te zetten, maar we willen u al wel graag kennis laten maken met de 4 trendy kerstthema’s die u dit jaar kan zien schitteren. Er is voor ieder wat wils!

  1. So this is Christmas
  2. La Vie en Rose
  3. Midnight Cocktail
  4. Bohemian Forest

Kerstartikelen

 

THEMA 1: NOSTALGISCH EN STIJLVOL

Natuurlijk is er dit jaar weer een thema rondom de klassieke kerst, met de welbekende rode, groene, gouden en witte tinten. Een beetje luxe mogen we onszelf wel gunnen, vandaar dat u bij dit thema veel glimmers en chique materialen gaat zien. Ook antieke invloeden mogen er zijn. De kerstperiode is een tijd van tradities, waarbij een gezellig en veilig gevoel voorop staat. Cadeautjes onder de boom, een glühwein bij de openhaard en genieten van een lekker maal aan een goed gedekte tafel: dát is voor velen pas kerst. Dat nostalgische gevoel staat bij dit thema centraal.

THEMA 2: EEN ROMANTISCH TINTJE

Mix een beetje zoet met een tikkeltje romantisch en voeg daar nog een vleugje nostalgie aan toe; dát is wat u ziet wanneer u dit themagebied ontdekt. Dit thema kent vooral romantische en zachte (pastel)kleuren, zoals wit, lichtroze, donkerroze en parelmoer. De decoraties zijn lekker zoet en vrouwelijk, zoals lekkere taartjes, ballerina’s en engeltjes. Glas, velvet, pailletten en parels ziet u ook veelvuldig terug.

Kerstverlichting

 

Kersttrends 2022 | Tuincentrum Rebel

THEMA 3: EEN FEESTJE TOT IN DE LATE UURTJES

Stoere en mysterieuze kleuren, zoals paars, donkerblauw en zwart voeren bij dit feestelijke thema boventoon. Denk maar eens aan een feestje tijdens de roaring twenties, inclusief heel veel glitters, lichtjes, veren en cocktails. Las Vegas, maar dan vertaald dan naar uw woonkamer. Dat wordt dus uitpakken! Less is absoluut niet more binnen dit thema, dus houd u zeker niet in. Fluwelen kussens op de bank, kralenkettingen in de kerstboom en champagneglazen op tafel mogen ook zeker terugkomen.

THEMA 4: NATUURLIJK EN RETRO

Het laatste thema is boho ten top! Denk aan een relaxte sfeer, aardse tinten en natuurlijke materialen. Stel u maar eens een bosrijke omgeving voor waar mensen rondom een vuurtje samenkomen, genietend van alles wat de natuur hen brengt. Een gitaartje, wat priklichtjes en een aantal kleurrijke types erbij, en het plaatje is compleet. Hout, porselein, rotan en leer zijn materialen die u bij dit thema zal zien: een beetje stoer, maar toch vrouwelijk en zacht. Dit geldt ook voor de kleuren: bruin, groen en lila. Ook wordt er extra veel gebruik gemaakt van zijden takken en zijn er gezellige dwergjes te vinden.

Kerstversiering

 

Kersttrends 2022 | Tuincentrum Rebel

Als een trein naar tuincentrum Rebel in Huizen

Naast bovenstaande thema's hebben we ook één overkoepelend thema dat zowel jong als oud aan zal spreken: treinen! U zal ze overal zien, zowel tussen de dansende beren in onze hal als tussen de kerstartikelen zelf. Net als voorgaande jaren is ook de berenband weer aanwezig, dit keer in een tof jasje! U kunt op een grote knop drukken waardoor er muziek gaat spelen, de beren gaan dansen en op hun instrument gaan spelen. Tijd voor een fotomomentje! Check ook onze gezellige kerstman en zijn rendier of bij de elfjes. #selfietime! Heeft u zin om uw woonkamer ook helemaal kerstproof in te richten volgens één van bovenstaande thema’s? Logisch, de kerstperiode is immers de gezelligste tijd van het jaar! We zien u daarom graag snel bij tuincentrum Rebel, de leukste kerstshow van 't Gooi.

Contact & openingstijden

 

Tags:

Bekijk deze categorieën

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Herfsttoppers: siergrassen!

Siergrassen zijn in de herfst stralende blikvangers voor in de tuin en op het terras of balkon.

Lees meer...
Wat te doen tegen de buxusmot en de beste buxusvervangers

Ontdek meer over de buxusmot en de beste alternatieve buxusstruiken.

Lees meer...
Tips voor een veilige & kindvriendelijke tuin

Wij geven je tips voor een veilige, kindvriendelijke tuin.

Lees meer...