Haal de herfst in huis

Haal de herfst in huis | Tuincentrum Rebel in HuizenDe temperaturen worden koeler, de boombladeren veranderen van kleur en de geur van Pumpkin Spice latte komt u tegemoet… Het herfstseizoen is aangebroken! In huis draait het allemaal om de overgang van de zomer naar de herfst. Het warm en gezellig maken van alle ruimtes in huis daarbij uiteraard een vast onderdeel. Er gaat immers niks boven dat hygge-gevoel van lekker wegkruipen in een knus huis. Met onze tips gaat u een heerlijke herfst in huis beleven.

Tip 1: Kaarsjes aan!

Wie is er niet dol op de gezelligheid die kaarsen met zich meebrengen? Kaarsen zijn allang niet meer slechts een praktische toevoeging aan het interieur. Ze zien er tegenwoordig fantastisch mooi uit en ruiken in veel gevallen ook nog eens ontzettend lekker. Wist u dat kaarsen ook nog eens prachtig kunnen klínken? De kaarsen van Woodwick hebben een houten lont die knettert wanneer deze brandt. Zo heeft u het gevoel bij een openhaard te zitten. Helemaal herfstig!

Kaarsen

 

Tip 2: Heerlijke geuren

Geur doet veel voor een interieur. U voelt u immers meer thuis op een plek waar het lekker ruikt. In ons tuincentrum vindt u geurparfum waarmee u uw woning laat ruiken naar een bos, een kampvuur of een snoepwinkel. Kies voor geurstokjes die passen bij uw stemming of kies voor elke ruimte een andere heerlijke geur.

Geurparfum

 

Tip 3: Warme stoffen

Het najaar is hét moment om uw woning warm aan te kleden. Met wollige kussens en lekkere plaids maakt u van uw woning zowel letterlijk als figuurlijk een warm thuis. Wat dacht u van de herfstproof kussens van Dutch Decor? De bruine, oranje en gouden tinten zijn helemaal herfstig, maar ook nog eens helemaal trendy. Wij worden er warm van!

Kussens

 

Tip 4: Herfstige kleuren

Waarom het bij kussens laten als u uw woning ook met andere woonitems in een herfstig paradijs kunt veranderen? Mix subtiele gele, warme oranje en dieprode tinten met aardse bruintinten - alle kleuren die geassocieerd worden met de herfst - om een ​​knusse en huiselijke omgeving te creëren. Woonaccessoires als een vazen, beeldjes of muurhangers maken uw woning ontzettend gezellig!

Tip 5: Aan de slag met najaarsbloemen

Heeft u onze afdeling met zijden bloemen al eens bezocht? We hebben allerlei takken, bloemen en planten op voorraad waarmee u een prachtig najaarsboeket kunt maken. Maak een mooie combinatie of zet een aantal dezelfde takken prominent in een grote vaas. Het leuke is dat u het gehele najaar van deze kunstbloemen kunt genieten. En is de kerst in aantocht? Dan kunt u mooi wat oranje takken voor rode vervangen. U heeft zo weer een gloednieuw boeket!

Kunstbloemen

Herfstige woonaccessoires shoppen bij tuincentrum Rebel in Huizen

Kom langs bij tuincentrum Rebel in Huizen om alles in huis te halen om uw woning een herfstproof make-over te geven. Onze medewerkers matchen u graag aan het product dat past bij uw woning en smaak. Ook voor herfstige cadeaus voor een collega, vriendin of buurman bent u bij ons aan het juiste adres.

Contact & openingstijden

Bekijk deze categorieën

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Wat te doen tegen de buxusmot en de beste buxusvervangers

Ontdek meer over de buxusmot en de beste alternatieve buxusstruiken.

Lees meer...
Tips voor een veilige & kindvriendelijke tuin

Wij geven je tips voor een veilige, kindvriendelijke tuin.

Lees meer...
De mooiste nazomerbloeiers

Ontdek ons aanbod aan nazomerbloeiers om de tuin mee op te fleuren.

Lees meer...