Heerlijk herfstgroen: bezoek onze tuinplanten sale!

Kom langs op onze tuinplanten sale! | Tuincentrum Rebel in HuizenDag zonnige zomerdagen, hallo natte herfst! Helaas hebben we afscheid moeten nemen van die heerlijke temperaturen, gezellige barbecuefeestjes en vrolijke zomerbloeiers. Dat lijkt erger dan het is, want ook de herfst is een heerlijk seizoen. “Ja, vooral binnenshuis”, horen we u denken. Niks is echter minder waar. Het najaar is ook een topseizoen voor uw tuin! Wist u dat dit hét moment is om vaste planten, bomen en heesters aan te planten? Het komt u dan ook meer dan goed uit dat er een heuse tuinplanten sale gaande is bij tuincentrum Rebel. Leer meer!

Tuinplanten

 

Kortingen tot 50%

De regen komt met bakken uit de hemel zetten en het lijkt erop dat het voorlopig nog niet gedaan is met de nattigheid. Minder leuk voor u, maar wel heel leuk voor uw plantjes! Na die periode van droogte konden ze immers wel een heerlijk slokje water gebruiken. Zo kunnen ze weer vol energie de koudere maanden van het jaar in. De afgeprijsde planten die je op onze tuinafdeling vindt, barsten ook van de energie en zijn helemaal klaar om een prachtig plekje in uw tuin te veroveren. We hebben kortingen die oplopen tot wel 50% op onder andere rozen, fruitbomen, kruiden, vijverplanten, heesters en nog veel meer!

Waarom u NU aan moet planten

We noemden het al even, maar het mag ook zeker nog een keer gezegd worden: in de herfst mogen de groene vingers zeker uit de mouwen worden gestoken. De grond is nog lekker warm van de zomer, maar ook al goed vochtig door de herfstweer. Wortels zullen zo sneller aanslaan, waardoor u er volgend jaar nog meer plezier van zult hebben. Schrik dus niet van de kale takken die de heesters of boompjes nu logischerwijs hebben; dat maken ze straks in de lente en zomer meer dan goed!

Blog: herfst als tweede lente

 

Bezoek onze buitenplanten uitverkoop! | Tuincentrum Rebel in Huizen

Tijd voor de herfstsnoei

Sowieso is het werken in de tuin zo eind september en begin oktober qua temperatuur voor u veel aantrekkelijker. Zo zwetend met een heggenschaar in de weer is voor niemand leuk. Daarnaast is het voor uw beplanting fijn om in het najaar wat liefde en aandacht te krijgen. De blaadjes zijn veelal al weg en dus is dood hout snel te spotten. Knip dode bloemen en oud hout weg, zodat de plant zijn energie in het aanmaken van nieuw bloem en blad kan steken.

Tip! Ziet u al op tegen de herfstschoonmaak? Totaal niet nodig! U kunt namelijk het afgevallen blad en snoeiafval prima laten liggen. Okay, het ziet er misschien wat rommelig uit, maar het is wel heel fijn voor uw tuinbezoekers – en dan doelen we niet op de buurvrouw. Insecten en egels vinden het maar wat fijn om dit najaar te kunnen schuilen in die berg bladeren!

Uit uw bol met bolchrysanten

Op onze buitenafdeling vindt u op dit moment ook prachtige bolchrysanten die uw kleurloze herfsttuin heel gemakkelijk in een vrolijk paradijs veranderen. In plaats van 4,99 zijn ze op het moment slechts 2,50 per stuk. Een leuke prijs voor een nóg leukere plant! Chrysanthemum betekent zoveel als ‘gouden bloem’. Het is een samenstelling van de Griekse woorden 'chrysos' (goud) en 'anthemon' (bloem). Veel soorten zijn dan ook goudgeel van kleur, maar de plant is er ook in herfsttinten als oranje, rood en bruin of roze, lila en wit. Wat is uw favoriete kleur?

Let op! We raden aan niet te lang te wachten, want de kans is groot dat de chrysanten de deur uit vliegen. Op = op!

Bezoek de buitenplanten uitverkoop van tuincentrum Rebel in Huizen

Kom langs bij onze giga tuinplanten uitverkoop en ga groen de herfst in! U vindt deze planten op onze buitenafdeling, achter het hek. Onze groenexperts matchen u graag aan de plant die past bij uw buitenruimte en uw smaak. Vergeet ook de potterie-afdeling niet te bezoeken. We potten uw nieuwe plant graag voor u op!

Contact & openingstijden

Bekijk deze categorieën

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Wat te doen tegen de buxusmot en de beste buxusvervangers

Ontdek meer over de buxusmot en de beste alternatieve buxusstruiken.

Lees meer...
Tips voor een veilige & kindvriendelijke tuin

Wij geven je tips voor een veilige, kindvriendelijke tuin.

Lees meer...
De mooiste nazomerbloeiers

Ontdek ons aanbod aan nazomerbloeiers om de tuin mee op te fleuren.

Lees meer...