Nieuw bij Rebel: Edgard en Cooper dierenvoeding!

Nieuw in ons assortiment is de natuurlijke honden- en kattenvoeding van Edgard en Cooper! Dit van oorsprong Vlaamse merk heeft als doel uw huisdier het beste uit zichzelf te laten halen, zonder daarmee de planeet te belasten. Dat betekent eerlijk voedsel met allerlei gezonde ingrediënten. Daarin verschilt het van veel andere dierenvoedingsmerken:

  • Vleesmeel?
  • Organen?
  • Botten?

… Daar doet Edgard en Cooper niet aan! Leer meer over dit bijzonder goede merk.

Hoe is Edgard en Cooper ontstaan?

Leuk feitje! Edgard en Cooper zijn de honden van de eigenaren van dit diervoedingsmerk. De twee studievrienden wilden uiteraard alleen het beste voor hun viervoeters en doken daarom in de wereld van hondenvoeding. Dat bleek op dat moment nog een wereld van ongezond en kunstmatig voedsel. Ze vonden het tijd voor een positieve verandering en kwamen op het idee om gezond, maar lekker hondenvoer te produceren. Voer dat goed is voor het beestje, met een goed gevoel kan worden gemaakt én goed is voor de planeet. Zo gaat 1% van de omzetten naar een goed doel voor katten en honden, en zijn de verpakkingen makkelijk te recyclen. Lekker duurzaam!

Onze dierenafdeling

 

Edgard en Cooper staan voor vers

Het begon bij de honden, maar Edgard en Cooper is tegenwoordig ook helemaal thuis in de kattenvoeding. De brokken bestaan uit verse, natuurlijke ingrediënten. Die bakken ze langzaam, want zo blijven alle goede vitamientjes optimaal bewaard. Versheid is voor het merk van ultiem belang. Kieskeurige eters zijn immers dol op vers! De geur en smaak van vers vlees is onweerstaanbaar, waardoor de bakjes helemaal worden uitgelikt. Dat is natuurlijk wat we willen! De eenvoudige recepten zijn samengesteld voor universitair geschoolde dierenliefhebbers en zitten vol met voedzame lekkernijen. Denk aan natuurlijke voedingsstoffen en antioxidanten voor een algehele goede gezondheid. De producten zijn makkelijk verteerbaar, wat ook het maagje natuurlijk heel fijn vindt.

Edgard en Cooper bij Tuincentrum Rebel in Huizen!

Wist u dat… Edgard en Cooper ook biologische en vegetarische brokken hebben? De plant-based opties bestaan onder meer uit groenten, fruit, bessen en kruiden. Het merk vindt het belangrijk dat de kippen, eenden, herten of lammetjes een fijn (buiten)leven hebben gehad – en wij natuurlijk ook!

Dierenvoeding van Edgard en Cooper kopen bij tuincentrum Rebel

In ons assortiment vindt u zowel droog- als natvoer voor honden en katten, maar ook puppy's en kittens. Er is keuze genoeg, dus er zit altijd iets tussen waar u uw harige metgezel blij mee kan maken. Zoekt u een gezonde snack voor uw kat, wilt u uw hond verwennen met brokjes kip of kiest u voor een vega maaltijd? Hoe dan ook, lekker en gezond is het sowieso! Dat komt onder meer door de voedzame ingrediënten. Ons aanbod is groot, dus we kunnen ons voorstellen dat u misschien wat hulp kunt gebruiken. De medewerkers van onze dierenafdeling doen er alles aan het beste maal voor uw liefste huisdier te adviseren. Bespreek de wensen en we matchen u en uw hond of poes graag aan het beste product. Zien we u snel op de dierenafdeling van tuincentrum Rebel in Huizen?

Contact & openingstijden

Bekijk deze categorieën

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

De geheimen van de Gaultheria

Wij  stellen je graag voor aan een winterse uitblinker: de Gaultheria.

Lees meer...
Ontdek de magie van de kerstster

Ontdek hier waarom de kerstster zo speciaal is en hoe je optimaal geniet van zijn schoonheid bij jou thuis.

Lees meer...
15 tuintips voor december

Hier zijn 15 tuintips voor december om je te begeleiden bij het verzorgen van je tuin gedurende de laatste maand van het jaar.

Lees meer...