5x MOEDERDAG CADEAUTIPS VAN TUINCENTRUM REBEL

Moederdag cadeautips: terrasvijver | Tuincentrum RebelMoederdag is de dag dat u de liefste mama weer eens goed mag verwennen. Verras de leukste vrouw op aarde aanstaande zondag 8 mei met een mooi geschenk van tuincentrum Rebel! Een droogbloemenboeket, een opgemaakte bloempot of misschien wel een leuk woonitem? U gaat sowieso iets moois vinden... We geven u hier graag een aantal Moederdag cadeautips.

1. Kamerplant: een groen cadeau is altijd goed!

Moederdag is hét moment om alle bijzondere vrouwen in ons leven te vieren. Laat uw moeder, zus, vriendin, oma, buurvrouw of schoonmoeder weten waarom ze zo bijzonder is! En hoe kunt u dat nu het beste doen? Juist, met groen! Een knappe kamerplant is altijd een mooi geschenk. Zo'n groene sfeermaker is immers een cadeau waar moeders lang van kan genieten. Een kleurrijke kamerplant, zoals de orchidee, is bijvoorbeeld altijd een goed idee! Vergeet niet een bijpassende bloempot uit te kiezen. Het is immers mogelijk om planten op te laten potten door onze kamerplantenspecialist Menco.

Kamerplanten

 

2: Tuinplant: opgemaakte potten, schalen en bakken

Het buitenseizoen is al lang en breed begonnen. Het is daarom wel zo leuk om mama een fleurig cadeau voor in de tuin te geven. Zo hebben we in ons tuincentrum heel wat verschillende bakjes en schalen met zomerbloeiers staan. Leuk voor bij de voordeur of op de tuintafel. Wat dacht u van een combinatie van petunia’s, verbena’s of vlijtige liesjes? Daar wordt iedereen vrolijk van! Ook is het mogelijk om zelf een mand, pot of schaal samen te stellen en op laten potten door één van onze medewerkers. U geeft uw moeder zo een uniek cadeau, helemaal naar haar eigen smaak. Tevens hebben we veel kant-en-klare hangpotten en hangzakken met sfeervolle bloeiers.

TIP! We hebben een speciale Moederdag aanbieding: een fraaie gemengde pot met zomerplanten, van €16,99 nu voor maar €9,99! De aanbieding is geldig t/m 7 mei.

Moederdag cadeautips - Tuincentrum Rebel

3. Een prachtig woonitem óf een cadeaubon

Een woonaccessoire is ook altijd een mooi Moederdag cadeau. Een trendy vaas met wat droogbloemen, een kussen voor op de bank of een klok voor aan de muur? Er is keuze genoeg, want we verkopen allerlei moois van kwaliteitsmerken als Riverdale en Countryfield. En wat dacht u van de heerlijk geurende kaarsen van WoodWick of Bolsius? Een cadeaubon van ons tuincentrum is ook altijd een goed idee. Zo kan ze zelf een prachtig geschenk uit komen zoeken.

Woonaccessoires

 

4. Dat verdient een bloemetje

Welke vrouw is er nu niet dol op bloemen? Daarom hebben onze bloemisten José en Silvana verschillende zijden Moederdag boeketten voor u gemaakt. Het leuke aan kunst- of droogbloemen is immers dat ze niet na een paar dagen al richting de prullenbak moeten. Moeders heeft er jarenlang plezier van! Wilt u een persoonlijk bloemstuk of boeket laten maken? Vraag het aan onze bloemisten. Zij kunnen ter plekke een prachtig geschenk voor u samenstellen.

Kunstbloemen

 

Moederdag cadeautips - Tuincentrum Rebel

5: Terrasvijvertjes: leuk voor mama, maar ook voor de tuindieren

Bent u al bekend met onze terrasvijvers? Een watertje brengt leven naar de tuin en is een zeer origineel cadeau voor mama. Win win! De vijvertjes, gemaakt door onze vijverspecialist Anouk, zijn gevuld met insectenlokkende vijverplanten én een kiezelstrandje waar bijen, vlinders en andere insecten veilig kunnen landen en drinken. In een normale waterschaal kunnen de beestjes namelijk niet landen, omdat zij zullen verdrinken in het te diepe water. Anouk heeft weer een aantal vijvertjes klaarstaan op de afdeling, maar ze kan deze ook naar smaak opmaken.

Moederdag cadeaus kopen doet u bij tuincentrum Rebel, sfeermaker van 't Gooi

U leest het, wij bij tuincentrum Rebel zijn specialist op het gebied van originele cadeaus. Kom langs bij tuincentrum Rebel in Huizen, vlakbij Blaricum en Hilversum, om voor uw moeder een prachtig cadeau te scoren. Onze medewerkers zullen u graag helpen. Tot snel*!

Let op: op Moederdag zelf zijn wij helaas gesloten.

Openingstijden & contact

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

20x Bij- en vlindervriendelijke beplanting

Wat is er leuker dan een tuin waar u niet alleen van geniet, maar vlinders, bijen en andere insecten ook kind aan huis zijn!? Al dat geroezemoes en gefladder levert een zeer levendig en spannend beeld op. Ze bestuiven de bloemen van alle planten die ze bezoeken, waardoor wij bijvoorbeeld weer de vruchten plukken van grotere en meer (smaakvolle) groente en fruit.

...Lees meer...
Toptips voor tuin- en potplanten bij extreme droogte

Ons tuincentrum geeft je graag tips om tuin- en potplanten zo efficiënt mogelijk water te geven en hoe je de tuin klimaatbestendig maakt.

Lees meer...
Mei is de maand van de bij

Op initiatief van Tuinbranche Nederland is de "Maand van de bij" in het leven geroepen. Maar waarom zijn bijen zo belangrijk voor je tuin? En hoe kun je er voor zorgen dat er meer bijen in je tuin komen? V...

Lees meer...