Kunstkerstboom Hilversum

Een mooie kunstkerstboom in Hilversum voor de ultieme Kerst? Deze kunt u vinden in de prachtig uitgebreide kerstshow in ons tuincentrum in Huizen. Tuincentrum Rebel is specialist op het gebied van kunstkerstbomen en biedt een uitgebreid assortiment kunstkerstbomen aan in verschillende soorten en maten, zowel mét verlichting als zonder. Ze zijn gemakkelijk op te bergen doordat ze opvouwbaar zijn en gaan jaren mee!  

Kunstkerstbomen kopen in de omgeving van Hilversum

Een kunstkerstboom of nep kerstboom heeft veel voordelen. Ze verliezen geen naalden, ze zijn stevig, ze zijn qua vorm altijd perfect! U kiest de vorm en de kleur die bij u past. Een brede kortere boom of een dunne langere boom in het groen of meer een blauwgroenige kleur óf zelfs wit of andere leuke kleuren. Het voordeel van een échte kerstboom is natuurlijk de heerlijke geur van dennen. Naast het aanschaffen van een kunstkerstboom kunt u in ons tuincentrum nabij Hilversum ook terecht voor echte kerstbomen, kerstversiering en kerstverlichting en een ruime keuze in kaarsen, versiering en decoratie. Bij Tuincentrum Rebel nabij Hilversum vindt u dus alles wat u nodig heeft voor uw kunstkerstboom.

kunstkerstboom met verlichting kopen?

Wat is een mooie kunstkerstboom?

Gaat u voor een smalle kerstboom, mini kerstboom, kerstboompje met verlichting / lampjes of toch voor een echte kerstboom? Natuurlijk ruiken echte kerstbomen enorm lekker, zien er goed uit en kopen gevoelens van nostalgie hierbij kijken, tóch geeft een groot deel van de Nederlanders de voorkeur aan het kopen van een kunstboom. U kunt daarom bij ons in Huizen een groot aanbod kunstbomen vinden. Op onze Triumph Tree kunstkerstboom zit 10 jaar garantie waarvan 3 jaar op de LED verlichting. Daarbij voldoet de kunstkerstboom aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid en is de boom brandvertragend. 

kerstboom met sneeuw kopen

Waar let je op bij het kopen van een kunstkerstboom?

  • Zit er wel of geen staander bij de aankoop van de kerstboom?
  • Let altijd op het aantal tips van de kunstkerstboom! Hoe meer tips = hoe voller de boom lijkt
  • Is de kunstkerstboom gekeurd voor brandveiligheid?
  • Houd ook altijd rekening met de grootte van de kunstkerstboom. Wij raden aan om ongeveer 30cm tussen de top van de kerstboom en het plafond vrij te houden

Contact tuincentrum Rebel

Breng snel een bezoek aan Tuincentrum Rebel in Huizen nabij Hilversum, Bussum, Naarden en Laren voor het kopen van een prachtige kunstkerstboom. Vraag gerust advies aan één van onze medewerkers, zij geven u graag advies. Bekijk onze website voor meer informatie over ons assortiment en openingstijden. Heeft u toch nog vragen? Neem dan contact met ons op. Lees meer over onze kunstkerstbomen of kom gezellig langs in onze kerstshow. Deze staat ieder jaar van oktober tot december voor u klaar! 

Contact