Kunstkerstboom Hilversum

Een mooie kunstkerstboom in Hilversum? Deze kunt u vinden in de prachtig uitgebreide kerstshow in ons tuincentrum in Huizen. Tuincentrum Rebel is specialist op het gebied van kunstkerstbomen en biedt een uitgebreid assortiment kunstkerstbomen aan in verschillende soorten en maten, zowel mét verlichting als zonder. Ze zijn gemakkelijk op te bergen doordat ze opvouwbaar zijn en gaan jaren mee!  

Kunstkerstbomen kopen in de omgeving van Hilversum

Een kunstkerstboom heeft veel voordelen. Ze verliezen geen naalden, ze zijn stevig, ze zijn qua vorm altijd perfect! U kiest de vorm en de kleur die bij u past. Een brede kortere boom of een dunne langere boom in het groen of meer een blauwgroenige kleur óf zelfs wit of andere leuke kleuren. Het voordeel van een échte kerstboom is natuurlijk de heerlijke geur van dennen. 

Naast het aanschaffen van een kunstkerstboom kunt u in ons tuincentrum nabij Hilversum ook terecht voor echte kerstbomen, kerstversiering en kerstverlichting en een ruime keuze in kaarsen, versiering en decoratie. Bij Tuincentrum Rebel nabij Hilversum vindt u dus alles wat u nodig heeft voor uw kunstkerstboom.

Contact tuincentrum Rebel

Breng snel een bezoek aan Tuincentrum Rebel in Huizen nabij Hilversum, Bussum, Naarden en Laren voor het kopen van een prachtige kunstkerstboom. Vraag gerust advies aan één van onze medewerkers, zij geven u graag advies. Bekijk onze website voor meer informatie over ons assortiment en openingstijden. Heeft u toch nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Lees meer over onze kunstkerstbomen of kom gezellig langs in onze kerstshow. Deze staat ieder jaar van oktober tot december voor u klaar!