Kerstverlichting Huizen

Voor de mooiste kerstverlichting in Huizen gaat u naar Tuincentrum Rebel. In ons tuincentrum nabij Blaricum en Hilversum vindt u een uitgebreide keuze in kerstverlichting voor zowel binnen als buiten. Fonkelende kerstverlichting, verlichting op stroom, op batterijen of met timer – werkelijk alles op het gebied van kerstverlichting hebben wij in huis! Daarnaast kunt u op onze sfeervolle kerstafdeling in Huizen terecht voor kerstbomen, kunstkerstbomen en nog veel meer kerstversiering en decoratie.

Kerstverlichting binnen en voor buiten

Of u nu op zoek bent naar buitenverlichting om uw tuin in kerstsfeer te brengen, kerstboomlampjes of toch liever gaat voor clusterverlichting of raamdecoratie voor binnen: we hebben het allemaal voor u. Wij verkopen o.a kerstverlichting van Durawise, Lumineo, Luca Lightning en Star Trading. U vindt bij ons onder andere:

In de aanloop naar de feestdagen wordt ons tuincentrum omgetoverd in een waar kerstspektakel! Door het gehele tuincentrum vindt u kerstversiering in allerlei soorten en maten. Daarnaast kunt u ook uw perfecte kerstboom komen uitkiezen tussen onze uitgestalde bomen.kerstverlichting buiten en binnen kopen

Luca Connect kerstverlichting

Bij Tuincentrum Rebel in Huizen vindt u kerstverlichting in vele soorten. De kerstverlichting van Luca Connect is al jaren één van de bestverkochte systemen met als grootste voordeel dat je de verschillende soorten kerstverlichting met elkaar kunt combineren en koppelen. De Luca Connect kerstverlichting biedt:

  • 5 jaar garantie op de kerstverlichting;
  • Warm licht (LED);
  • Geschikt voor binnen en buiten;
  • Combineer en koppel snoeren voor de boom;
  • IJspegelverlichting voor langs de dakrand of schutting;
  • Netten voor rondom uw planten;
  • Lichtsnoeren voor langs een pad;
  • Door de verschillende verlichting te koppelen heeft u maar 1 stopcontact nodig!

Contact tuincentrum Rebel

Kom langs in ons tuincentrum in Huizen voor goed advies en ons complete assortiment kerstverlichting. Daarnaast kunt u ook onze kerstbomen, kunstkersbomen, kersthuisjes en andere kerstdecoratie bekijken in ons tuincentrum. Voor kerstverlichting van de beste kwaliteit, een goed advies en de meeste mogelijkheden van heel 't Gooi, komt u naar Tuincentrum Rebel. Bekijk onze openingstijden en adresgegevens. Graag tot ziens!