Een altijd groene kerstboom met een kunstkerstboom

De mooiste kunstkerstbomen die bijna niet van echt te onderscheiden zijn... Wij hebben voor u een groot assortiment kunstkerstbomen in allerlei kleuren, hoogtes en soorten. Wilt u een boom met of zonder verlichting? Gaat u voor een sneeuweffect? Of mag het dit jaar compleet over the top met alles erop en eraan? Wij hebben onder andere kunstbomen van kwaliteitsmerken Triumph Tree en Black Box. Met zo'n kunstkerstboom komt u zonder ergernis over uitvallende of prikkende naalden de kerstdagen door. U bergt 'm in januari eenvoudig op en haalt 'm in december (of misschien al wel november!) weer tevoorschijn. Wanneer anderen wachten tot ze een echte kerstboom kunnen kopen staat uw boom al lang en breed te stralen. Wist u dat mensen die vroeger de boom optuigen gelukkiger richting het einde van het jaar gaan? Alle reden om in 2022 voor een kunstkerstboom te kiezen.

Kunstkerstboom kopen | Tuincentrum Rebel

Kunstkerstboom kopen | Tuincentrum Rebel

Perfecte kwaliteit

Een kunstkerstboom is tegenwoordig niet meer van een echte kerstboom te onderscheiden. De kwaliteit van kunstkerstbomen is de laatste paar jaren enorm toegenomen. Veelal zit er zelfs een soort bruin tintje in sommige 'naalden' om de boom nóg echter te laten lijken. Het is hierom dat ook onze kunstkerstbomen prachtige eyecatchers zijn. Ze zorgen direct voor die echte kerstsfeer, precies zoals een natuurlijke kerstboom! U bepaalt wat u het belangrijkste vindt: als u bijvoorbeeld kleine kinderen of huisdieren heeft, is het wellicht gemakkelijker om voor een kunstkerstboom te gaan. Ook voor mensen met een allergie is een kunstboom een uitkomst. Vindt u de dennengeur van een boom belangrijker? Dan kunt natuurlijk ook voor een echte boom kiezen óf u haalt een roomspray in huis die naar kerstboom ruikt. Aan u de keus!

Kerstbomen

3 voordelen van een kunstkerstboom

 1. Het allerbelangrijkste voordeel van een kunstkerstboom is dat u met één slimme investering voor de komende tien jaar voorzien bent van een unieke, mooie kerstboom. Op die manier hoeft u niet meer in de rij te staan voor een goede boom of jaarlijks op zoek te gaan. 
   
 2. Daarnaast is een kunstkerstboom gemakkelijk in onderhoud. Een kunstkerstboom staat zo'n 10 weken per jaar en daarna wordt deze eenvoudig afgebroken en ingepakt voor volgend jaar. U hoeft hem in deze periode geen water te geven en bovendien heeft u geen last van vallende naalden. Zeg maar gedag tegen dat dagelijkse stofzuigen.
   
 3. Veel mensen rommelen bij het optuigen van de boom ieder jaar weer met snoertjes en lampjes die in de knoop raken. Een kunstkerstboom kunt u namelijk ook kopen inclusief kerstverlichting. Hierdoor raken de lampjes en snoertjes niet door elkaar heen, waardoor de kerstboom ieder jaar mooi opgeborgen kan worden zonder al te veel frustratie. 

Kerstverlichting

Kunstkerstboom kopen | Tuincentrum Rebel

Kunstkerstboom kopen | Tuincentrum Rebel

Triumph Tree kunstkerstbomen 

Eén van de kunstkerstboom merken die we in ons tuincentrum verkopen in Triumph Tree. Al meer dan 25 jaar is dit het meest toonaangevende merk op het gebied van kunstkerstbomen, en dat is niet zomaar. De bomen hebben immers een groot aantal hele fijne eigenschappen:

 • 10 jaar garantie waarvan 3 jaar op de LED verlichting
 • Brandvertragend (eventueel met certificaat)
 • Natuurgetrouw
 • Geleverd in handige, stevige opbergdoos
 • Eventuele verlichting is geïntegreerd in de boom
 • Snel op te zetten. Binnen no-time het kerstgevoel!
 • Compleet met voet geleverd, dus geen extra aankopen

Tips voor uw kunstkerstboom

Er zijn tegenwoordig vele soorten kunstkerstbomen te krijgen. Het kan dus goed zijn dat u door de (kerst)bomen het bos niet meer ziet. Wij helpen u bij het maken van de juiste keuze.

 1. Let op het aantal takken. Hoe meer takken een kunstkerstboom heeft, hoe echter en realistischer deze eruit ziet. 
 2. Let ook op de kleur van de takken. Zitten er meerdere kleuren groen en zelfs een beetje bruin in de takken verwerkt? Dan lijkt 'ie uiteraard realistischer dan een boom in een neongroene tint.
 3. Ook moet u bedenken of u een kunstkerstboom mét of zonder verlichting koopt. Gaat u voor mét? Denk dan aan energiezuinige LED verlichting en let op de kleurtint. 
 4. De grootte van een kunstkerstboom is ook erg belangrijk. Bekijk goed wat er in uw ruimte past en daarbij moet u onthouden dat een kerstboom het mooiste uitkomt wanneer deze van vanaf het plafond circa 30 centimeter staat. 

Na aanschaf is het slechts nog een kwestie van het ophangen van de mooiste decoratie!

Kerstversiering

Kunstkerstboom kopen | Tuincentrum Rebel

RIJK ASSORTIMENT AAN KUNSTKERSTBOMEN

Een kerst zonder kerstboom is eigenlijk geen kerst te noemen, dus het is belangrijk dat u ook dit jaar weer een toffe groene topper in huis haalt. Gaat u voor een echte kerstboom of een kunstkerstboom? We hopen u op deze pagina alle informatie te hebben gegeven die u nodig heeft om een keuze te maken. Kom langs in Huizen om de bomen in het echt te bekijken. 

MEER INFORMATIE OVER KUNSTKERSTBOMEN?

Onze medewerkers kunnen u van allerhande advies voorzien en u koppelen aan de kerstboom van uw dromen. Wilt u nu vast meer weten over ons assortiment? Neem contact met ons op. Kom langs voor een complete shopervaring, want ook voor kamerplantentuinplantenwoonaccessoires en potterie bent u bij ons aan het juiste adres. Tot ziens!