Het lichtpuntje in donkere dagen: kerstverlichting

De kerst wordt een stuk sprankelender wanneer u uw huis en tuin uitbundig aankleedt met allerlei soorten kerstverlichting. Er zijn vele soorten verlichting te onderscheiden: kerstverlichting op stroom en op batterijen, met automatische timer en LED verlichting in mooie warme kleuren... Gaat u voor een warm-witte tint of lekker kleurrijk? Hoe dan ook, haal dit jaar alles in huis om uw kerst zo sfeervol mogelijk te maken. U heeft dir jaar immers wel wat lichtpuntjes verdiend.

Kerstverlichting kopen | Tuincentrum Rebel

Kerstverlichting kopen | Tuincentrum Rebel

Schitterende kerst

Kerstverlichting komt voor in allerlei soorten en maten. Wij bieden u onder andere de volgende kerstverlichting:

  • Kerstverlichting op batterij
  • LED kerstverlichting
  • IJspegel lichtsnoeren
  • Durawise kerstverlichting
  • Luca Lightning kerstverlichting
  • Fairybell vlaggenmast verlichting
  • Lumineo kerstverlichting

Check altijd de doos van het soort kerstverlichting dat u in uw karretje stopt. Daarop vindt u immers alle informatie over onder andere de lengte van het snoer, het soort licht, het vermogen en de lamp-afstand.

Hoeveel lampjes moeten er in de kerstboom?

 

Kerstverlichting voor binnen

Kerstverlichting voor in de kerstboom, verlichting langs de kozijnen, een leuke houten kerstboom of metalen kerstboom met lichtjes... Verlichting is niet alleen praktisch, maar ook heel sfeervol. Denk ook eens aan raamfiguren, kerstfiguren of multicolor led-snoeren. Naast kerstverlichting voor binnen hebben we ook kerstverlichting voor buiten, zoals mooie sfeervolle kerstfiguren voor in de tuin. Welke lampjes hangt u dit jaar in de kerstboom?

Kerstbomen

Kerstverlichting kopen | Tuincentrum Rebel

Kerstversiering kopen | Tuincentrum Rebel

Kerstverlichting voor buiten

We vinden het allemaal leuk om uit werk thuis te komen in een gezellig verlichte straat. Doe ook mee met deze kerstgezelligheid en versier de tuin met kerstverlichting voor buiten. Er bestaat ook kerstverlichting die u aan elkaar kunt koppelen. Zo kunt u aan één stuk het dak van uw huis, de kozijnen of de schutting decoreren. Ook de ijspegelverlichting langs het huis of de netverlichting voor over een struik blijven populair. En wat dacht u van een lichtfiguur in de tuin? 

KERSTVERLICHTING KOPEN IN HUIZEN

Zet u uw huis dit jaar ook in de spotlight? Met verlichting geeft u uw huis én tuin veel meer sfeer. Een kerst zonder verlichting is eigenlijk geen kerst te noemen, want verlichting draagt enorm bij aan de gezellige sfeer. Wat voor verlichting gaat u dit jaar in de boom hangen? Kom langs in Huizen, want in ons tuincentrum is genoeg inspiratie op te doen.

MEER INFORMATIE OVER KERSTVERLICHTING?

Meer weten over ons assortiment kerstverlichting? Kom langs in ons tuincentrum in Huizen en vraag ons om advies of neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag. Ook voor kamerplantentuinplantenwoonaccessoires en potterie zit u bij ons goed. Daarnaast vindt u bij ons uiteraard alles om uw huis en tuin in topconditie te houden.