Ontdek onze kerstshow in 't Gooi

Onze kerstshow is geopend! Ook dit jaar kunt u weer uw hart ophalen. Van fonkelende kerstverlichting tot waanzinnige kerstballen en van knappe kunstkerstbomen tot de meest kerstige woonaccessoires; u vindt het allemaal inspirerend gepresenteerd op onze kerstshow. We hebben een scala aan kerstitems in verschillende stijlen en dus zit er sowieso iets bij dat past bij uw smaak. Gaat u voor de klassieke kleuren of voor luxe glimmertjes? En zoekt u kerstartikelen voor binnen of ook voor buiten? Niks is te gek! Begint het al te kriebelen? Logisch, want met de kerst van 2022 mag u uitpakken! U bent van harte welkom in ons tuincentrum waar u de laatste kersttrends kunt bewonderen.

Kerstartikelen kopen | Tuincentrum Rebel

Kerstartikelen kopen | Tuincentrum Rebel

Inspiratie nodig? Bezoek onze kerstsho-ho-how

Wie is er niet gek op alles wat met kerst te maken heeft? Kerst staat immers gelijk aan tijd doorbrengen met familie, vrienden en kennissen die voor ons belangrijk zijn. Gezellig met elkaar eten en cadeautjes uitwisselen staat centraal. Om ons heen genieten we van het gezelschap én de kerstsfeer in huis en tuin. Kerst voelt namelijk pas écht als kerst wanneer u wordt omringd door gezellige kerstlichtjes en decoratie. Zo sluit u dit gekke jaar positief af. Wij proberen ons steentje daar aan bij te dragen en daarom trachten wij u ook dit jaar volop te inspireren op onze kerstafdeling. Zorgt u voor een lege kofferbak? We hebben namelijk alles in huis om uw huis en en tuin tot een waar kerstparadijs om te toveren. Zo hebben we dit jaar onder andere heel wat kekke kerstballen in allerlei vormen; van vogels tot snoepjes en van sterren tot elfjes. 

Tips: kerst in huis

De hoofdrolspeler in uw kerstverhaal: de kerstboom

Heeft u al bedacht wat voor kerstboom u in huis gaat halen? Een kerstboom is één van de belangrijkste onderdelen van een kerstig huis.  Op het gebied van kerstbomen zijn er veel soorten en maten te ontdekken, Zo kunt u kiezen uit een kerstboom met kluit of juist een kerstboom zonder kluit. Ook zijn er kerstbomen van 30 centimeter tot wel 2,5 meter. U kunt kiezen uit een Nordmann of een Spar, of gaat u dit jaar voor een kunstkerstboom? Binnenkort hebben wij onder andere deze kerstbomen voor u op voorraad:

 • Nordmann-spar
 • Servische spar
 • Fijnspar (Picea abies)

Elke boom heeft zo zijn eigen voor- en nadelen. Zo is de ranke en heerlijke ruikende Servische spar ideaal voor een wat kleiner huishouden, maar staat voor velen de volle Nordmann op één omdat de naalden relatief zacht zijn. 

Kerstbomen

Kerstboom kopen | Tuincentrum Rebel

Kunstkerstboom kopen | Tuincentrum Rebel

Niet van echt te onderscheiden: kunstkerstbomen

Gaat u liever voor een kunstkerstboom? Ook dat is een goede keuze! De kunstkerstbomen van tegenwoordig zijn niet meer van echt te onderscheiden. Ze zijn duurzaam, onderhoudsvrij en u heeft geen last meer van uitgevallen naalden. Eén keer investeren betekent dat u een leven lang plezier van uw boom gaat hebben. Het enige dat u hoeft te doen is de boom jaarlijks op te bergen en tevoorschijn te toveren wanneer u kerstkriebels begint te krijgen. Gemak dient de mens!

Kunstkerstbomen

Een schitterende kerst: kerstverlichting

Denkt u aan kerst, dan denkt u aan prachtig verlichte straten en huizen. Mooie kerstverlichting voor in de boom, aan de deur of in de tuin is onmisbaar. Een kerstboom met verlichting oogt natuurlijk veel leuker dan eentje zonder kerstverlichting. Bij ons tuincentrum heeft u keuze uit sfeervolle kaarsjes, LED kerstverlichting, flikkerende kerstlichtjes en gekleurde kerstlichtjes. 

Verlichting tips

 • Check voor de zekerheid vooraf altijd of de kerstlichtjes werken, zo komt u niet voor een nare verrassing te staan.
 • Zorg dan ook voor een stroompunt op de plek waar de kerstboom komt te staan.
 • Bepaal welke lampafstand bij uw boom past, want dit kan namelijk variëren.
 • Start aan de top en werk dan rondom naar beneden.
 • Door een deel van de lampjes iets dieper in de boom te hangen, creëert u meer diepte.
 • U kunt eenvoudig checken of uw boom goed gevuld is: knijp met uw ogen en kijk door uw wimpers naar de boom. U ziet gelijk waar er nog kerstlampjes missen.

Kerstverlichting

Kerstartikelen kopen | Tuincentrum Rebel

Kerstartikelen kopen | Tuincentrum Rebel

Kersttrends 2022

Kerstdecoratie, zoals kerstballen, pieken en kerstdorpen, zijn dé elementen die uw kersthuis zo gezellig en knus maken. Hoe heerlijk is het om in de aanloop naar kerst uw huis en tuin langzaam om te toveren tot een winterwonderland? En dat natuurlijk volgens de kersttrends van 2022! 

 • Dit jaar ziet u nog steeds veel goud, maar begint zilver aan een heuse comeback! Lichte glimmers met een luxe, maar subtiele uitstraling zijn helemaal trendy.
 • Bloemen, engeltjes, hartjes en andere zoete elementen gaat u ook veel zien. We hebben immers wel een beetje liefde verdiend.
 • Warme aardetinten, zoals terra, camel en amber zijn dit jaar onmisbaar in uw kerstboom.
 • Daarnaast blijven de traditionele kleuren, zoals groen, rood en wit uitermate populair. Vergeet ook de klassieke notenkraker niet!

​Kerstversiering

Kerstartikelen kopen in Huizen

Een kerst zonder kerstboom, kerstverlichting of kerstdecoratie is eigenlijk geen kerst te noemen. Gaat u voor een echte kerstboom of een kunstkerstboom en versiert u dit jaar alleen het huis of zorgt u ook in de tuin voor wat lichtpuntjes? Kom langs in Huizen, want in ons tuincentrum vindt u alles op het gebied van kerst. Naast inspiratie geven we u uiteraard ook graag informatie over alles wat met onze kerstartikelen te maken heeft. Zien we u binnenkort?

Meer weten over ons assortiment kerstdecoratie?

Een bezoek aan onze ruim opgezette kerstshow is een waar uitje voor jong en oud. U komt immers ogen tekort door alle fonkelende kerstitems. Uiteraard bent u voor kamerplanten, tuinplanten, woonaccessoires en potterie ook nog steeds bij ons aan het juiste adres. We hebben tevens alles in huis om uw planten - ook uw kerstboom - blij en gezond te houden.