Kunstplanten voegen sfeer toe aan uw interieur

Zijn uw vingers aan de lichtgroene kant? Met zijde- of kunstplanten bent u altijd verzekerd van een groen interieur. Zelfs met een drukke baan of een hectisch gezinsleven blijven uw planten stralen. En ze zijn tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden. Met onze kunstplanten creëert u een gezellige en warme sfeer in huis. Combineer grote en kleine zijdeplanten dat echte urban jungle effect. 

Kunstplanten kopen | Tuincentrum Rebel

Nepplanten | Tuincentrum Rebel

Kunstplanten

Houdt u van veel groen om u heen, maar veranderen uw planten al gauw in een bruine, dorre bak ellende? Dan zijn onze kunstplanten de perfecte match voor u. Deze zijn bijna niet van echt te onderscheiden én u hoeft ze slechts een beetje af te stoffen. Meer verzorging hebben ze niet nodig. U kunt uw kunstplanten decoratief in een mooie bloempot plaatsen en zonder verdere zorg genieten van al het moois in huis.

Potterie

Kamerplanten

Zoals gezegd is het in huis halen van kunstplanten ideaal als u niet zo van het snoeien, verpotten of zelfs watergeven bent. Maar wist u dat het ook erg slim is om ze te kopen als u last heeft van diverse allergieën? Denk eens aan hooikoorts. Dit is verleden tijd met ons aanbod kunstplanten! Deze planten kunnen immers geen vervelende reacties oproepen. Ze zijn zo afgespoeld, waardoor stof ook geen rol speelt. Daarnaast zijn ze ook perfect voor huishoudens met dieren, aangezien ze wel tegen een stootje kunnen.

Zijden planten | Tuincentrum Rebel
 

Kunstplanten kopen | Tuincentrum Rebel

Overal een kamerplant

Een ander voordeel van kunstplanten is dat u deze overal neer kunt zetten. Echte planten zijn veel kieskeuriger met hun standplaats. Denk aan het zonlicht, de schaduw of de vochtopname. Kunstplanten kunnen gelukkig wél overal staan: in een donker hoekje in de woonkamer, in de badkamer of op een slaapkamer waar heel veel zonlicht binnenkomt. Het maakt helemaal niet uit! Hetzelfde geldt voor kunstbloemen. Ook zonder water blijven deze stralen én u kunt ze op de meest bijzondere plekken zetten.

Kunstbloemen

Huidige kwaliteit is veel beter dan die van vroeger

Het 100% zijden stoffenmateriaal dat vroeger werd gebruikt voor het maken van zijden bloemen is gelukkig al vele jaren van de baan. Tegenwoordig worden onze kunstbloemen en -planten gemaakt van topkwaliteit luxe stoffen en materialen waardoor de planten bijna echt lijken. Dit is een jarenlange ontwikkeling geweest die ervoor heeft gezorgd dat er tegenwoordig prachtige kunstbladeren, -bessen en -bloemen met de mooiste kleuren zijn ontstaan. Wat zorgt voor verschil in kwaliteit en prijs? Het wordt vaak gelinkt aan: 

  • de afwerking
  • kleurbehoud
  • natuurgetrouwheid 
  • of het aanbrengen van speciaal aangebrachte accenten

Kunstplanten kopen | Tuincentrum Rebel

Kunstplanten kopen in Huizen

Een plant met het eeuwige leven is ideaal voor mensen met een druk bestaan. Groot of klein, er is altijd wel een kunstplant die die past bij uw interieur. Zo brengt u toch die gezellige sfeer naar binnen zonder het risico dat de plant in no-time bruin wordt.

MEER INFORMATIE OVER KUNSTPLANTEN?

Meer weten over ons assortiment zijdeplanten? Kom langs in ons tuincentrum en vraag ons om advies of neem contact met ons op. Ook voor tuinplantenwoonaccessoires en potterie hoeft u niet verder te zoeken. Tot ziens!