Monstera

De Monstera, ook wel Gatenplant genoemd, is een plant die zeker opvalt in huis. De grote, groene bladeren met gaten van de Monstera zijn opvallend en monsterlijk. Voor de mooiste Monstera's of Gatenplanten komt u naar Tuincentrum Rebel in Huizen. 

Monstera-kopen-Tuincentrum-Rebel-Huizen

De Monstera als luchtzuiveraar in huis

De Monstera is niet alleen een prachtige plant, ook zuivert deze plant de lucht in uw huis. Ideaal voor als u deze plant in een kamer of kantoor wilt zetten met weinig ramen, zo krijgt u namelijk toch nog schone lucht in huis. Tegenwoordig zijn we steeds vaker binnen, bijvoorbeeld als we thuiswerken, en hebben we alsnog frisse lucht nodig. Te weinig frisse lucht of vieze lucht kunnen voor gezondheidsklachten zorgen. Denk dan aan hoofdpijn en slecht slapen. Om dit te voorkomen kun je een prachtige Gatenplant kopen bij Tuincentrum Rebel in Huizen en heb je hier minder last van!

De verzorging van uw Gatenplant

De Gatenplant houdt ervan om op een zonnige plek in huis te staan, maar niet in het felle zonlicht. Zonlicht kan ervoor zorgen dat de bladeren verbranden en dat wilt u natuurlijk niet. U kunt in de zomermaanden goed zien of uw Gatenplant op de juiste plek staat. Dit doet u door te kijken of er wekelijks nieuwe bladeren groeien. Als dit niet gebeurd, dan staat de Gatenplant de donker en kunt u het beste de plant verplaatsen naar een lichtere plek. Het water geven van de Gatenplant is vrij simpel. U kunt aan de potgrond goed voelen of deze plant water nodig heeft. Is de potgrond droog, geef de plant dan wat water. Het is beter om de Gatenplant een paar keer per week kleine beetje water te geven dan in één keer een te grote scheut water. Zo voorkomt u dat de wortels verdrinken. 

De Monstera in uw interieur

De Monstera is een grote plant die goed geschikt is als ruimteverdeler in de huis- of slaapkamer. U zult de Monstera steeds vaker voorbij zien komen in veel woonmagazines, want deze plant is hartstikke hip. De Monstera past in ieder interieur en u kunt zelf een prachtige pot uitzoeken. Wij verkopen allerlei binnenpotten in verschillende soorten en maten, er zit er altijd wel één bij die bij uw interieur past. Heeft u een moderne inrichting? Kijk dan eens bij onze potten van keramiek, deze passen perfect bij een moderne inrichting door hun moderne uitstraling. Overigens moet u zich niet te erg gaan hechten aan een mooie pot, de Monstera moet vrijwel ieder jaar verpot worden! 

Monstera kopen bij Tuincentrum Rebel in Huizen

Voor de mooiste Monstera's/Gatenplanten van goede kwaliteit komt u naar Tuincentrum Rebel in Huizen. Voor ons gehele aanbod Monstera's of groene kamerplanten kunt u langskomen in Huizen nabij Naarden, Laren en Bussum. Mocht u vragen hebben over ons aanbod of over de verzorging van uw Monstera, dan kunt ook altijd contact met ons opnemen.

Bent u naast een Gatenplant op zoek naar andere kamerplanten? Wij verkopen onder andere de volgende kamerplanten: