Arrangementen voor iedere gelegenheid

Door de ruime keuze in mooie schalen en potten van glas, keramiek, kunststof maar ook manden maken wij de meest gevarieerde arrangementen. U kunt gezellig langskomen om planten en zijden bloemen uit te zoeken zodat wij voor u een mooi arrangement kunnen samenstellen. Van zijden bloemstukken tot aan een prachtig tafelstuk: er is voor iedereen wel een arrangement te vinden. Van kant-en-klaar tot op maat gemaakt, een arrangement is altijd een goed cadeau-idee!

Arrangementen kopen | Tuincentrum Rebel

Voor ieder wat wils

Niet iedere plant past qua verzorging bij de ander en dus staan onze medewerkers voor u klaar om u van advies te voorzien. Ook is het belangrijk om rekening te houden met de persoon aan wie u het arrangement cadeau wil doen. Iemand met groene vingers vindt het leuker om zich bezig te houden met groen dan iemand die gewend is aan kunstplanten. Zo zijn vetplanten bijvoorbeeld ideaal voor mensen die wel van groen houden, maar niet constant met een gieter aan de gang kunnen.

Cactussen en vetplanten

Bloemen in uw arrangement

U bent bij ons aan het juiste adres voor de mooiste zijden boeketten. Ook zijn zijden bloemen of bloeiende kamerplanten leuk te verwerken in een arrangement. Zo geeft u om de zoveel tijd een nét wat andere uitstraling aan uw plantenstuk. Populaire planten voor in een bloemstuk zijn:

  • Orchidee
  • Tulpen
  • Siertakken
  • Rozen

Ook bloeiende kamerplanten als de hortensia of cyclaam zijn buitengewoon leuk om aan een arrangement toe te voegen. Door hun spetterende kleuren fleuren ze de boel in no-time op. 

Arrangement kopen | Tuincentrum Rebel

Arrangement kopen | Tuincentrum Rebel

Kunstbloemen

Bent u een beetje creatief? Dan is het ook een leuk idee om kunstbloemen in uw arrangement te verwerken. Zeker in een glazen pot of stolp komen deze bloemen extra tot hun recht. Het mooie is dat ze voor altijd goed blijven en er in vele maten, soorten en kleuren zijn. Wissel ze af per seizoen of per feestdag. Zo steekt u uw arrangement om de zoveel tijd in een nieuw jasje. Ook leuk als cadeau!

Kunstbloemen

Nét iets anders

Van een herfstig plantenstuk tot aan het meest zomerse zijden veldboeket: van bloemen en planten wordt iedereen vrolijk! Een standaard boeket is natuurlijk prachtig op z'n tijd, maar een zijden bloemstuk of plantenarrangement geeft uw woonkamer nét dat beetje extra. Zeker met de feestdagen is een arrangement dé eyecatcher op tafel. Onze plantenexperts weten alles over kamerplanten en welke het beste bij u passen. U kunt kiezen voor een modern zijden bloemstuk met neutrale kleuren of bijvoorbeeld een felgekleurd zijden bloemstuk. Een zijden bloemstuk met rozen is ook razend populair vanwege de romantiek en rust die deze zijden bloemen uitstralen. Welke zijden bloemen en planten vindt u het mooist? Wij maken er een prachtig arrangement van!

Arrangementen kopen | Tuincentrum Rebel

ARRANGEMENTEN KOPEN IN HUIZEN

Met een planten- en of bloemenarrangement heeft u altijd een leuk en persoonlijk cadeau voor een ander, maar ook voor uzelf. Welke bloemen of planten ziet u graag in uw plantenstuk? Er is keuze genoeg! Let op: wij verkopen géén snijbloemen, alléén zijden bloemen!

MEER INFORMATIE OVER ARRANGEMENTEN?

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Kom langs in ons tuincentrum en vraag ons om advies of neem contact met ons op. Ook voor tuinplantenwoonaccessoires en potterie hoeft u niet verder te zoeken. Graag tot snel bij tuincentrum Rebel!