Kamerplanten tuincentrum

Een kamerplanten tuincentrum? Zo kunt u ons wel noemen! Tuincentrum Rebel is dé specialist op het gebied van kamerplanten en tuinplanten. Dagelijks komen er verse groene en bloeiende kamerplanten van de veiling ons tuincentrum binnen en met de grootste zorg bloeien ze op tot ze bij u als klant komen. Ons personeel kunt u alles te vertellen over de kamerplanten in ons tuincentrum en de beste planten voor iedere kamer in huis, dus vraag ons gerust om advies!

Kamerplanten door heel het huis

Kamerplanten zijn niet alleen een mooie aanvulling op uw interieur, ze zorgen ook nog eens voor een gezonde lucht in huis! Niet iedere plant groeit goed in iedere kamer, daarom is het belangrijk om de beste planten voor verschillende plekken in huis te kiezen:

  • De beste plek in het huis voor veel planten is de woonkamer. In de woonkamer komt namelijk vaak het meeste licht binnen en is de lucht niet te droog of te vochtig. In de woonkamer kunt u daarom veel verschillende soorten kamerplanten kwijt, van grote groene kamerplanten tot bloeiende kamerplanten;
  • Ook voor de slaapkamer zijn kamerplanten zeer geschikt. De juiste planten dragen namelijk bij aan een rustgevende omgeving en zuiveren de lucht in uw slaapkamer. Kies bijvoorbeeld voor een varen in de slaapkamer, deze zuiveren de lucht en kunnen prima tegen een beetje minder zonlicht;
  • U denkt misschien niet snel aan de badkamer als plek voor een kamerplant, maar ook hier kunnen planten heel goed tot hun recht komen. Kies voor een plant uit ons tuincentrum die goed kan tegen een vochtige omgeving en weinig zonlicht.  Verschillende hangplanten zijn bijvoorbeeld erg geschikt voor de badkamer en nemen ook nog eens weinig ruimte in beslag!

Kamerplanten verzorgen

Naast het grote assortiment kamerplanten, van cactussen tot palmen en van yucca's tot orchideeën, hebben wij natuurlijk ook diverse soorten potgrond. Zo kunt u kiezen uit grond voor orchideeën, cactussen en varens. In de speciale potgrond voor verschillende plantensoorten zitten extra voedingsstoffen die er voor zorgen dat de planten een extra impuls krijgen. Ook voor het bestrijden van ongedierte op planten hebben wij in ons tuincentrum zowel biologische als traditionele bestrijdingsmiddelen.

Tuincentrum Rebel in Noord-Holland

De kas voor kamerplanten in ons tuincentrum is speciaal gebouwd voor planten die niet tegen koude temperaturen kunnen, daarom beschikt de kamerplanten kas over vloerverwarming en bovenverwarming. Niet alleen voor de planten is dit fijn in de winter, maar ook voor u als bezoeker, maar u kunt natuurlijk het hele jaar door ons assortiment bekijken. Kom ook eens naar ons tuincentrum in Huizen om onze kamerplanten te bewonderen!