Kamerplanten tuincentrum

Een kamerplanten tuincentrum? Zo kunt u ons wel noemen! Tuincentrum Rebel is specialist op het gebied van kamerplanten. Dagelijks komen er verse groene en bloeiende kamerplanten van de veiling in ons tuincentrum en met de grootste zorg bloeien ze op tot ze bij u als klant komen. Ons personeel weet alles te vertellen over de kamerplanten in ons tuincentrum, dus vraag ons gerust om advies! 

Kamerplanten kas tuincentrum

De kamerplanten kas in ons tuincentrum is gebouwd voor planten (en andere producten) die geen vorst kunnen verdragen. Daarom beschikt de kamerplanten kas over vloerverwarming en bovenverwarming. Dat geeft de kas een aangename temperatuur, zeker gedurende de wintermaanden. Aangenaam voor zowel de planten als de klanten!

Naast het grote assortiment kamerplanten, van cactussen tot palmen, yucca's en orchideeën, hebben wij natuurlijk ook diverse soorten potgrond. Zo kunt u kiezen uit grond voor orchideeën, cactussen en varens. In de potgrond speciaal zitten extra voedingsstoffen die er voor zorgen dat de planten een extra impuls krijgen. Ook voor het bestrijden van ongedierte op planten hebben wij in ons tuincentrum zowel biologische als traditionele bestrijdingsmiddelen.

Contactgegevens tuincentrum Rebel

Kom het hele jaar door een kijkje nemen naar onze kamerplanten in ons tuincentrum. Heeft u uw kamerplanten gevonden? Neem dan even de tijd voor een heerlijk kopje koffie, want in de kamerplanten kas vindt u ook onze gezellige koffiehoek! Bekijk onze adresgegevens en openingstijden voor u naar ons tuincentrum wil komen om onze kamerplanten te bewonderen.