De Huisregels van Tuincentrum Rebel

U bent van harte welkom op ons tuincentrum! Wij hanteren duidelijke huisregels ter bevordering van een prettig winkelklimaat. In ons tuincentrum gaan we respectvol met elkaar om. Agressief of ongepast gedrag wordt niet getolereerd. De volgende huisregels zijn van toepassing op ons tuincentrum:

Geld terug, binnen acht dagen retour

Om een artikel te kunnen retourneren dient u in bezit te zijn van de bijbehorende kassabon. Retourneren kan binnen acht dagen. Wij nemen alleen onbeschadigde artikelen retour in originele ongeopende verpakking. U dient het retour gebrachte artikel voordat u de winkel ingaat bij de servicebalie af te geven.  Let op: planten, dieren en afgeprijsde artikelen kunnen niet retour worden gebracht. Ook voor u speciaal bestelde artikelen nemen wij niet retour. 

Beveiliging 

De artikelen in ons tuincentrum zijn beveiligd tegen diefstal. Wij bewaken uw en onze eigendommen met videocamera's. Wij behouden het recht om grote tassen bij vertrek te controleren. Om misverstanden te voorkomen kunt u beter uw boodschappentas in uw auto laten. Gebruik altijd een winkelwagentje tijdens uw bezoek aan ons tuincentrum.

Diefstal: wij rekenen af met dieven!

Bij diefstal doen wij altijd aangifte bij de politie, en de pleger betaalt tevens een schadevergoeding van 181 euro voor oponthoud en overlast. Ook de kosten van directe schade, zoals het vernielen van verpakkingen, verhalen wij op de pleger. 

Meegebrachte artikelen

Wanneer u artikelen van uzelf meebrengt naar het tuincentrum, dan dient u vooraf bij de servicebalie een briefje te halen. Dit briefje geeft u bij de kassa weer af, om duidelijk te maken dat het hier gaat om uw eigendom. Denkt u hierbij aan meegebrachte potten, bloembakken, manden, enzovoorts die u in het tuincentrum weer opnieuw wilt laten opvullen met planten.

Honden

Aangelijnde honden zijn van harte welkom in ons tuincentrum.

Fotograferen

U mag bij ons foto's maken, mits u toestemming heeft van de directie.

Rolstoel

Er zijn bij ons rolstoelen aanwezig welke u op eigen risico mag gebruiken in het tuincentrum. 

Betaalwijzen

Bij ons tuincentrum kunt u betalen met contant geld, de PIN, cadeaubonnen van Tuincentrum Rebel, VVV bonnen en de Nationale Tuinbon. Wij accepteren géén creditcard. Het is niet mogelijk extra geld te pinnen. 

Prijsfouten

Helaas kan het voorkomen dat er artikelen verkeerd geprijsd zijn. Wij behouden ons dan het recht om verkeerd geprijsde artikelen te corrigeren. 

Bij vragen en/of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen. Graag tot ziens bij de Sfeermaker van 't Gooi!

Huisregels van Tuincentrum Rebel