Uw kattenpecialist

U wilt toch alleen het allerbeste voor uw liefste huisgenoot? Er gaat immers niets boven het kroelen met uw kittige kater! In ons tuincentrum bevindt zich een complete dierenwinkel met alles wat u nodig heeft voor uw kat. Kattenbakken, kattenbakvulling, kattenvoer, voeder- en drinkbakjes, krabpalen en nog veel meer! Onze experts adviseren u met liefde. Ook voor 100% biologische producten en speeltjes die het lichaam en geest van uw poest vitaal houden zijn in ons tuincentrum te vinden. Zien we u snel op de dierenafdeling? 

Artikelen voor uw kat kopen | Tuincentrum Rebel

Kattenvoeding kopen | Tuincentrum Rebel

Kattenvoer: waar moet u op letten?

Samen met u zorgen we ervoor dat uw kat gezond blijft en zo gelukkig mogelijk is. Voeding is hier uiteraard een belangrijk onderdeel van. Of u nu een kitten of oude kater heeft, wij hebben allerlei producten in huis die uw kat helemaal vitaal houden. Denk aan natvoer, brokken en zelfs kattenbouillon. Ook voor speciaalvoeding bent u bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers kunnen u allerhande tips geven als het op voeding aankomt. Zo zijn brokken bijvoorbeeld beter voor het gebit, aangezien ze minder tandplak geven. Een beetje natvoer kan echter geen kwaad. Ook is het belangrijk altijd vers drinkwater (geen melk) voor uw poes klaar te hebben staan. Uiteraard hebben we veel verschillende voer- en drinkbakjes in ons assortiment.

Snacks

Hoe fijn is het om uw kat te zien genieten van iets lekkers? Ook een snack maakt uw lieve kat blij! Wij hebben lekkere snacks in huis van merken als Vitakraft, Felix en Whiskas. Ook hebben we leuke spelborden waar een snoepje in gezocht moet worden. Zo kunt u uw kleine jager belonen met iets lekkers nadat deze op 'jacht' is geweest naar dit snackje, net als in de natuur. 

Kwaliteitsmerken voor voeding

Wij verkopen onder andere kattenvoer van kwaliteitsmerken als:

  • VitalStyle (was ECOstyle)

  • Prins

  • Renske

  • Royal Canin

  • Almo Nature

  • Carny

  • Sheba 

  • Felix

  • Gourmet

Honden

Kattenvoeding kopen | Tuincentrum Rebel

Kattenbakken kopen | Tuincentrum Rebel

Kattenbak & -grind

Wat erin gaat, moet er ook weer uit. Een kattentoilet of kattenbak is dus een onmisbaar element voor uw liefste katje. We hebben bakken in allerlei soorten maten, of u nu een opvallend kattentoilet of juist een basic variant wil. Zo hebben we ook kattenbakken mét en zonder klep. De klep en deksel zijn er in ieder geval altijd af te halen. Ook bestaan er speciale zakken die het verschonen van de bak een stuk makkelijker maken. Leg deze op de bodem en strooi hier weer het grit bovenop. Tijd voor verschoning? Haal dan in één klap de vuilniszak met grit en al uit de bak. De schepjes om het vuil eruit te scheppen en de geurtjesverwijderaar maken het u helemaal makkelijk. We verkopen Wij verkopen grind van BioKat's, Linda Houtkorrel, Linda Bio, Catsan, Vitakraft, Magic Clean en Natural Clean.

TIP: Met een uitloopmat kan de kat na zijn toiletbezoek zijn pootjes afvegen voordat hij weer vrolijk de kamer rondhuppelt. 

Puppy's

Manden en vervoerstasjes

Veel katjes zijn gek op lekker luieren in en rondom het huis. Een lekkere kattenmand is dan ook zeer gewenst. Het is namelijk de plek waar de kat zich even kan terugtrekken in een veilige omgeving. Een iglo van riet of stof, of een omkeerbaar mandje van schapenwol: er is genoeg keus! Denk ook eens aan een radiatorhangmand. Katten houden immers van hoger liggen en het overzicht bewaren. Geef uw mand dan het liefst ook een mooi plekje op een kruk of kastje. Ook hebben wij verschillende kunststof kattenmanden die ideaal zijn voor vervoer. Zo'n mand of een vervoerstasje is ideaal als uw poes een keer uit logeren gaat of naar de dierenarts moet. We verkopen onder andere de manden van Jack and Vanilla.

Een veilig Oud & Nieuw voor uw kat

Kattenmanden kopen | Tuincentrum Rebel

Krabpalen kopen | Tuincentrum Rebel

Krabpalen en speeltjes

Katten zijn extreem loyaal, maar hebben vaak een eigenwijs en onafhankelijk karakter. Ook het spinnen, jagen én krabben maken de huiskat bijzonder. Maar waarom is zo'n krabpaal eigenlijk in het leven geroepen? Sowieso heeft uw kat het rekken en strekken hard nodig om het lichaam soepel en actief te houden. Waar wij een vijl gebruiken, is de krabpaal voor katten dé manier om zijn of haar nagels schoon te houden. Krabpalen zijn er in veel soorten en maten, denk bijvoorbeeld aan een krabplankje, een paal met een speeltje eraan, een krabber met een verstopplekje, een krabhotel met meerdere etages of een basic design. Het kan allemaal! Zo kan uw kat zich uren in zijn eentje vermaken. Om de dag van de kat te verrijken en de band met de baas te verdiepen, is samen spelen met een speeltje een positieve methode. Van ballen of veertjes aan een touwtje tot losse speeltjes waar uw kat achteraan kan rennen. De muisjes, veertjes en jaagspelletjes zijn speciaal ontworpen om uw kat de nodige uitdaging te geven.

Knaagdieren

KATTENLUIKJES

Maak het uw kat gemakkelijk met een kattenluik. Zo'n luik zorgt er immers voor dat uw kater zelf naar buiten en/of binnen kan. Wij verkopen kattenluiken van het merk Pet Safe. Deze luiken openen op basis van een magneetsluiting. De kat heeft aan zijn halsbandje een magneetje dat correspondeert met het luikje. Zo komen er geen ongewenste bezoekers binnen. We verkopen ook luikjes zonder sluiting zodat uw kat op eigen houtje naar binnen of buiten kan als het hem of haar uitkomt. Tevens verkopen we luikjes met een verlengsysteem voor extra dikke muren. Voor ieder wat wils!

Volierevogels en kippen

Kattenluikjes kopen | Tuincentrum Rebel

BEZOEK ONZE DIERENWINKEL

Naast het feit dat uw kat een goede slaapplek en de juiste voeding nodig heeft, moet uw kat zijn energie ook kwijt kunnen. Verwen uw poes of kater dan ook met de beste producten. U vindt op de dierenafdeling van ons tuincentrum in Huizen producten van kwaliteitsmerken. Ons assortiment is ruim en gevarieerd, en ontstijgt dat van de supermarkt. Onze experts kunnen u het beste advies geven op het gebied van voeding, verzorging, maar ook ontspanning. 

MEER INFORMATIE OVER BENODIGDHEDEN VOOR KATTEN?

U kunt in ons tuincentrum in Huizen, nabij Blaricum en Hilversum, terecht voor alles op het gebied van dieren. We hebben een groot gedeelte van onze dierenafdeling gereserveerd voor alle kattenartikelen. Kom langs en vraag ons om advies of neem contact op. Verras uw kleine doerak met de leukste speeltjes en lekkerste voer. Vragen? Onze experts helpen u en uw huisdier graag verder.