Uw puppyspecialist

In ons tuincentrum bevindt zich een complete dierenwinkel met alles wat u nodig heeft voor uw puppy. U gunt uw pup immers de beste start! Nu is het opvoeden van een pup bijzonder leuk, maar het kan ook erg intens zijn. Welke producten zijn bijvoorbeeld onmisbaar? We proberen het u een beetje makkelijker te maken. We hebben namelijk alles voor de beste zorg: van voeding tot speeltjes en van zindelijkheidsproducten tot aan tuigjes. Onze experts staan klaar voor advies en beantwoorden graag al uw vragen over uw kleine aanwinst.

Artikelen voor uw pup kopen | Tuincentrum Rebel

Puppyvoeding kopen | Tuincentrum Rebel

Voeding voor uw pup

Geen enkele pup is hetzelfde en juist dát maakt de opvoeding uitdagend, maar ook heel leuk. Het is belangrijk om uw kleine te voorzien van de beste en meest gezonde voeding. Uw pup moet immers energiek, groot en sterk worden. De juiste voeding zorgt daarnaast voor stevige ontlasting en een glanzende vacht. Het voer voor een pup is daarom heel anders dan die van een senior. Wij bieden u puppyvoer van kwaliteitsmerken als Royal Canin, VitalStyle en Prins. U kunt bij ons ook terecht voor specialistische voeding, zoals voedsel op kruidenbasis of voedsel zonder zout, conserveermiddelen en chemische toevoegingsmiddelen. Daarnaast verkopen we voerbakken in allerlei maten, maar ook kleuren. Zo zijn er ook speciale bakken die het uw pup extra makkelijk maken om te eten en drinken.

Honden

Beloon uw pup met iets lekkers

Om uw puppy te leren wat wel en niet mag, is het goed om uw kleine af en toe te belonen met iets lekkers. Gelukkig zijn er trainingssnacks die niet alleen erg lekker zijn, maar ook nog eens gezond voor uw hond. U geeft uw viervoeter een positieve ervaring terwijl deze meteen de belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt. Juist voor een pup die nog flink moet groeien is dit meer dan belangrijk. Ook zijn er heerlijke tussendoortjes en kluifsnacks om langer van te genieten. Belangrijk is dat de snacks nog niet al te groot of te hard zijn. Het gebit van uw pup is namelijk nog in ontwikkeling. Het is belangrijk om te variëren in smaak en geur. Wij verkopen tevens 100% natuurlijke producten, dus zonder conserveringsmiddelen, zoals gedroogd vlees: huid, oren, spiervlees, organen, nekken en staarten van onder andere runderen vinden honden heerlijk. 

Knaagdieren

Puppysnacks kopen | Tuincentrum Rebel

Puppyspeeltjes kopen | Tuincentrum Rebel

Puppyspeeltjes voor een actieve hond

Het is belangrijk om uw hond actief en gefocust te houden. Zeker in de eerste jaren van het leven van uw hond is het essentieel om de ontwikkeling van de spieren en botten te stimuleren. Beweging is daarom essentieel. Met een aantal leuke speeltjes daagt u uw pup uit en zorgt u direct voor een sterke band met uw viervoeter. Daarnaast is het een goede manier om uw pup te belonen en dus te leren wat goed en fout is. Spelen is de perfecte manier waarop uw pup zijn energie kwijt kan en waarmee u dus zijn lichaam en geest gezond houdt. Ook verkopen we speeltjes die de intelligentie van uw pup testen en bevorderen. Wat dacht u van een spel waarbij uw puppy zelf op zoek moet gaan naar zijn snackje? Ook verkopen we werpstokken, speeltouwen en apporteerspeeltjes van merken als Kong, Landman, Carnis en Vitakraft.

Volierevogels en kippen

Zindelijkheidsproducten

Uw puppy wordt sowieso zindelijk, maar de snelheid ervan hangt af van de juiste tips, tricks en aandacht die uw pup krijgt. Belangrijk is dat u uw hond goed laat weten wanneer hij goed bezig is. Bij een boodschapje buiten verdient uw pup dan ook een beloning in de vorm van een snack of speeltje. Heeft uw puppy een klein ongelukje in huis, wees dan niet te streng. Uw pup zal waarschijnlijk onthouden dat 'ie niet in de buurt van zijn baasje mag plassen. Dat is natuurlijk niet het geval. Gelukkig bestaan er een aantal producten die het u en uw pup een stukje makkelijker maken. Een zindelijkheidsmat is een fijn hulpmiddel bij de zindelijkheidstraining. Leg de mat bijvoorbeeld in de bench. Dit geeft uw hond sowieso een comfortabel en veilig plekje om tot rust te komen. Erg belangrijk voor een pup!

Vissen | Aquarium

Zindelijkheidsproducten kopen | Tuincentrum Rebel

Tuigjes voor uw pup | Tuincentrum Rebel

Halsband of tuigje?

Transporttasjes, jasjes en tuigjes zijn handige accessoires waar zowel u als uw pup blij van worden. U wilt uw puppy natuurlijk meerdere keren per dag uitlaten en de wereld laten ontdekken. Een riem of een tuigje is dan onmisbaar, uw puppy is immers een nieuwsgierig wezen. Voor het trainen van uw kleine viervoeter is een korte riem aan te raden. Zo houdt u uw pup goed in de gaten en voorkomt u dat 'ie snel aan de riem gaat trekken. Trekt uw pup toch erg veel aan de riem? Let er dan op dat een eventuele halsband niet in zijn nek snijdt. Bij een tuigje gebeurt dit sowieso niet. Met een tuigje worden de krachten beter verdeeld en zit u de groei van uw pup niet in de weg. Dit heeft dan ook vaker de voorkeur.

Katten

BEZOEK ONZE DIERENWINKEL

Geef uw pup de mooiste, leukste en beste start met alles wat die kleine nodig heeft. U vindt in onze dierenwinkel in Huizen allerhande items van kwaliteitsmerken die het leven van u en uw pup leuker én makkelijker maken. Ons assortiment is breed en gevarieerd, en ontstijgt dat van de supermarkt. Onze experts zijn bijzonder kundig en kunnen u het beste advies geven op het gebied van voeding, verzorging, maar ook ontspanning. 

MEER INFORMATIE OVER BENODIGDHEDEN VOOR UW PUP?

U bent van harte welkom in ons tuincentrum in Huizen, nabij Blaricum en Hilversum. Hier kunt u terecht voor alles op het gebied van dieren. We hebben een groot gedeelte van onze dierenafdeling gereserveerd voor alle hondenartikelen, waar u uiteraard ook alles voor uw pup kunt vinden. Kom langs en vraag ons om advies of neem contact met ons op. Verras uw kleine viervoeter met de leukste speeltjes en lekkerste voer. Onze experts helpen u en uw huisdier graag.