Uw hondenspecialist

In ons tuincentrum bevindt zich een complete dierenwinkel met alles wat u nodig heeft voor uw hond. We hebben alles voor de beste zorg: van hondenbrokken tot hondensnacks, van speelgoed tot hondenmanden en van verzorgingsproducten tot aan riemen. Ook voor kleding, benches, kussens en voederbakken kunt u bij ons slagen. Onze experts staan voor u en uw hond klaar en beantwoorden graag al uw vragen. Zij kunnen u ook adviseren op het gebied van de gezondheid van uw hond en bij gedragsproblemen doorverwijzen naar onze betrouwbare expert op dit gebied.

Artikelen voor uw hond kopen | Tuincentrum Rebel

Breed assortiment

Hondenvoeding kopen | Tuincentrum Rebel

Hondenvoeding kopen | Tuincentrum Rebel

Hondenvoer: waar moet u op letten?

Elke hond is anders en heeft dan ook andere voeding nodig. Of u nu een puppy of een ouwe dibbes heeft, voor elke hond hebben wij de juiste voedingsmiddelen. Dit is uiteraard belangrijk, want u wilt natuurlijk alleen het allerbeste voor uw trouwe viervoeter. Zo is het belangrijk uw hond te voorzien van voedsel met genoeg dierlijke vetten. En wat dacht u van brokken die tandsteen verminderen? U kunt bij ons ook zeker terecht voor specialistische voeding, zoals voedsel op kruidenbasis of voedsel zonder zout, conserveermiddelen en chemische toevoegingsmiddelen. Heeft uw hond een allergie? Onze medewerkers matchen u graag aan het juiste product.

Voerbakken

Bij het juiste voedsel hoort natuurlijk ook de juiste hondenbak. We hebben ze uiteraard in allerlei maten, maar ook kleuren. Gemak dient de hond en dus hebben wij ook speciale voerbakken die het schrokken tegengaan én extra grote bakken voor honden met hangende oren. Een voerbak moet sowieso groter zijn dan de bek en snorharen, maar ook heeft uw viervoeter liever niet dat zijn oren in de bak komen te hangen. 

TIP: Het is belangrijk om geperste brokken niet te mengen met niet-geperste brokken. Door het verschil van vertering krijgt de hond hier last van. Wilt u dus de overstap maken, dan moet u in één keer veranderen van voeding.

Puppy's

Kwaliteitsmerken voor voeding

Wij verkopen onder andere hondenvoer van deze kwaliteitsmerken:

  • Renske
  • VITALstyle (voorheen ECOStyle)
  • Carnis
  • Cesar
  • Royal Canin
  • GranCarno
  • Prins (ook diepvries)
  • Farm Food (ook diepvries)

Meer weten over ons assortiment kattenvoer? Klik dan op onderstaande button!

Katten

Specialist in voeding

Hondenvoeding kopen | Tuincentrum Rebel

Hondensnacks

Hondensnacks kopen | Tuincentrum Rebel

Lekker én gezond

Het is natuurlijk erg leuk om uw hond te verblijden met een lekkere én gezonde snack. Met de juiste snacks geeft u uw viervoeter niet alleen het idee dat 'ie lekker bezig is, maar u verrijkt uw hond ook nog eens met belangrijke voedingsstoffen. Dit is zeker met puppy's enorm belangrijk. Zo verkopen wij 100% natuurlijke producten, dus zonder conserveringsmiddelen, als wel gedroogd vlees: huid, oren, spiervlees, organen, nekken en staarten van onder andere runderen. Dat vinden honden heerlijk. Natuurlijk hebben wij ook botten en kauwsticks die tandsteen voorkomen en dus het gebit van uw hond ten goede komen.

Knaagdieren

Hondenspeeltjes: gezond plezier

Met hondenspeeltjes houdt u uw hond gefocust, gezond en lekker actief. Door samen te spelen versterkt u de band en verrijkt u het hondenbestaan met een leuke bezigheid. Een hond is een sociaal en actief huisdier dat simpelweg zijn energie kwijt moet. Hier komen hondenspeeltjes goed bij van pas. De positieve aandacht zal door zowel het lichaam als de geest van de viervoeter gewaardeerd worden. Het resultaat is dat uw hond minder snel ongewenst gedrag zal vertonen. Een beloning in de vorm van een speeltje is altijd een goed idee. Denk eens aan een werpstok, een dummy, een apporteerspel of een Kong hondenspeeltje. Zeker wanneer u een jachthond heeft, is zo'n apporteerspel perfect om uw hond uit te dagen. Wissel af met het speelgoed van uw hond: hierdoor raakt hij nooit uitgekeken op zijn speelgoed én blijft hij getriggerd om te spelen.

LET OP: Het is belangrijk om bepaalde speeltjes weg te halen wanneer uw hond uitgespeeld is. Zo voorkomt u dat deze kapot gaan of worden opgegeten. Dit laatste kan weer leiden tot maag- en darmproblemen.

Volierevogels en kippen

Hondenspeeltjes kopen | Tuincentrum Rebel

Hondenspeeltjes kopen | Tuincentrum Rebel

Matten, manden en kussens

Hondenkussens kopen | Tuincentrum Rebel

Een comfortabel plekje

Een mat is niet alleen handig voor bijvoorbeeld de training van uw puppy, u geeft uw volwassen hond er ook een comfortabel plekje mee. Hier kan uw vriend zich bijvoorbeeld even terugtrekken na een lange wandeling of tijdens zijn slaapje. Wij hebben kwalitatieve kussens en matten in allerlei soorten en maten, ook passend bij uw interieur. Zo hebben we knusse rieten hondenmanden met kussens, maar ook gezellige bankjes of losse kussens van bijvoorbeeld Lief! in ons assortiment. Ook voor orthopedische kussens van MaxxNobel of benchmatten bent u bij ons aan het juiste adres. Zo'n stijlvolle mat houdt uw hond lekker warm in de winter, maar er zijn ook speciale koelmatten die uw hondje juist in de zomer helpen zijn warmte kwijt te raken. Bovendien zijn transporttasjes, tuigjes en jasjes handige accessoires waar zowel u als uw hond blij van worden.

Vissen | Aquarium

BEZOEK ONZE DIERENWINKEL

Uw hond verdient toch ook het beste? U vindt in onze dierenwinkel in Huizen producten van gerenommeerde merken. Ons assortiment is ruim en gevarieerd, en ontstijgt dat van de supermarkt. Onze gekwalificeerde medewerkers zijn bijzonder kundig en kunnen u het beste advies geven op het gebied van voeding, verzorging, maar ook ontspanning. 

MEER INFORMATIE OVER BENODIGDHEDEN VOOR HONDEN?

U kunt in ons tuincentrum in Huizen, nabij Blaricum en Hilversum, terecht voor alles op het gebied van dieren. We hebben een groot gedeelte van onze dierenafdeling gereserveerd voor alle hondenartikelen. Kom langs en vraag ons om advies of neem contact met ons op. Verras uw huisdier met de leukste speeltjes en het lekkerste voer. Onze experts helpen u en uw huisdier graag.