Dierenwinkel in 't Gooi met een ruim aanbod

Op zoek naar een artikel voor uw mooiste, liefste en meest speciale huisgenoot? Onze dierenwinkel biedt een ruim assortiment dierbenodigdheden en accessoires voor zowel honden, katten, knaagdieren, vogels als vissen. Van voer tot speeltjes, van kussens tot manden en van stro tot voederbakjes: wij verkopen producten van bekende merken als Royal Canin, Prins, Beeztees, Almo Nature, Vitakraft, VitalStyle (voorheen EcoStyle), Pro Plan, Jack and Vanilla en MaxxNobel. Daarnaast hebben wij vaak leuke evenementen voor u en uw huisdier. 

Wij verkopen in ons tuincentrum geen levende dieren, met uitzondering van aquarium- en vijvervissen.

Alles voor uw hond

Dierbenodigdheden kopen | Tuincentrum Rebel

Van voer tot speeltjes

Wat is er leuker dan de hele dag knuffelen met uw hond, kat of cavia? De liefde voor uw dier is vaak onbeschrijflijk en dus wilt u alleen de beste producten in huis halen voor uw trouwe huisgenoot. Ons assortiment is breed en dus hebben we niet alleen leuke, maar ook noodzakelijke producten. Uiteraard hebben wij huisdierenvoer, waaronder speciaalvoer, visvoer en snacks, maar ook verzorgingsmiddelen voor bijvoorbeeld de vacht van uw kat, hond of konijn. Dan zijn er nog de manden, kussens, benches, kooien en aquaria. Ook hebben we genoeg items in huis waar u uw huisdier mee kunt laten ontspannen, maar ook dingen mee kunt leren. Denk maar aan interactieve speeltjes, apporteerspellen of kauwspeeltjes. Voor elk dier zit er wel iets bij! Waar gaat u uw viervoeter mee verwennen?

Honden

Maak uw puppy blij

Hoera, u bent de trotse eigenaar voor een dolblije puppy! Deze pupper verdient natuurlijk de beste zorg en aandacht. De jongere jaren van uw hond zijn namelijk enorm van belang voor de ontwikkeling op latere leeftijd. We hebben alles in huis om het u en uw puppy zo aangenaam mogelijk te maken, van voeding tot speeltjes en van tuigjes tot zindelijkheidsproducten. Omdat het opvoeden van een puppy nogal wat tijd en energie kost, is het zaak goed beslagen ten ijs te komen. Op onze dierenafdeling vindt u alles wat u in huis moet halen voor een goeie start van uw pup. Onze medewerkers helpen u graag!

Puppy's

Onze vijver- en dierenafdeling!

Alleen het beste voor uw kat

Dierbenodigdheden kopen | Tuincentrum Rebel

Maak uw kat blij

Uw kleine tijger is misschien wel uw dier(!)baarste bezit en dus mag die doerak eens goed worden verwend. Bijvoorbeeld door allerlei (vitaminerijke) lekkernijen of een jachtspeeltje. Uw kat is immers een kleine jager. Door hun bijzondere karakter is geen enkele dag met uw kat hetzelfde en dat maakt úw kater de leukste van allemaal. Ze zijn bijvoorbeeld erg loyaal en houden van aandacht, maar daarnaast hebben ze vaak een eigenwijs en onafhankelijk karakter. Ook het spinnen, jagen en krabben maken de huiskat bijzonder. We hebben allerlei producten in huis die de ontwikkeling van uw poes stimuleren, zoals speelhengsels en uiteraard krabpalen.

Katten

Knaagdieren

Wie wordt er niet blij van een schattig konijn, een lieve cavia of kleine hamster? Voordat u een knaagdier aanschaft, is het goed om te weten dat een knaagdier meer aandacht nodig heeft dan bijvoorbeeld een kat. Een konijn kan bijvoorbeeld niet heel goed alleen zijn. Om het voor uw knaagdier zo leuk mogelijk te maken, hebben wij voer, hokken, looprennen, voerbakken en speelgoed speciaal voor knaagdieren. Wist u dat een konijn stiekem helemaal geen knaagdier is? Eigenlijk behoort het konijn tot de haasachtigen, maar vanwege de altijd groeiende tanden wordt dit dier ook als knaagdier bestempeld.

Knaagdieren

Cavia, hamster en konijn

Dierbenodigdheden kopen | Tuincentrum Rebel

Aquarium- en vijvervissen

Dierbenodigdheden kopen | Tuincentrum Rebel

Vissen & aquaria

Of u uw vijvervissen nu een nieuwe omgeving wilt geven of gewoonweg een aquarium wilt kopen met allerlei nieuwe bewoners: u kunt zowel op onze dieren- als op onze vissenafdeling allerlei producten vinden om uw vissen mee te verrassen. Denk bijvoorbeeld aan planten, beeldjes en filters voor in uw aquarium. Om uw vissen goed tot hun recht te laten komen, is het namelijk enorm belangrijk dat hun natuurlijke leefomgeving zo goed mogelijk wordt nagebootst in uw eigen aquarium. Op onze vijverafdeling kunt u terecht voor de grotere vijvervissen. 

Vissen

  &  vijver

Van kanarie tot parkiet

Uw kanarie, papegaai of parkiet mag natuurlijk goed worden verwend, maar ook de vogels buiten mogen niet worden vergeten. Het is belangrijk om onze vogelvriendjes de winter door te helpen met behulp van genoeg voedsel, vogelhuisjes, voederschalen en nestkastjes. Hoe leuk is die bedrijvigheid voor het raam? Voor de vogels die u binnen heeft, hebben wij natuurlijk ook allerlei lekkernijen, maar ook leuke spiegeltjes en vogelbadjes.

Volièrevogels en kippen

Vogelbenodigdheden

Dierbenodigdheden kopen | Tuincentrum Rebel

Dierbenodigdheden kopen | Tuincentrum Rebel

Tuindieren

Een tuin vol vogels, egels, vlinders en andere insecten is iets waar we het hele jaar vrolijk van worden. Ze zorgen immers voor een levendig beeld. Het lokken van deze tuindieren is niet alleen leuk, maar ook erg nodig. Hun leven hangt immers af van de beschutting en de voeding die ze in uw tuin vinden. Verwen ze dus met de nodige lekkernijen en fijne rustplekjes, met name in de winter en herfst. In ruil doen ze een hoop terug! Zo ruimen een groot aantal beestjes tuinafval op en houden ze schadelijke insecten uit de buurt. Ook dient hun poep als meststof. Pissebedden en wormen bevorderen bijvoorbeeld de bodemkwaliteit. Genoeg reden om uw tuin met behulp van een aantal producten open te stellen voor deze tuindieren.

Tuindieren

Dierenapotheek

In onze dierenapotheek kunt u terecht voor allerlei middelen die bepaalde klachten van uw huisdier kunnen voorkomen, verhelpen of verminderen. U kunt bij ons terecht voor voedingssupplementen, dieetvoer en verzorgingsproducten. Denk bijvoorbeeld aan vitamines, no-stresstabletten en -druppels, maar ook middelen tegen vlooien, wormen, schurft, diarree en ongedierte in de vogel- en knaagdierkooi. Ook voor shampoos, haarkammen, tandenborstels en tandpasta bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen producten van kwaliteitsmerken als Advantage, Frontline en Beaphar.

De beste verzorging

Dierbenodigdheden kopen | Tuincentrum Rebel

Dierartikelen kopen in Huizen

U wilt uw hond, kat, vogel of ander huisdier toch ook zoveel mogelijk verwennen? Onze liefste huisgenoten verdienen immers het beste op het gebied van voeding, verzorging, maar ook ontspanning. Er lopen genoeg medewerkers rond die een dierenliefhebber als u graag matcht aan het juiste product. 

MEER INFORMATIE OVER DIERENBENODIGDHEDEN?

U kunt in ons tuincentrum in Huizen, nabij Blaricum en Hilversum, terecht voor alles op het gebied van dieren. Kom langs in en vraag ons om advies of neem contact met ons op. Onze experts helpen u en uw huisdier graag. Tot snel!