De service van tuincentrum Rebel

Tuincentrum Rebel in Huizen is de sfeermaker van ‘t Gooi! Wij zijn een familiebedrijf met groen bloed en staan bekend om onze hoogwaardige service en expertise. Onze medewerkers zijn zeer vriendelijk, kundig en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van groen en interieur. 

Een ware beleving

Een bezoek aan ons tuincentrum is daarom een hele beleving en een volwaardig dagje uit. We hebben een breed, gevarieerd en hoogwaardig assortiment met vele A-merken en hebben daarnaast duurzaamheid hoog in het vaandel. Ontdek op deze pagina onze verschillende gratis diensten en kom langs in Huizen, nabij Hilversum, Naarden en Blaricum. Het tuincentrum is goed bereikbaar!
 

Gratis oppotservice | Tuincentrum Rebel in Huizen

Omruilen van gasflessen

In onze tuinwinkel kunt u terecht voor het omruilen van de duurzame Benegas gasflessen. Momenteel hebben wij de 5 kg en de 10 kg flessen op voorraad! Advies nodig over de gasflessen? Vraag het gerust aan onze medewerker Hugo!

Lenen van de aanhanger

Als u veel of zware aankopen heeft gedaan kunt u onze aanhanger lenen om uw aankopen zelf thuis te brengen. De eerste 2 uur is dat gratis. U betaalt alleen een borgsom van €200,-. Deze krijgt u terug zodra u binnen die 2 uur de aanhanger weer in dezelfde staat bij ons terugbrengt. Heeft u deze iets langer nodig? Dan zijn daar kosten aan verbonden. Informeer bij onze klantenservice!

Tuinplanten
 

Tuinplanten kopen | Tuincentrum Rebel in Huizen


 Alles over de service van tuincentrum Rebel in Huizen

Oppotten van perk- en kamerplanten

Op onze kamerplanten- en tuinplantenafdeling kunt u gratis uw planten op laten potten door onze vakkundige medewerkers. Wij potten de plant voor u op met verse potgrond en hydrokorrels, helemaal naar uw eigen smaak! Uiteraard kunt u ook uw eigen potten meenemen en deze opnieuw laten vullen door ons personeel. Vanaf maart is ook het oppotten van vijverplanten mogelijk.

Kamerplanten


 

TESTEN VAN VIJVER- EN AQUARIUMWATER

Op onze vijverafdeling kunt u ’s morgens kosteloos uw vijverwater laten testen door onze gediplomeerde medewerkers. Zij kunnen u vertellen hoe het is gesteld met de GH, KH, pH en NO2 en NO3 waardes in uw vijver. Ook kunnen zij u voorzien van handige verbetertips!

Tip van onze vissenspecialist Anouk: bij de opstart van een (tropisch) aquarium is het zeer belangrijk om eerst twee weken in te draaien met goede bacteriën. Vervolgens kunt u ook dit water bij ons laten testen om te zien of het veilig is om de vissen te plaatsen!
 

Boeketten van zijde kopen | Tuincentrum Rebel in Huizen

Bezorgservice in de regio

Wij bezorgen met plezier uw bestelling op een adres in onze regio: Huizen, Blaricum, Eemnes, Laren, Bussum, Naarden en Hilversumse Meent. Alle aankopen, ongeacht het totale aankoopbedrag, worden voor € 30,- bezorgd. De producten worden in principe naast de bus gelost. Wij hebben géén franco order bedrag. U kunt zowel in de winkel als bij de chauffeur betalen (per PIN). Informeer bij onze klantenservice voor het maken van een bezorgafspraak!

Uitzondering: alleen in Huizen en Blaricum:

  • een plantenbakje wordt bezorgd voor € 7,50
  • een winkelkar vol wordt bezorgd voor € 20,-

Let op: natuursteen in zak (grind e.d.) wordt altijd bezorgd voor € 30,-.

Verhuur tuingereedschap

U kunt ook bij ons terecht voor het huren van een grasroller, grondboor, stamper of slaghamer. Hiervoor gelden de volgende tarieven:

Grasroller - borg € 50,- 

Grondboor - borg € 15,-

Stamper - borg € 50,-

Slaghamer - borg € 50,-

U kunt het tuingereedschap huren bij onze klantenservice. Hier vult u samen met een medewerker een huurovereenkomst in. De borg krijgt u terug bij het retourneren van het tuingereedschap. Na het overhandigen van de borg ontvangt u een kassabon. Bewaar deze kassabon zorgvuldig en neem deze mee naar de informatiebalie als u het gereedschap terug komt brengen. Logischerwijs ontvangt u de borg alleen terug als het gereedschap geen schade vertoont. Meer weten over de verhuur van ons tuingereedschap? Neem contact op met onze klantenservice!

Klantenservice