Ontdek onze graszoden

In één dag een prachtig gazon! Ontdek onze graszoden van uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs. Onze graszoden worden lokaal geproduceerd en daarmee zijn zij dus milieuvriendelijk qua transportkosten. Tuincentrum Rebel is ooit begonnen met graszoden en uitgegroeid tot dé grasspecialist in de gehele regio 't Gooi! Ook als u vragen heeft over de verzorging van uw gazon of problemen ervaart, helpen wij u graag met milieuvriendelijke oplossingen.

Gazon onderhoud tips

Een prachtig gazon

Graszoden | Tuincentrum Rebel

DE GRASZODEN VAN TUINCENTRUM REBEL

Onze graszoden zijn erg populair en dat is natuurlijk niet zonder reden:

 • Gekweekt op uitstekende grond 
 • Gebruik van de beste grassoorten
 • Meer dan 25 jaar ervaring in het tuincentrum

De graszoden zijn 1 m² per rol. De dikte van de graszoden betreft ongeveer 2 cm en het gewicht per grasrol is ongeveer 15 kg.

Tuinplanten

Onze graszoden zijn weer volop te bestellen!

Met ons aanbod graszoden heeft u meteen een mooi én groen resultaat. Bij het zaaien van het graszaad duurt het namelijk een tijdje voordat u resultaat gaat zien. U kunt nu weer graszoden bij ons bestellen. Dat werkt als volgt:

 • Vóór woensdag 11:00 uur bestellen is vrijdagochtend afhalen op ons tuincentrum (onder voorbehoud van de tijd van aflevering). De prijs per graszode (1 m²) is € 3,99
 • Onze aanhangwagen is twee uur GRATIS te gebruiken. Graag van tevoren reserveren. 
 • Uw bestelling moet voor zaterdag 12:00 uur opgehaald zijn, anders gaat het in de vrije verkoop.
 • Thuisbezorgen van de graszoden in de regio is ook mogelijk. Klik hier voor de mogelijkheden en kosten. 
 • Bestellen? Bel of mail met de klantenservice en geef uw gewenste aantal graszoden door, of kom gezellig langs in de winkel. Bij de infobalie helpen we u graag verder!

Let op: In de zomerperiode is het bestellen van graszoden onder voorbehoud van het weer. Bij te hoge temperaturen (boven de circa 25 graden) is het meestal niet mogelijk om gras te bestellen, omdat wij dan de kwaliteit van het gras niet meer kunnen waarborgen. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie! 

Tuingereedschap

Gebruik graszoden voor uw tuin

Graszoden Kopen in 't Gooi | Tuincentrum Rebel

Het gras is groener bij u!

Graszoden kopen | Tuincentrum Rebel

Stap voor stap graszoden leggen

 1. Vooraf moet u bepalen waar de graszoden komen te liggen. Hierbij is het belangrijk dat u, of de hovenier, een paar paaltjes in de grond slaat en hiertussen een touwtje spant. 
 2. Nu kunt u het aantal graszoden berekenen dat u nodig heeft voor het oppervlakte. Meet de oppervlakte (lengte x breedte).
 3. Spit daarna de grond zo'n 10 tot 15 cm diep en verwijder stenen. Vervolgens is het belangrijk dat u de grond een paar weken met rust laat en schoffel alleen het opkomende onkruid steeds weg.
 4. Hark na deze paar weken de bovenlaag zo'n 1 á 2 cm los. Breng nu ook compost en potgrond aan. 
 5. Nu is het tijd om de grond nat te maken en de graszoden uit te rollen. 
 6. Na het leggen van de graszoden, rolt u deze met een roller vast de grond in. 
 7. De twee weken die hierna volgen, moet u goed gebruiken om het gazon tweemaal per dag te besproeien. Daarna zijn de graszoden vastgegroeid en hoeft u minder water te geven. 

Rijk assortiment graszoden

Met graszoden heeft u snel én gemakkelijk een mooie en groene tuin! Komt gerust langs bij tuincentrum Rebel in Huizen nabij Naarden, Valkenveen, Blaricum en Hilversum en stel uw vraag aan één van onze medewerkers of neem contact met ons op via onze contactpagina

BEKIJK OOK EENS DE TUINPLANTEN

MEER INFORMATIE OVER HET BESTELLEN VAN GRASZODEN?

Meer weten over graszoden? Kom langs in ons tuincentrum en vraag ons om advies of neem contact met ons op. Ook voor tuinplanten, kamerplantenwoonaccessoires en potterie hoeft u niet verder te zoeken. Tot snel!