Barbecues in alle soorten en maten!

Barbecue kopen? Tuincentrum Rebel in Huizen heeft een uitgebreide collectie barbecues. Zo zijn wij Premium gold dealer van Weber en hebben wij een uitgebreid assortiment Cobb barbecues, Barbecook en Outdoor Chef. Met regelmaat organiseren wij barbecuedemonstraties in ons tuincentrum in 't Gooi. Bekijk onze Cobb barbecues en een deel van ons assortiment Weber barbecues en Weber accessoires online. Bent u benieuwd naar ons gehele assortiment of liever een persoonlijk advies van onze specialisten? Bezoek dan ons Tuincentrum in Huizen.

Houtskool barbecues  |  Gasbarbecues  |  Weber accessoires

Barbecue kopen

BBQ's zijn voor iedereen die van buiten koken houdt een must have. Houdt u van buiten koken? Bij Tuincentrum Rebel in Huizen nabij Hilversum en Blaricum hebben wij een ruime collectie aan barbecues voor de liefhebber. Zowel houtskoolbarbecues, gasbarbecues als elektrische barbecues vindt u in ons assortiment. En vergeet de barbecue accessoires niet! Die maken het barbecuën namelijk wel zo gemakkelijk, veilig en zorgen ervoor dat u lang van uw barbecue kunt genieten. 

Houtskool barbecue, gas barbecue of elektrische barbecue?

Wilt u een barbecue kopen maar weet u niet welke barbecue? Dat is best begrijpelijk. Iedere barbecue heeft zo zijn voordelen, dus het gaat uiteindelijk om wat voor u het meest belangrijk is wat de doorslag kan geven. Wilt u een barbecue die een echte rooksmaak geeft? Ga dan voor een houtskool barbecue. Wilt u zo gemakkelijk mogelijk aan de slag met een barbecue? Ga dan voor een gas barbecue. Wilt u een compacte en niet al te zware barbecue? Ga dan voor een elektrische barbecue. Iedere soort barbecue hebben wij in ons tuincentrum in Huizen nabij Hilversum en Blaricum voor u klaarstaan. 

Kiezen voor een merk barbecue

Als u besloten heeft wat voor een soort barbecue u wilt kopen, is het nog de vraag van welk merk u een barbecue gaat aanschaffen. Een van de meest bekende en kwalitatieve barbecue merken is Weber barbecues. Als u voor Weber barbecues kiest, weet u zeker dat u goed zit! In ons assortiment vindt u ook barbecues van Cobb. Een hele handige barbecue die je makkelijk mee kunt nemen. De Cobb barbecue is ook heel veelzijdig, je kunt er mee grillen, bakken, braden, wokken en roken. Ideaal! Wilt u een barbecue met de nieuwste innovaties? Ga dan voor een Barbecook barbecue. Barbecook barbecues bezitten het innovatieve quickstart aanmaaksysteem en er zijn heel veel te gekke accessoires bij deze barbecues beschikbaar. Als laatste maar zeker niet de minste hebben wij ook barbecues van Outdoor Chef in ons assortiment in ons tuincentrum in Huizen nabij Hilversum en Blaricum. Outdoor Chef is de oprichter van de kogelbarbecue en biedt in al zijn eenvoud praktische en veilige barbecues. 

Koop een barbecue die bij u past! 

Maar hoe bepaalt u nu welke soort barbecue bij u past? Denk er over na waar u de barbecue wilt gebruiken en op wat voor een manier. Houdt u het graag eenvoudig en wilt u niet te veel gedoe? Dan is een kleine, elektrische barbecue van Outdoor Chef misschien wel de beste keuze. Wilt u graag met een kleine barbecue veel mogelijkheden? Dan is een Cobb barbecue weer beter geschikt. Of heeft u een grote tuin en wilt u een alleskunner die lang mee gaat? Dan is Weber barbecues het antwoord voor u. Denk voordat u een barbecue koopt goed na wat bij u past. In ons tuincentrum hebben wij specialisten rondlopen die u graag helpen de juiste keuze te maken. Kom vooral eens langs of neem contact met ons op. We helpen u graag!